rimel eficient
Raspunsuri - Pagina 6
nadyana spune:
Nikole, draga mea, cred ca saptamina asta ma invrednicesc si eu sa merg sa-mi iau rimelul
pt. ca atunci cand am fost nu aveau decat rezistent la apa.
off..cate am de facut saptamina asta.apropo,mi-am facut si programare la un salon.merg la princess (la hala)de data asta si am sa va spun cum a iesit.vreau o schimbare radicala.
Produsele cosmetice de la Forever Living nu sunt chiar scumpe.la inceput mi s-au parut un pic scumpe dar, dupa ce le-am folosit pe rand, am ajuns la concluzia ca se merita.De ex., un dermatograf este cam 9 euro(dar eu nu prea folosesc zilnic dermatograf).in schimb, fardurile de ochi sunt cam 13 euro, pudra cam 14 euro,dar se merita.am auzit ca sunt in top 10 mondial.sunt in mare parte naturale si, chiar se vede.eu am mai folosit de la ei, si am fost ffff incantata, samponul si produsele astea de curatare pt. ten.ce e drept, ei sunt f buni si cunoscuti pt. programele de sanatate in mod special, care sunt super eficiente din cate am vazut, dar si in ceea ce priveste cosmeticele, au cateva dintre ele de care eu sunt indragostita pt. ca, chiar nu am vazut mai bune.imi place f. mult si deo de la ei pt. ca nu contine aluminiu deloc.
si, ce m-a incantat este faptul ca sunt originale si nu produse printr-o tara special pt. noi.
am inteles ca si tu esti tot moldoveanca.cand vii in tara, mi-ar place sa ne vedem si atunci iti pun "artileria" mea de cosmetice la dispozitie sa le incerci si tu daca ai sa vrei.
Si produse Lancome am folosit si imi plac f. mult.cel putin parfumurile si rimelul....
offf,fetelor,ce sa spun?nu cred ca sunt singura obsedata de cosmetice, in special de cele de calitate.
stati sa ma vedeti cand merg la cumparaturi si cand intru in magazinul de cosmetice..nu ies cu una cu doua de acolo
doar sunt fetita, nu?
Nikole, tu ce parfumuri folosesti?acum, mai nou, vad ca am un fix cu parfumurile.deh..vine primavara![]()
apropo:si tu ai un ten frumos si chiar, sincer, arati f. bine
iliuta spune:
Fetele au folosesc LOLITA LEMPICKA. Ador parfumul asta....50€, 75 de ml, dar se merita.
Pupici pt. toate.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
nikole spune:
Eu...am 5 pe care le folosesc in functie de starea de spirit.O-ti spune ca-s nebuna, dar le ador in egala masura,mi se potrivesc,si problema la mine,e ca ma plictisesc repede de unul singur!
Asa ca,Allure de la Chanel(e puternic, si ptr unele gusturi poate chiar greoi),Extreme pleasure de la Estee Lauder(e de zi, primavaratec),Iresistible de la Givancy,Diesel(sport),si Tresure de la Lancome, care la fel, e un parfum de seara, puternic.
Oricum daca ar fi sa aleg din toate, preferatul meu e Givancy!!!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
nikole spune:
Adica...Very Irresistible,Givenhy(scuza-ti greselile)!
nadyana spune:
preferatul meu este tresor de la Lancome, apoi atraction, apoi Very Irresistible,Givenhy,apoi pleasure de la Estee Lauder.Avem aproape aceleasi gusturi
.si mai folosesc miracle de la lancome.
Nicole, ai folosit rimelul Amplicils de la Lancome?e tot pt. volum.l-ai incerct?
vulpitzayam spune:
Eu mi-am luat Masterpiece de la Max Factor.Este chiar ca in reclama , nu ma asteptam.
La parfumuri.....este boala la mine...daca nu fumez , nu beau , macar parfumuri sa imi iau.
Gucci-Eau de parfum No.1 , Thierry Mugler-Alien ,YSL-Cinema , Diesel , Dior-Miss Cherie , Morgan-Love de toi , D&G-Light Blue, Dior-Fahrenheit , Armani-Sensi , Cerutti 1881.
Si am mai pus okii pe cateva , dar cu nunta asta...incerc sa ma limitez..![]()
![]()
nikole spune:
Nadyana, nu am folosit rimelul asta de care vb tu niciodata, sincer nici nu am auzit de el.Mi se termina asta de la Lancome, si incep sa-l folosesc pe cel de la L'oreal,care de altfel, sincer mi se pare ca da mai mult volum, si le alungeste superrrr!
Da...se pare ca aveam aceleasi gusturi...bune de altfel
clyo spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Ciao fetelor!!!
Eu sunt din Cluj,si de curand a aparut o noua firma de cosmetice.se numeste JADE.Cica e nemteasca.Prima data mi-am luat un creion de ochi.E super bun!!Apoi mi-am luat un rimel pt volum si sunt foarte multumita de el!!!!!!Apoi mi-am luat si fard de ochi.E super!!!Si ultima achizitie a fost un creion de buze.Sunt foarte multumita de ele.Rimelul a fost 280.000.Creioanele 150.000.Fardul bicolor 250.000.Sunt produse bune si rezista mult.De acum incolo doar de la firma asta imi voi lua cosmetice.JADE.
Va pup.
NUNTA
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
RAMON_RAMONEL
eu am folosit produsele Jade imediat cum au aparut, adica prin '93-94, cel putin in Ploiesti, mi-au placut foarte mult dar acum nu le mai gasesc, prefer Lancome si Estee Lauder.
clyo spune:
quote:
Originally posted by nadyana
[quoteNikole, dar fondul de ten de la Lancome-Teint Idole ultra l-ai folosit?de care fond de ten spuneai ca iti face tenul perfect?de cel de la Burjois?
eu folosesc demult Teint Idole, acum am trecut pe Teint Idole Ultra, e super bun, acopera bine dar nici nu se vede, e cel mai bun fond te ten pe care l-am incercat pana acum si am probat destule, inclusiv faimosul MAC.