unde va pensati?
buna,am sprancenele f stufoase si trebuie sa merg la salon,stiti pe cineva care se pricepe?multumesc
Raspunsuri
alayna spune:
Din ce oras esti?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
alayna spune:
Ohhh,imi pare foarte rau,eu sunt in Iasi.
Sunt multe fete din Bucuresti,imediat ce vor vedea postul tau,sigur te vor ajuta si iti va recomanda ceva bun
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Leditia spune:
Acasa.
In principiu la orice cabinet de cosmetica ar trebui sa fie cineva sa stie sa te penseze...Teoretic..Practic,poti da de una care sa nu stie,sa-ti dea o forma ciudata(sti ca forma sprancenelor schimba radical look-ul fetei),sau mai rau sa te ciumpaveasca si sa nici nu-ti mai creasca acolo apoi(asta am patit-o eu,ce-i drept acu multi ani,da tare as strange-o de gat pe respectiva,chiar daca nu se vede f bine,insa trebuie sa folosesc machiaj sa estompez locul acela micut la spranceana respectiva,ceea ce atunci cand sunt pe fuga nu-i chiar asa placut)
pupici.
POZE
iliuta spune:
Eu m-am pensat de cateva ori la cabinet, dar ma durea ingrozitor, si-mi curgeau niste lacrimi......poate nu avea mana buna aia, dar oeicum nu-mi mai trebuie. Ma fac singurica acasa, cu o penseta buna.
PS Leditia , ai sprancene frumoase.
Mihaela
SIMONABB spune:
cunoaste cineva o cosmeticiana care sa stie sa faca sprincene gen Anna Lesko ?
http://community.webshots.com/user/simonabb
Babisa spune:
Cel mei bine este sa mergi la un salon ,sa iti dea forma dorita,banuiesc ca fiind incepatoare,nu te prea pricepi sa dai o forma,iar apoi ramne de datoria ta ,ca o data la cateva zile cand incep sa apara firicelele care ies din conturul dorit de tine,sa le pensezi tu.
Eu una ma pensez numai acasa ,pta asta ar insemna ca la 2 zile sa ajung la coafor pt ca mereu imi apare cate un firicel(poate nevizibil pt altii dar mie imi sta pe creieri)si trebuie sa il pensez...ca doara nu ma duc la salon doar pt cateva firicele![]()
SunSmile spune:
Cristina eu zic sa mergi la un salon. Pentru ca fiind "incepatoare intr-ale pensatului" iti poti face o forma urata sau poti lua prea mult. Ma rog...daca ai drum prin Militari, pe Iuliu Maniu spre Gorjului, e un salon vopsit cu galben. Patroana e o supeeeerrr tipa si penseaza asa cum iti doresti. Are o mana senzationala. Eu ti-am spus doar o parere. Tu faci cum iti doresti. Ideea e sa stii si cine e tipa respectiva, pt ca daca nu-i priceputa iti poate face mai mult rau decat bine.Iar cand cresc, urmeaza sfatul dat de Babisa.
Succes si sprancene frumoase!![]()
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
ingerash spune:
eu m-am dus de vreo 2 ori la pensat si de fiecare data am nimerit bine, of course in fiecare zi apar firicele asa ca le mentin singura forma
. Daca fac vreo boacana si o stric, le las sa creasca si merg iar la cosmetica :)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!