rimel eficient
Raspunsuri - Pagina 7
clyo spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Clyo, dar fondul de ten Adaptive l-ai incercat?cum e?
te referi la Color ID - Lancome?
clyo spune:
Nadyana, nu stiu de Adaptive, n-am folosit.
eu sunt fan Teint idole.
in legatura cu rimelul, eu sunt f multumita de Maximeyes - Dior.
nadyana spune:
merci mult clyo.o sa imi iau si eu fondul acesta de ten pt. ca, chiar mi s-a parut a fi bun.si o sa incerc si acest rimel.deocamdata m-am gandit sa imi iau un Hypnose-Lancome.l-ai folosit?cum ti s-a parut?dar rimelul de care spui la ce pret este?
nimeni2011 spune:
Pe mine ma supara daca rimmelul incepe sa lase urme peste tot,asa ca am folosit Max Factor sau Revlon Colourstay,cind ce am gasit.Revlon este extrem de rezistent si la apa,si la atingere,doar ptr asta era conceput,iar maxul si daca este smudgeproof-2000 Calorie Super!-este mai rezistent decit multe care sunt vindute ca si rezistente la apa!
Iar Jade este acelasi cu Maybelline,doar in citeva tari(Germania de ex)a intrat sub numele Jade.
clyo spune:
quote:
merci mult clyo.o sa imi iau si eu fondul acesta de ten pt. ca, chiar mi s-a parut a fi bun.si o sa incerc si acest rimel.deocamdata m-am gandit sa imi iau un Hypnose-Lancome.l-ai folosit?cum ti s-a parut?dar rimelul de care spui la ce pret este?
nu, n-am folosit Hypnose, de vreo 2 ani folosesc numai Dior, o mica exceptie am facut anul trecut cand am incercat YSL (la sugestia fetelor de pe DC).
nu prea stiu preturile de aici, eu mi le cumpar numai din duty free.
nadyana spune:
Clyo, acest rimel de la Dior este pt. gene lungi special?Azi am fost si mi-am achizitionat in sfarsit
si eu Hypnose de la Lancome.Mi-am luat maro.Poate o sa il incerc si pe acesta de la Dior.Ce pret are in Duty free?Ce iti mai iei frumos de acolo?pt. ca vad ca esti adepta produselor de calitate.
nadyana spune:
Clyo, acest rimel de la Dior este pt. gene lungi special?Azi am fost si mi-am achizitionat in sfarsit
si eu Hypnose de la Lancome.Mi-am luat maro.Poate o sa il incerc si pe acesta de la Dior.Ce pret are in Duty free?Ce iti mai iei frumos de acolo?pt. ca vad ca esti adepta produselor de calitate.
clyo spune:
quote:
Clyo, acest rimel de la Dior este pt. gene lungi special?Azi am fost si mi-am achizitionat in sfarsitsi eu Hypnose de la Lancome.Mi-am luat maro.Poate o sa il incerc si pe acesta de la Dior.Ce pret are in Duty free?Ce iti mai iei frumos de acolo?pt. ca vad ca esti adepta produselor de calitate.
sa te bucuri de Hypnose; sper ca-ti place.
cat despre rimelul de la Dior, cred ca e pt volum; incearca sa te uiti pe siteul lor.
ultima oara l-am luat cu 18.5 euro.
eu nu prea dau mare importanta rimelului, nu am gene frumoase, in schimb sunt foarte pretentioasa cu fondul de ten si rujul.
am mare noroc cu sotul meu care calatoreste destul de mult si care mi-a inteles pasiunea pt cosmetice
.cam toate produsele mele de machiaj sunt cumparate din duty free; acum 1 an am ramas fara fond de ten, m-am dus la Beauty Shop si mi-am luat unul de la lancome.
am dat pe el 1,5 mil iar in duty free era undeva pe la 24 euro