Mamici de mai-iunie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
ama_kaly spune:
LYLY ce tare ai fost cu "nesimtit" de scumpe
Daca pana si tie ti s-au parut asa si zici ca a fost si aglomerat inseamna ca nu pierd cine stie ce daca nu ajung la BE! Tot dupa carucior sunt si eu disperata sa gasesc, azi am fost aici da n-ai ce cumpara ca n-au decat de la firme proaste si mai sunt si scumpe.Carutul de la Primii Pasi care pe net e vreo 380RON, aici e 550RON
.Tot din Bucuresti trebuie sa imi iau, dar parca n-as lasa tocmai pe ultimu moment cand merg pt control si intru deja in luna a 9a.Insa si sa comand de pe net mi se pare cam riscant..nu stiu.Momentan trebuie sa ma decid ce vreau!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
carminabulina spune:
Gata a venit acasa si sterilizatorul de la Cora. Acum se monteaza dulapul pt. hainutze si DAAAAA sunt foarte multumita de carut. Daca aveam 15 milioane poate ca imi luam altul mai de soi dar asa asta este ideal.
LYLY in catalog scrie ca are 10,5Kg iar la mine pe garantie la fel, nu stiu de ce la tine scrie altfel.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
ama_kaly spune:
Carmina eu va felicit pt achizitii si pe tine si pe LYLY, daca nu gasesc altceva tot asa o sa imi iau si eu!(si sunt slabe sanse sa gasesc ca nu mai exista site-uri pe care sa ma ui de alte modele, le-am vazut pe toate de o mie de ori) Totusi poate ma lamuriti cum e cu kg, pe net scrie 12kg, LYLY zice la fel..mai bine il puneti pe un cantar sa fim sigure!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
LYLY809 spune:
Bulinuto, mai uita-te o data in catalog, pagina 6. Doar n-avem si cataloage diferite!
Are 12 kilos.Acu' a vazut si sotul, fierbe
Tech RiderS, Cappuccino
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
Ama, erau "nesimtit"de scumpe in raport cu calitatea lor. In asta consta nesimtirea.
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
vivighe spune:
Ufff...maine iar iau toate carucioarele la rand...doar doar m-oi hotari la unul.Vazusem si un babyideal cu cosh auto cu tot 775 ron,destul de greutz si ala dupa cum l-am simtzit eu.Maine chiar ca ma duc de la 10 ca precis o sa fie omor.
Lyly,as veni eu la piscina luni de la 11.30,dar n-am costum de baie intreg,si parca nu-mi vine sa vin in 2 piese
.O sa ma uit maine si de v-un costum de baie,desi nu cred ca o sa gasesc.Asa mi-e de dor sa inot...desi cred ca o sa scot limba de un cot dupa prima tura ca n-am mai facut miscare de cand am ramas insarcinat(tocmai imi facusem abonament la fitness,dar doc. mi-a zis sa nu mai trag de fiare).Mi se pare ca toata carnea de pe mine s-a lasat ca mi-e si rushine sa ma dezbrac in costum de baie.![]()
La ce am intrebat eu de caditza...nu stie nimeni sa-mi zica?
ama_kaly spune:
LYLY tot nesimtire ramane..Asadar are 12kg? Pai cum o sa-l car eu pe ala 3 etaje?
Fetele care merg maine la BE, poate imi gasiti si mie carucioru': BABIDEAL MISSOURI 2 .Ca tot ce stiu despre el e de pe net, alta e cand ai parerea cuiva care l-a vazut. Nici nu stiu unde sa-l gasesc in magazin sa-l vad!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
vivi si n-ai intrebat si de modelul Missouri?? Daca te duci iar maine, pls imi iei si mie un nr de tel de la aia care au Babideal?
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
carminabulina spune:
LyLY asa e, ma uitam eu in alta parte la alta poza care mi se parea ca seamana , fara sa citesc. Dar tu ai cantar acasa? Eu da, si pe cantar arata 10 Kg mai de vara si 12 cu toate acareturile pe el. Acum Ama eu stau la 4 din 4, fara lift dar am sa gasesc o solutie pt. ca si cu 6 kg nu mi-e rusine 4 etaje...vreau sa zic ca e tot aia. DAr se pare ca nu intelegi un lucru: nu exista carut usor si cu accesoriile astea. Este usor dar e mai "de vara" ca cel de la Brevi pe care si l-a cumparat Alia, de exemplu. Asa ca tu trebuie sa cantaresti exact ceea ce vrei de la un carut, punct.
Care era faza cu caditza? Ca nu m-am prins?
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
LYLY809 spune:
Vivi, n-are de ce sa-ti fie rusine, sunt femei acolo, care se uita cu simpatie(zic eu) la gravide, inclusiv instructoarea. Don't worry, important e scopul. Iti pune circulatia in miscare si te simti grozav dupa aceea. Dai halatul sau prosopul jos pe primul fotoliu de langa intrarea in piscina.
Referitor la cadita, mie mi s-a recomandat de catre prietena mea una mare, de la bun inceput. Separat, un suport pentru cand e mic de tot. Exclus suport incorporat, cum am vazut la Cora. Te rog, te uiti si la pret scoica neonato? Caci tot vroiai si tu scoica, nu?
Pls.
Lacri 28+
Samburica
Album echo si burtik