Super poznasi de iulie-august 2004 (165)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara si de aici.Cica vine primavara si la noi, asta daca te uiti pe geam si vezi un soare de te apuca dorul de duca pe lunca.Mai ce poezie am facut.dar cand am iesit afara ,ma dureau ochii de atat soare si tremuram de mama mama, caci era un frig...minus 5 grade.
ufff ce de puiti bolnaviori si nu numai.Si mamicute ii pupam pe toti si pe toate.Nu-i enumer caci nu vreau sa uit nici unul,dar le urez sanatate la toti.
Felicitam fetele cu vointa pentru diete sau exercitii fizice. Cori e o vorba romaneasca ce spune "cui pe cui se scoate", asa ca dai inainte cu exercitiile.
Andrea, felicitari surorii tale.Te inteleg ce emotionata esti, ca si mie in 2 luni mi s-au nascut 2 nepoti,si sunt in febra cumparaturilor acum.Asa ca eu ieri mi-am refacut moralul cu o tura de shopping.Am cumparat o multime de hainute pentru nepotii mei si era cat pe ce sa ma infig si in cateva pentru Adela, dar mi-am amintit ca are cel putin juma de magazin acasa, cumparate deja.Si in caz ca reusim sa venim in Romania in mai, trei sferturi din bagaje sunt ale maimutei.Dar ce sa fac daca pentru baieti sunt asa de urate ofertele si pentru fetite asa de frumoase.
Roxi drum bun la Bucuresti si Gabita la Craiova. de ce nu faci tu drumul asta de Craiova la sfarsit de mai, ca poate sunt si eu acolo atunci.Noi asa ne-am hotarat sa venim in tara pe 12 mai.Doar ca mai asteptam vreo saptamana sa vedem daca ne vin inapoi banii de taxe.
Cristalule sa-ti traiasca si tit nepotelul.pana la urma nu sunteti in carantina, ca eu asa am vazut la TV(nu numai sora ta).

V-am pupat dulce

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrea, bine ca ai mai venit si pe la noi, of, imi dau seama ca ti-e greu fara tati, ca si celorlalte mamici cu tatici plimbareti. felicitari surorii tale, sarcina usoara.
pupam cu drag toti copilasii dar pupici in plus celor bolnaviori. si mamicilor!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

philip, Codrut tot 82 cm inaltime!
alice, ziceai de CIC...Stii de cand nu i-am primit eu??!! Ultima luna a fost decembrie!! Dar refuz sa ma mai enervez! (desi nu prea imi reuseste)

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ok, adema, macar nu suntem singurii...am sa vad cum evolueaza, eventual mai trag o fuga la medic peste ceva timp sa vedem ce zice...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Adema, eu pe ianuarie am luat banii ... doar ca pe februarie cica ar fi venit mai tirziu fondurile si le dau o data cu pensiile ... ma rog, in decizie scrie ca banii se primesc pina pe 25 ale lunii, parca vad ca vine si data asta si nik !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu vine nici o primavara! Hi,hi..cel putin nu la noi...
Noi sintem inca in sezonul rece,,,mucii stau sa apara...tusea a revenit...miriiala cit cuprinde si ca urmare nu a vrut sa merga la culcare...si am sfirsit toti in acelasi pat...Deci nu am dormit...mey..copilul asta nu stie sa doarma decit la el in pat!
Eu tusesc in continuare...de azi noapte ma doare iar in git...si cica din 81 de zile ...49 au fost cu ploaie..tablou complet! Si acum ma duc la munci..
Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si ca uitasem - vizionat una bucata freza noua, sa stii ca mie una imi place, iti sta bine ! Si eu as vrea sa ma tund ceva mai scurt, dar pina ma hotarasc ... am mai facut o data asa si pe urma plingeam singura !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna .
Olivia,astia doi s-au vorbit!Ricardo s-a trezit la 5 dimineata si comenta de zor.Nu s-a potolit decit la noi in pat unde n-a dormit,a stat cu ochii in tavan o ora dupa care s-a mai trezit la 10.Eu am alta problema.pentru ca adormea f. tirziu,doua zile nu l-am culcat de amiaza,asa ca a adormit seara la 20.Dar se trezea la 5 dimineata.Si sincer nu-mi convenea pentru ca el dormea 12 ore legate pe noapte,iar asa numai 8-9.Asa ca l-am lasat iar ca pe el.Astazi insa n-a mai dormit la amiaza chit ca am stat o ora linga el,pur si simplu se juca in continuu cu mine si cind am incercat sa ridic tonul,s-a dat jos din pat si a plecat in living.cit despre voi,eu va doresc multa sanatate.
Andreea,mie imi plac sprincenele tale foarte mult!!!!Tunsoarea e foarte faina,e tinereasca daaaaaaaar sa nu te superi ,e doar o parere si nu trebuie s-o bagi in seama.Eu as face ceva suvite mai inchise decit nuanta pe care o ai acum.da volum optic chestia asta si pica bine.poti sa incerci sa vezi cum ar fi daca iti asezi un esantion pe parul tau .Eu cred ca ar fi reusit.Dar e doar opinia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

M-am uitat iar si mai vin cu completari.Culoarea de oja dintr-o fotografie ar fi super pentru niste suvite.Si neaparat sa vopsesti sprincenele un pic mai inchise ideal ar fi culoarea inchisa de la suvite.Forma e fantastica imi place mult,dar daca le-ai evidentia putin ar fi si mai si.Sper ca nu te superi ca ma bag,eu asa as face,nu trebuie insa sa te iei dupa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

166

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput