unde va pensati?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Si eu am avut sprancenele groase. Nu am fost niciodata la cosmeticiana. M-am pensat singura. Si am reusit sa le dau o forma frumoasa. Nu m-am pensat radical de la inceput. Am luat-o usor, la inceput indepartand doar surplusul si apoi, dupa ce am stiut exact ce forma vreau sa le dau, am avut curaj sa le modelez.
Pentru a nu gresi e bine sa trasezi un contur cu un creion dermatograf si sa urmezi intocmai linia. Trebuie sa rezisti tentatiei de a lua cat mai multe fire pentru ca e posibil sa nu mai creasca la loc. Firele mai lungi pe care nu le poti indeparta (pt ca ar strica forma) le poti scurta usor cu un foarfece de unghii.

Eu nici nu mi-as permite sa merg la cosmeticiana in mod regulat pentru ca am nevoie de pensat o data la doua zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Acasa...Nu ma las eu pe mana nimanui la sprancene, sa imi dea cine stie ce forma ciudata...in pas cu moda. Macar aici sa ma descurc singura...

nunta mea

Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machioza spune:

Va vand un pont legat de operatiunea pensat la cabinet:analizati bine cosmeticiana in zona de interes si daca santeti multumite de cum se prezinta ea la acest capitol,atunci mergeti mai departe si aveti incredere in ea ;e de preferat ca pt inceput sa vi se dea o forma potrivita( de o mana "avizata"),iar dupa ,sa o mentineti singure acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Acasa. Dintotdeauna.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Eu ma pensez la cosmetica de cand am dat peste niste maini de aur. Eu niciodata n-am avut sprancene frumoase pana am ajuns, inainte de nunta, la o cosmeticiana talentata care nu stiu cum a reusit sa-mi scoata niste sprancene perfecte. De atunci nu mai bag eu mana, nu ma pricep si pace. V-as recomanda-o, numai ca io-s din Brasov.

Sper sa aveti noroc, sa dati peste maini bune! :)

Simona

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by nadyana

fetelor din Iasi, va rog sa-mi spuneti si mie un salon la care ati fost pt. pensat si ati iesit multumite.

aceeasi intrebare am pus-o si eu mai demult...un raspuns:
"Eu cunosc in Iasi o cosmeticiana super, chiar o recomand cu mare caldura. Eu si acum ma duc la ea ori de cate ori vin in tara si ma bucur ca o regasesc. Ma duc la ea din vremea facultatii, mi-am dus toate colegele la ea. Toate sunt nu multumite, ci f multumite.
Tipa lucreaza la Sei Bella, in Tudor, iar numele ei e Ani.
Face treaba buna. 100% GARANTAT.
Daca te duci sa ii zici de mine, Andreea, Italia."

cand am timp o sa incerc sa ajung si eu acolo...

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput