unde va pensati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Si eu tot acasa ma pensez...o singura data m-am facut la cosmetica...mi-a explicat principiu...si de atunci numai acasa....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

eu NICIODATA acasa!!!Daca pun mana pe penseta, numai dracii fac, mai ales ca le am destul de rare si deschise la culoare, iar cum eu am 2 maini stangi, intotdeauna cand incerc sa economisesc cateva zeci de mii, ma pricopsesc cu niste minunatii deasupra ochilor, de nu-mi mai vine sa ies din casa vreo 2 saptamani(cu atat mai mult cu cat nu sunt un mare fan al machiajului si atunci trebuie sa suport corvoada de a creiona sprancenele)
......in concluzie, daca locuiesti in berceni, da un semn si-ti recomand o super-cosmeticiana!!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Simona!! Am aruncat si eu un ochi in pozele voastre! Lasa ti sprancenele n pace! Le ai super.Asa se poarta acum un pic mai grosute!! Si daca ai si ochii verzi albastri e minunat. Contrastul sprancenelor cu ochiul colorat e excelent.
Apropo' de sprancene aici in L.A e o romanca ce a facut milioane de $ din pensat. Acum are cabinet in Beverly Hills si penseaza o gramada dintre actritele cunoscute.

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

fetelor din Iasi, va rog sa-mi spuneti si mie un salon la care ati fost pt. pensat si ati iesit multumite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ma pensez la un salon nu f pretentios, o cunosc de cativa ani pe cosmeticiana si sunt f multumita.
Nadyana, eu merg la un salon in Nicolina 1.

aime

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Ma pensez la un salon nu f pretentios, o cunosc de cativa ani pe cosmeticiana si sunt f multumita.

aime

aime, ma bucur sa te cunosc.spune-mi si mie unde este acest salon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Eu am o cosmeticiana super buna, cel putin pe mine m-a multumit intotdeauna, are cabinet acasa care este foarte bine echipat si produsele care le foloseste sunt de calitate, preturile sunt mici...

Daca va intereseaza sta in Colentina pe la sectia 7 o cheama Alina si nr de tel este 0724.912.364

Dak o sunati sa-i spune-ti ca aveti tel de la Laura (graviduta)

Ii fac reclama pentru ca mie mi-a facut o impresie foarte buna de cind merg la ea ( de citeva luni). Cosmeticiana mea din berceni a nascut si nu mai poate munci , asa ca fac un un efort si ma duk in Colentina odata pe luna...acum nu mai pot sa ma duk singura ma duce sotul cu masina

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by nadyana

quote:
Originally posted by aime

aime

aime, ma bucur sa te cunosc.spune-mi si mie unde este acest salon?

Salonul se numeste Lisa M (cosmeticiana e Anisoara) si se afla in Nicolina 1(prima statie din P Ros) langa blocul Dyo. Stai in Nicolina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

De citziva ani ma fac singura, acasa, dar acu doo saptamini am vrut sa-mi skimb radical forma sprincenelor, asha c-am purces la ciumpavit Urmarea? Stau pe bara inca doo saptamini, sa-mi creasca la loc, shi p-orma merg la un cabinet, s-o ia de la inceput

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Mersi mult Aime.Nu stau in Nicolina ci in zona Gara-Autogara

Mergi la inceput