rimel eficient
Raspunsuri - Pagina 8
nadyana spune:
Merci mult Clyo!Si eu mi-am cumparat cateva produse din duty free si sunt multumita.Mi-am luat in special parfumuri, dar si rimel.Si asi avea din nou posibilitatea sa le iau de acolo, insa anul asta nu stiu daca plec undeva si am sa rog pe altcineva care pleaca sa mi le cumpere.Tu cum faci?Mergi la noi in magazin, vezi ce ti-ar place si notezi pe o hartie?Pt. ca atunci cand pleci tu este usor sa vezi in duty free ce ti-ar place, dar cand pleaca altcineva, presupun ca tr. sa spui exact ce ai vrea.Eu in luna iunie am posibilitatea sa dau la cineva sa-mi ia din duty free si asi vrea atat de multe lucruri....doar ca, cred ca tr. sa merg in magazine la noi sa vad exact denumirea produselor si nr. exact la ceea ce vreau.Bineinteles ca in duty free este preferabil de achizitionat pt. ca sunt la un pret mult mai mic.De asta te-am intrebat cum procedezi tu cand ii dai sotului tau sa iti cumpere de acolo.
Hypnose este ceva in genul lui Amplicils.Este tot pt. volum.Eu cand l-am luat m-am dat la un ochi cu Hypnose si la celalalt cu Amplicils.
Rimelul de care spui de la Dior este cel care are o periuta cu peri imensi?Parca am vazut asa ceva.
Eu de Hypnose am aflat ca este bun de la Nikole.La fel ca tine, imi da sfaturi f. bune.Doar ca, nu stiu ce s-a intamplat, de cateva zile nu am mai vazut-o.Sper sa fie bine si daca citeste subiectul sa stie ca ne lipsesc sfaturie ei si ca ne este dor de ea
Iti multumesc si tie pt. sfaturile pe care le-ai dai.
clyo spune:
nadyana, vad ca suferi de aceeasi boala ca si mine ![]()
eu ies din tara minimum de 3 ori / an si atunci incerc sa-mi iau cat mai multe produse, sa-mi fac un stoc
.
eu ma uit pe siteurile lor, vad cam ce apare nou si ii trimit sotului meu SMS cu toate detallile.
daca produsele sunt si la noi in magazine, ma duc sa le testez.
partea proasta e ca la noi produsele noi apar tarziu si de multe ori comand doar uitandu-ma pe net, mai si gresesc nuantele dar am o sora draguta care primeste cam tot ce nu folosesc eu
(si nu numai...)
sotul meu are "experienta", stie cam ce folosesc, asa ca ma pot baza pe el.
sa stii ce pe DC sunt multe fete care folosesc produse de calitate si care ne pot impartasi din experienta lor 
emiliapop spune:
[/quote][/size=1]
eu folosesc demult Teint Idole, acum am trecut pe Teint Idole Ultra, e super bun, acopera bine dar nici nu se vede, e cel mai bun fond te ten pe care l-am incercat pana acum si am probat destule, inclusiv faimosul MAC.
[/quote]
Spunem si mie de fondul asta de ten Teint Idole de la cine este, unde il gasesti de cumparat si cat costa.
Eu folosesc fond de ten in fiecare zi, asa m-am obisnuit si nu am riduri.
Merci,
Emilia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
clyo spune:
emilia, Teint Idole este de la Lancome, il gasesti la Ina Center sau la Omnia jos (am vazut ca esti din Ploiesti).
nu stiu cat costa, eu l-am luat din duty free, a fost cam 24 euro.
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by nadyana
in Iasi este cam 1500000 si ceva
pai vad ca e mai ieftin dacat la dutyfree.

Emilia
clyo spune:
quote:
Originally posted by emiliapopquote:
Originally posted by nadyana
in Iasi este cam 1500000 si ceva
pai vad ca e mai ieftin dacat la dutyfree.
Emilia
faci misto de mine, nu?
cum sa fie mai ieftin?
nadyana spune:
Nu fetelor!chiar asta este pretul.nu mai inteleg.oare de ce este mai ieftin?voi cat dati pe el la duty free?