Mamici de mai-iunie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Si se plia umbrela, asta nu mi-a placut.

Sa vezi ce o sa ii invidiezi pe aia cand o sa trebuiasca sa alergi prin parc la anul dupa copil. Ei cu carutul la subrat si tu fara carutz uitandu-te cand la carutzul lasat de izbeliste cu acareturile prin el cand la cupilul nazdravan pe care il alergi!
Acuma, serios vorbind, vom avea vara viitoare o noua lunga discutie despre caruturi, si anume despre alea sport care se inchid ca umbrela despre care veti simti ca va trebuie neaparat!
Majoritatea parintilor (inclusiv eu am) cumpara carut din ala cand e cazul (copil peste 6-9 luni, vara)!

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LYLY eu vreau un carut care sa poata fi folosit de la 0+ si care sa ma multumeasca si cand o sa se faca bebe mai marisor, cu toate optiunile astea.Mai gasisem unu' de la babideal, avea cam aceleasi optiuni numa' ca fetele au observat ca nu avea centura in 5 puncte,iar voi ati zis ca nici nu l-ati vazut la BE! In magazine nu cred ca o sa-l gasesc si fara sa il vad sau sa imi zica cineva de el nu ma risc sa-l iau.Si era tot la fel de greu..
Si daca o sa va descurcati voi cu el sigur o sa ma descurc si eu ca nu sunt asa slabuta
io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Asadar e adevarat ce scrie pe site ca are 12kg..uff, e cam multicel!
Alte cumparaturi??Ce ati mai luat?ina si eu as vrea unu' mai usurel dar sa aibe macar maner reversibil si sa nu depaseasca cel mult 6mil.. Oare nu exista?? Si sa fie bun si pt bebei mici, adica sa se lase la orizontala!
io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

LYLY merci pt nr de tel!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Inaioana, iubita, eu ma declar mai sportiva. Nu ma deranjeaza sa alerg dupa bebe, iar parcul Politehnicii, unde o voi invita pe Vivi, ca-i mai aproape cu domiciliul de mine (parcul e langa mine), e super pentru plimbari. Sunt locuri unde poti sa stai cu bebe sa alerge in siguranta, si nue aglomerat, nutrebuie sa-ti strambi gatul dupa carucior ca ti-l ia cineva. Mie mi-e de faptul ca ce-am luat e mai greut, da' nu ma mai plang, eu si Bulina ne declaram fortoase, si nu mai trebuie sa ne vaicarim, am facut-o!
Aseara o prietena mi-a spus ca a dat peste 8 mil pe un carucior, si bebe nu astat decat in brate Deci, poate fi si complet inutil. Dar, lucruri inutile vom mai lua cu siguranta, nici una dintre noi nu cred ca are norocul chior sa ia exact ce-i trebuie. Spuneti voi ca nu-i asa!

Lacri 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Aseara o prietena mi-a spus ca a dat peste 8 mil pe un carucior, si bebe nu astat decat in brate Deci, poate fi si complet inutil.

Ete zdrang! Asta-i rasfatz exagerat si gata!

Cat despre sport, eu recunosc ca comoda si nu vreau sa car nimic si sa fac nici un fel de efort in plus fata de strictul necesar!

pozici

Mergi la inceput

Si, la o adica, cand bebe incepe sa alerge, gasesc unul sport, usurel, tot pe la 400-500 ron, si ajung la putin peste cat a dat prietena mea pe unul pe care nu l-a folosit niciodata. Iar pe asta il dau unei mamici fortoase, daca nu-l stricam intre timp.
Si, dupa aia, vorbim de pentru progeniturile noastre.

Lacri 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Beeey, cine merge la piscina maine sau/si luni la 11.30 la hotel Majestic? Fac cinste cu intrarea! Stit cat de bine va face inotul? Ia' miscati-va fizicu' incoace!

Lacri 28+

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Da, mey..am ajuns la problema mea ca tre' sa iau tricicleta cupilului. Dar mai la vara asa...
Cat despre carutul sport, gasesti pana in 300 RON foarte misto.
Tare as veni la piscina daca as putea. Sper ca mai vii cu oferte d-astea si dupa ce ma mut eu in Bucuresti. Apropo, sa stii ca exista un loc in care se merge la piscina cu bebelusii de pe la 2-3 luni incolo. E foarte misto! Eu ma gandesc serios sa merg cu amandoi copiii dupa ce ne mutam.

pozici

Mergi la inceput

Ama, am mai cumparat pampersi, 44 bucati, o bluza gravida neagra, ca merge cu orice, am vazut multe lucruri bebe, unele nesimtit de scumpe, altele accesibile. La pompe, sterilizatoare si alte obiecte de genul asta nu m-am uitat, ca deja ma simteam cam rau, am alergat dupa carucioare mai mult...
Si nici nu te puteai uita in liniste la unele standuri, ca erai "agatata" si greu scapai de acolo. Se transforma totul intr-un mare penibil.
Lacri 28+

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput