Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
mamalina spune:
Buna ziua mamici si viitoare mamici!
Numele meu este Madalina Neascu sunt nascuta la 23.02.1981, mamica in 18.10.2004 si viitoare in 20.11.2006 :D, UM 13.02.2006.
Doctor Constantinescu Ghe.-Municipal Bucuresti
Nastere prin cezariana....
Ma bucur ca sunt iar impreuna cu voi.
Sarcina usoara..
Dacicica spune:
Buna gravidutelor.
Ma primiti si pe mine in club?
Am 5 saptamani si 5 zile. Voi fi o mamica de noiembrie, chiar 13.Dupa 3 ani de munca in sfarsit am ajuns si eu aici.
Din fericire nu am simptome urate cu exceptia sanilor care ma dor dimineata groaznic.

Si mie doctorul mi-a prescris acid folic 1/zi, utrogestan 2x3/zi si no-spa (de ce?) 3/zi.Asta e.Sper sa fie ok pana la capat.
Va pupicesc pe burtici 

almo spune:
Dragilor,
Eu am programare miercuri la ultrasound asa ca o sa va povestesc mai multe dupa.
Nici eu nu prea am simptome. Burta ma doare foarte putin si foarte rar iar sanii doar la atingere dar nu f tare. Eu cred ca e ok si nu-mi fac deocamdata nici o grija. Cand ar trebui sa inceapa sa-ti fie greata? Stiu ca nu e obligatoriu sa ai greturi, si eu sper f tare sa nu am vreodata ca pt mine e groanic sa trebuiasca sa vomit. Unde mai pui ca nici obosita nu ma simt deocamdata.
pupici
Moni 4+
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Iata ca mai intru si eu pe la voi. Eu am greturi, dar sunt suportabile. Sanii nu sunt durerori, dar ii simt oarecum mariti. Pe mine ma pun insa la incercare oboseala si frigul. In ceea ce priveste oboseala
, nu stiu in ce masura se datoreaza sarcinii si in ce masura faptului ca lucrez destul de mult si, in plus, am un copilas nazdravan acasa, de 1 an si 9 luni. Pe de alta parte, senzatia de frig este mereu prezenta. Chiar si acasa stau infofolita si dau caldura la maxim, desi sotul meu sta in tricou. Nu imi aduc aminte sa fii patit asa si la prima sarcina...
Parintii mei au fost in vizita (au venit de la Quebec la Ottawa) pentru patru zile. A fost asa de bine, dar asa de scurt... Din pacate, ei nu sunt la pensie (dezavantajul cu bunicii tineri) si trebuie sa se intoarca la lucru
. Asa incat, nu-si vad nepotii (trei la numar pana in acest moment, patru in curand
) decat de doua ori pe an
.
Va doresc tuturor o zi placuta.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 5+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
simo29 spune:
Sa revin ![]()
Ce sa fac am apasat din greseala enter 
Probabil ca nu din greseala - din cauza raului
, fetelor am niste greturi de azi dimineata de nu stiu ce sa fac

!
Dar asta e ma consolez cu gandul ca MERITA. ![]()
Am baut suc de portocale, suc de lamaie, voi ce faceti? cum va mai trece din greata?
Incerc sa-mi fac de lucru prin casa , ma duc sa ma relaxez sa fac o
!
In rest toate sunt ok maine merg sa fac toate analizele: sange, urina si altele
Dati-mi va rog remedii pentru greturi!!!!
Va pup pe 
Simona 5+
veronici spune:
Maine merg la echo,sper sa se vada ceva !
Ramsan si eu iau Utrogestan 2x3/zi si acid folic 1/zi si No spa numai daca simt jena la burtica (crampe,contractii)
Salut noile fete,apropo, CE MULTEEEEE SUNTEM !!!
Simptomele mele:greturi dupa ce mananc (parca-mi ramane mancarea in gat) gust metalic in gura(uneori)sani durerosi si mariti,oboseala excesiva si inca ceva, voi simtiti ca nu va mai incap pantalonii? Eu da ! Nu e cam devreme? Hmmm..... Abia imi strimtasem toti pantalonii ca-mi ramasesera largi si acum.....
http://photos.yahoo.com/verocika2002
5+
veronici spune:
Simo sa nu faci baie fierbinte in cada cu dush si nu foarte fierbinte,ok? Sa nu-i faci rau micutzului 
Pt.greturi? Vezi ce-ti face rau si nu mai manca acel fel de mancare,mie-mi facea rau ciorba acrita cu bors si de cand am realizat mananc numai supa!
Stiu ca fetele iau Elevit,parca?Mergi la medicul de familie sa-mi prescrie ceva sa nu iei medicamente dupa ureche .
http://photos.yahoo.com/verocika2002
5+
Mirona spune:
buna seara fetelor,
ce animatie pe aici ... super.
gmoisi si Zina incercati sa aveti in permanenta bicuiti la tine,nu din aceia umpluti cu creme, ci simpli. La fel dimineata nu va ridicati brusc din pat ... rontaiti intai un biscuite si abia apoi va ridicati. Incercati si asa.
Eseea ai vazut ca-ti faceai griji degeaba? Bravo si felicitari pentr eco.
ramsan eu am indoieli vis a vis de acel eco. Eu am vazut inimioara la 6 sapt si 3 zile ... si nu pot spune ca dr. mea are un eco performant. Si acel chist ... sigur e chist? Nu e oare corpul galben - rezultat dupa ovulatie (spargerea foliculului)? Pe ce parte ai ovulat, mai stii? Suntem mai multe care luam utrogestan. Eu de ex iau 6 pe zi, acum le iau pe toate vaginal. Mi-a mai dat si o injectie cu gravibinon. Nu stiu ce sfat sa-ti dau .... poate si o a doua parere?
mamalina si Dacicica bine ati venit in
. Am sa-mi fac timp in seara aceasta sa fac completarile in listutza si desigur o sa va trec si pe voi. Dacicica la cine mergi? Eu sunt la dr. Cezara Muresan de la spitalul Bega.
ia sa mai tragem o strigare pentru fetele care nu au scris azi ... sa mai treaca pe la noi ... cu noutati:
patris, deny75, Lorym, alina.n, CEZ, CRISTINEL
voi nu mai spuneti nimic?
Revin mai pe seara cu completarile in listutza.
toate burticile.
Miro
6+Desenele Adnanei
mosugl79 spune:
buna mamicutelor!mi-as dori fff.tare sa am un bb,dar se pare ca nu sunt norocoasa.AM o intarziere de 5zile.am facut un test acum 2zilesi....a iesit negativ
.NU ma doare nimic.Nici burtica,nici sanii,dar am scurgeri abundente si ma doare spatele.Voi ce crede-ti?