Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Draga Miro,

De cate ori citesc mesajele tale, imi vine sa-ti cer adresa si sa vin sa te vad in persoana, pentru ca esti un om deosebit...
Dar nu te speria...eu nu reusesc sa-mi iau concediu sa vin sa-mi vad parintii si familia in Bucursti...deci nu pune pe foc cafeaua ca nu vin asa de curand...Incerc sa fac si eu haz de necaz...
Azi este prima zi cand ma simt putin mai bine. Si asta pentru ca sotul meu s-a dat peste cap sa-mi obtina o intalnire la University of Philadelphia, care se zice ca este numarul 1 in lume ca si dotari, aparatura si doctori(profesionalism)...Mi se vor face toate analizele posibile si imposibile incepand cu 1 mai.
Referitor la doctorii din America pot scrie un roman. Ei, spre deosebire de cei din Rom, sunt platiti 10.000 pe luna deci sunt motivati, dar aici este o alta MaRE PROBLEMA: datul in judecata...Americanii astia sunt f. ciudati...Aici unii oameni dau in judecata din nimicuri, si pentru acele nimicuri doctorii sunt dati afara iar pentru alte lucrri serioase sunt inchisi...Deci lor le este extrem de frica de reactia pacientiilor. Daca ati vedea cum se poarta cadrele medicale cu pacientii, ati fi socate...Un zambet(fals) si cu o politete incredibila...Dar pe de alta parte ei nu sutn in stare sa dea un diagnostic, parca nu gandesc , stiu sa foloseasca cu precizie aparatura lor sofisticata...In Rom , din cauza conditiilor, doctorii au fost nevoiti sa-si puna mintea la contributie, sa judece, sa ia hotarari...aici parca sunt niste roboti...
Eu am avut marea nesansa sa fiu pe mana unui doctor nepriceput. El nu stie sa manuiasca o sarcina high risk cum am fost eu...Alt doctor mi-ar fi dat imediat ceva de sustinere. Eu am vazut pe forum ca voi toate sunteti cu tratamente, si i-am sugerat doctorului dar a spus ca sunt prea panicarda si sa ma linistesc ca va fi ok...Si nu a fost asa.
Sotul meu vrea sa-ldea in judecata(pentru ca el este american nascut aici, si este Ciupi' la cap ca si ei..) dar eu nu vreau, pentru ca nu am nevoie de baii lor, toti banii din lume nu-mi vor aduce bebelusul meu inapoi...El si soacra mea cred ca daca doctorul mi-ar fi dat progesteron totul ar fi fpst ok...sau alte tratamente...S-a aflat ca LA PRIMA COSULTATIE ANALIZELE MELE DE SANGE ERAU VARZA...TOTUL AIUREA..deci un tratament poate ar fi salvat ceva sau poate nu...Este ca si cum unui pacient in coma diabetica nu-i dai insulina...
Eu sper totusi sa fie si doctori buni aici, si mai voi duce in Philadelphia(la o ora de mine) saptamanal sa-mi faca toate investigatiile. NU MA VOI LASA!!! EU STIU CA DUMNEZEU VREA SA FIU INSARCINATA.
Draga Miro, eu am intrat pe site direct la Odiseea..pentru ca eu am ramas in a doua luna de incercare. IAr anul trecut cand am pierdut prima sarcina, am ramas din prima incercare. CUM? Habar nu am...Asa a fost sa fie.
Eu nu am facut nici un tratament niciodata. Dar uite ca nu reusesc sa tin...iar asta este la fel de greu sufleteste ca si infertilitatea, de fapt chiar este o forma de inferitlitate.
In orice caz ma simt mai bine ca am scos totul din mine , si iti multumesc ca esti alaturi de mine!!!
Bebelusul tau este asa norocos sa aiba o mamica ca tine!!! Prietena mea cea mai buna de-o viata este tot scorpion!!!Si are un suflet de aur!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Imi cer scuze ca am ocupat toata pagina. Credeti-ma, acest site este printre putinele lucruri care imi fac placere in ultima perioada...
Am deschis subiectul pe la aspirante pentru ca voi gravidutzelor trebuie sa aveti numai ganduri optimiste...nu vreau sa va incarc pe voi cu problemele mele.
Va pup
Mai intru sa va mai zic buna, daca ma primiti ca-mi va fi tare dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Arthurana merci mult de aprecieri. de cand ne-ai anuntat teribila veste si ai spus ca vei sta deoparte de site o perioada ... te tot caut pe forum, sa citesc ce scrii. Voiam sa-ti spun ca forumul asta nu e de lasat, este exact ceea ce ai tu acum nevoie. Gasesti aici umeri enormi pe care poti sa-ti versi amarul, gasesti manutze intinse care sa te ridice cu puterea lor. Nu se poate sa renunti.
Am incercat chiar sa-ti scriu un mail ... dar n-am reusit sa-i dau send ... ceva ma retinea, aveam un nod in gat, nu stiam cum vei reactiona. Cand ti-am citit subiectul la aspirante ... am prins putin curaj, nu poti stii daca ai fi reusit s-o pastrezi cu progesteron .... dar merita incercat, asta e tot ce conteaza ... eu daca Doamne fereste pierd aceasta sarcina ... vreau sa pot spune ca am incercat tot ce s-a putut s-o mentin.
Doamne cum vorbesc ... dar ma intelegeti voi.
M-a atins atat de mult aceea povestioara scrisa la subiectul tau de catre KLA78 ... ca mi-au dat lacrimile ... si mi-am salvat-o pe calc.
Normal ca te mai asteptam pe la noi ... cand poti si ai tu puterea ... mai treci pe aici. si nu mai plange ... sa nu stingi lumanarea puiutului. Nu mai plange.

Miro6+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmoisi spune:

Buna mamicilor, ce mai faceti?
Ce mai faceti?
Eu nu fac foarte bine. De mai bine de 2 saptamani am niste greturi cumplite mai tot timpul (dimineata, pranz, seara)dar fara a voma. Nu mai spun ce se intampla dimineta sau seara la !!!
Sanii nu ma mai dor dar ii simt tot foarte mariti. Dureri de burta nu prea, foarte rar. Am fost la eco pe 14 cand din calculele mele trebuia sa am 6 saptamani si 2 zile de la UM, s-a vazut sacul embrionar, a spus ca sigur e un singur bebe dar e mai mic decat am crezut noi (dr. si eu) cu vreo 2 saptamani (probabil ovulatia a fost foarte tarziu). Ma mai duc la eco pe 28 sa-mi spuna si mie exact de cate saptamani este sarcina si sa aflu si eu DPN. Din calculele mele DPN trebuia sa fie 5 noiembrie dar cum dr. mi-a zis ca sarcina este mai mica acum nu stiu ce sa mai zic.
Pana una alta dati-mi un sfat va rog, cum sa mai rezist la serviciu cu aceste greturi cumplite.
La prima sarcina nu am avut nici un fel de probleme, in afara de o stare continua de somnolenta, dar acum e cu totul altfel.... greata continua nu mai pot gati aproape nimic si nu stiu ce sa mai mananc sa nu imi mai fie rau.
Mirona te rog frumos sa mai completezi si la mine cate ceva in listuza. Data nasterii mele 27.09.1978 si mai am o fetita de aproape 7 ani (e nascuta pe 3.06.1999). Dr. meu este Delia Gradinaru de la Spitalul Municipal.
M-am cam intins la vorba, dar acum mi se face iarasi rau asa ca nu mai stau pe aici ma mut pe la baie, desi sunt la serviciu si nu am spus nimic pe aici, dar multi deja banuiesc ce am.
Va pup pe burtici pe toate si pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

arthurana, draga mea, m-am incumetat si am citit si eu subiectul de la aspirante..de ce mi-era teama n-am scapat..plang in continuu..eu in general ocolesc sau incui repede durerea undeva intr-o cutiuta si arunc cheia..asa am facut si acum 5 ani cand am pierdut sarcina...am evitat sa mai vorbesc, sa imi reamintesc, am vrut sa ascund, sa uit..cat mai repede..oricum mi se parea ca nimeni nu ma poate intelege..nimeni nu trecuse prin asa ceva in jurul meu, iar mama mea nu fusese de acord de la inceput, atunci cand ii impartasisem fericita veste ca sunt insarcinata s-a intristat pentru ca nu eram casatoriti inca si vezi-doamne, imi si ii stric reputatia..n-am iertat-o nici acum in totalitate pentru asta..
..daca as fi stiut pe vremea aia de comoara asta de forum..
..poate nu ma mai trezeam chiar si azi, dupa atata timp, plangand cand ma joc cu un bebelus..
..asa ca ma bucur enorm ca ai ales sa-ti versi aici durerea, sa-ti defulezi aici sentimentele, printre oameni care te inteleg si te pot sustine..
..acum o luna, pana sa raman , m-am intalnit cu o prietena, insarcinata acum in 6+, pe care nu o vazusem de mult timp..i-am spus atunci cat de mult imi doresc sa fiu ca ea si mi-a raspuns ca bebelusii nenascuti sunt ingerasi si ca o sa vorbeasca cu ingerasul ei sa-i transmita ingerasului predestinat mie sa se grabeasca, ca mama lui e pregatita sa-l primeasca..am plecat zambind si parca mai optimista..si iata ca s-a tinut de promisiune..
dar nelinistile si framantarile tot nu-mi dau pace..noroc ca intru aici, ma descarc, ma mai cearta eseea sau miro, mai invat cate ceva de la fetele astea minunate si imi mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelorrrrr

Am venit de la eco! E bineeee! A vazut sacul din prima, mi l-a si aratat imediat pe ecran! Doamne ce emotii aveam. Ma mai duc vineri sa vedem ce si cum, poate vedem inima. Sper ca da, ca pana atunci tot am emotii. Dar pt azi e tot ce putea vedea. Mi-a zis sa continui tratamentul. Era ff aglomerat asa ca nu am stat mult la taclale.

De ieri vad ca nu mai am dureri. Macar e bine ca nu sunt continue.

Fatima, tu de ce iti faci probleme? E f bine ca nu ai dureri!

Arthurana si Fatima inteleg ff bine ce simtiti vis a vis de pierderea sarcii. Eu nu as putea spune mai multe, ati spus voi tot...

Fatima, dr Tutunaru nu are preferinta pt un anumit laborator. Doar daca stie ca numai intr-un anume loc se face o anumita analiza cum trebuie ( gen listeria la Medsana). Eco are el la cabinet, face la fiecare vizita iar pt morfologica il prefera pe Iosup.

Ramsan bine ai venit!

Sanii ma dor de ieri, greturi inca nu, decat ceva fff vag si ff rar. Dar nu prea pot manca, pur si simplu nu mi-e foame, nu am pofta de nimic.

Va las, ma duc in pat si sa iau si medicamentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

In acest weekend am 8 saptamani. Ce sa va spun, am niste greturi, de nu mai stiu de mine. Mai ales dupa ce mananc. Aseara am si vomat groaznic. De maine ma intorc la servici, sper sa fac fata. Am inceput de astazi sa iau Elevit, poate mai estompeaza din greturi si oricum am nevoie, ca nu ma alimentez cum ar trebui. In rest totul ok, sper sa treaca mai repede perioada asta (de greturi), ca sa ma simt si eu bine.
Mirona, m-ai intrebat de concediu. Eu mi-am luat concediul care imi ramasese de anul trecut.
Va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

bravo, eseea, ma bucur ca totul e bine!!!
m-am programat si eu la D Tutunaru, pentru miercuri la 4. abia astept. sper sa gasesc cabinetul. asistenta nu mi-a dat nici un punct de reper, mi-a spus decat adresa si ca e intre pasajul muncii si vatra luminoasa...e usor de ajuns?
mie mi-e foarte somn, fetelor, am venit acasa sa dorm putin..dupa ce am dormit vreo 9-10 ore si azi noapte..mi se inchid ochii in timp ce scriu..somn usor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetelor va multumesc pentru primirea calduroasa..aici chiar am cu cine sa discut sa ma bucur din suflet ca am cui sa-i destainui problemele mele.

Azi dimineata am facut echo si l-am vazut pe BB dar nu si bataile inimioarei. Dra Mihalceanu mi-a spus ca este fff mic si m-a rechemat peste o saptamana. Hmmm.... totusi am 6 sapt si 5 zile. Credeti ca este ceva normal sa nu se vada?

Mai am un motiv de ingrijorare: un chist de vreo 2 cm in partea stanga.. se putea sa fie chiar totul bine?

Mi-a prescris acid folic si Utrogestan cate 2/zi. Imi puteti spune daca mai este vreuna dintre voi care sa ia Utrogestan?

Ajutati-ma va rog macar cu un sfat.

Va pupici pe burtici.

Ramona 6+
Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessy spune:

Ramsan tocmai voiam sa te intreb de dr. Mihalceanu. Am auzit destule lucruri bune despre ea. Tu ce parere ai? Eu sunt pacienta dr. Onofriescu. La el am fost si la prima sarcina insa din cauza ca am nascut natural nu m-a asistat la nastere. Si eu as vrea un medic care sa-mi urmareasca sarcina dar sa asiste si la nastere. Nu pot sa spun ca nu a fost bine caci ne-a recomandat un alt medic, dar pt. linistea mea as prefera sa fie acelasi medic. Din aceasta cauza iti cer parerea. Mersic anticipat pt. raspuns. Sanatate multa si pupici dulci!

Mergi la inceput