Mamici de mai-iunie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
LYLY809 spune:
DianaR si Inaioana, multumesc
Ama, pe net mai scria si ca acest carucior nu este bun decat pentru copii peste 6 luni, dar de fapt este si pentru 0-6 luni.
Culori disponibile: bleumarin cu bej, bleumarin cu bej si dungulite bleu, bleumarin cu bleu, de fapt sunt niste desene cu bleu pe partea inferioara.
Bleumarin cu bej si dungulite este cel din pozele Bulinei.
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
ama_kaly spune:
carmina am fost si eu azi prin oras..aici se gasesc carucioare numa' de la primii pasi si firme de care n-am mai auzit in viata mea. Si alea de la primii pasi nu mi-au placut deloc
Stii ca vreau cam acelasi lucru ca si tine si asta mi s-a parut si mie un carut bun numai ca nu stiam cum e cu rotile, iar daca zici ca altu' mai usor nu ai vazut pe acolo care sa aibe si toate optiunile astea, inseamna ca asa imi iau si eu!![]()
Adresa aia a lor de web nu merge, vroiam sa vad ce preturi au ei si cat a fost reducerea de la BE. Pot comanda si direct de la ei pe net sau trebuie sa merg in Bucuresti, nu stii?Merci!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
ama_kaly spune:
Bai, daca-mi iau si eu la fel ne intalnim toate trei la vara in Bucuresti la o plimbare cu bebeii!
Si avem toate

Revenind, LYLY nu pui si tu poze sa vad cum e fara carouri?
In caz ca o sa-l comand de pe net si nu am cum sa vad cum arata toate culorile disponibile?
Aa..pe net mai scrie pe un site ca are 12kg, pe altul ca are 11kg..pe el scrie sigur ca are 10, da?
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
carminabulina spune:
Ama am vazut si eu ca nu merge adresa aia dar e luata din catalogul dat de ei astazi la targ. Aveam si o carte de vizita a tipei care ne-a ajutat , pe mine si pe LYLY dar nu o mai gasesc, poate o are LYLY. Si asa ar fi cel mai bine sa dai un telefon, intrebi si te lamuresti. Preturile ce sa zic nici aici in acest catalog nu le au, dar stiu ca au o scoica la 190 Ron pe care o voi lua dupa ce afce bebe 2 saptamani (acum nu mai am bani). Daca gasesc cartea de vizita te anunt. Momentan nu stiu cum as putea sa te ajut, decat sa-l cumpar eu de la targ sau chiar de la reprezentanta lor si sa ti-l trimit prin posta dar cred ca cel mai bine e sa vezi cu ochii tai. Ca mai aveau un model cu maner reversibil dar cu rotile mai mici si stiu ca mie mi-a placut cu roti mai mari...asta e, dar poate tie iti place invers. Eu zic ca la reprezentanta e cel mai bine sa ajungi. Ceea ce vezi tu pe net sunt magazine care le vand produsele si sigur ca au si un mic adaos.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
abibrinza spune:
apropo de culori.In Constanta am vazut albastru cu verde.Arata foarte bine.Pt ABC Tech riders
Abi
ama_kaly spune:
Am vazut ca sunt 2 modele ABC Design Tech Rider S: 2005 care e 650RON si 2006 - 525RON.(pe reclamamascata) Voi aveti modelu' ala 2006?
Si maneru' nu e reglabil pe inaltime nu? Ca de asta nu scrie nimic! Ee, important e ca e reversibil!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
LYLY809 spune:
Ama, nu trebuie sa te iei dupa mine sau Carmina. Am vazut un cuplu disperat sa gaseasca un carucior usor, caci pe ei cica nu-i invatase nimeni sa ia unul usor, si si-au luat unul sport, de la Peg Perego, cel cu reducere substantiala, dar nu era pentru bebe mic, iar bebele lor era deja maricel. Si se plia umbrela, asta nu mi-a placut. Mamica lui era o aschie de om, si asta e important. Pentru mine confortul lui bebe e pe primul plan, chiar daca o sa fac muschi carandu-l. Sotul meu s-a suparat ca am luat unul greu. Dar el n-a fost cu mine, sa compare modelele, asa ca, sa ma lase cu caruciorul meu cu tot in pace.
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
Ama, e modelul cu S. nr. tel. 3502056/57/58, uite si-un mobil 0745108857
Samburica
Album echo si burtik
ama_kaly spune:
carmina acelasi model cu aceleasi optiuni aveau si cu roti mai mici? Eu tot cu roti mai mari as vrea ca sunt mai bune cu toate a banuiesc ca ala cu roti mai mici era mai usor.O sa sun la nr ala care mi l-ai dat maine sa intreb ce si cum, daca pot face comanda de la ei sa imi vina acasa sau trebuie sa merg eu la reprezentanta sa cumpar! Multumesc, esti o draguta, dar nu te pot pune pe tine sa-l cumperi pt mine!
Lasa ca vad eu ori imi fac drum sapt viitoare acolo, ori poate mi-l trimit chiar ei prin posta.Daca pe net e 5.250.000 la ei la reprezentanta nu poate fi mai scump de atat! Merci frumos!
]io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
LYLY809 spune:
Ama, poze maine, ca-i inca in portbagaj. Sotul nu l-a adus, ca are cica maine examen, il inteleg. Deci, abia maine il montez,fac poze, si le postez.
Carmina, tipa aia ne-a pacalit. Pe certificat scrie 12 kilos. Am dat de
Acu' sa vezi cand ne-om vaita de sale, dupa ce-i nastem si-i ducem pe samburei la plimbare, hiiiiii. Da' mie tot imi place.
Lacri 28+
Samburica
Album echo si burtik