rimel eficient
Raspunsuri - Pagina 5
iliuta spune:
Nikole, pai tie-ti `place maro si violet.............gusturile nu se discuta...........mie-mi place verde si albastru(inchis). Asta depinde si de culoarea ochilor, ca nu te poti da la ochi de culoare inchisa(caprui si negri), cu rimel albastru sau verde.Eu am mai scris si mai sus ca nu-mi place rimelul maro, si violetul.....nici nu l-as incerca.Oricum optez pentru negru. Se potriveste la orice culoare de ochi, si orice ten.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
nikole spune:
Iliuta, nu am vazut ca ai scris , ca nu-ti place maroul sivioletul!!
Absolut, gusturile nu se dicuta, ce unuia ii prieste, altuia nu i se potriveste.Dar sa stii ca eu una, om ochii albastri,un albastru deschis, si mi-amintesc ca prin liceu ma dadeam cu rimel albastru, si tus albastr...Doamne fereste, aratam ridicol rau, da nu s-a gasit nimeni sa-mi zica si mie!!!
Acum de cand am descoperit ca imi sta super cu colorile astea doua, stii ca nu le mai las din mana.
Te-am intrebat cum dadea verdele, ptr ca mie imi sta super bine cu fard verde padure, dar rimel nu am vazut la nimeni pana acum, si nici prin magazine testere nu am vazut, sa incerc !
Ce culoare au ochii tai?si parul?
Nadyana, nu am auzit niciodata de parfumul asta...Aigner black.Mai imi place mult SAMSARA de la Guerlin(scuze daca am scris gresit).
poate fi considerat greoi de anumite persoane, dar e vb de gusturi iarasi!
Ziceam de fondul de ten de la Burjois!Mamaaa, ce scump e rimelul asta in tara!mi se pare o groaza de bani, ori am pierdut eu notiunea banului,nu stiu....
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
iliuta spune:
Nikole, ti-am vazut pozele. Ai niste ochi super.
Eu am ochii verzi, si parul saten deschis(de obicei imi pun suvite). Am pielea ff alba, si de aia imi pun rimel negru. Tot timpul tre' sa-mi conturez fata.
Rimel verde este la Max Factor.Chiar alaltaieri cand mi l-am cumparat eu pe asta negru, am vazut ca era si verde. In Japonia tre' sa gasesti pe la parfumerii( cred eu). Te pup.
Mihaela
iliuta spune:
AAA, Nikole, eu nu reusesc sa-mi pun poze

Mihaela
iliuta spune:
Am reusit!!!!!!!!!!!!!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
Mihaela
RAMONELLA spune:
Ciao fetelor!!!
Eu sunt din Cluj,si de curand a aparut o noua firma de cosmetice.se numeste JADE.Cica e nemteasca.Prima data mi-am luat un creion de ochi.E super bun!!Apoi mi-am luat un rimel pt volum si sunt foarte multumita de el!!!!!!Apoi mi-am luat si fard de ochi.E super!!!Si ultima achizitie a fost un creion de buze.Sunt foarte multumita de ele.Rimelul a fost 280.000.Creioanele 150.000.Fardul bicolor 250.000.Sunt produse bune si rezista mult.De acum incolo doar de la firma asta imi voi lua cosmetice.JADE.
Va pup.
NUNTA
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
RAMON_RAMONEL
Inex spune:
Si eu am avut de la firma Jade un parfum ,parca "Boheme " se numea.A fost foarte fain si tinea mult
nadyana spune:
Ramonella, si tu ai poze f. frumoase:)asta in primul rand.In ceea ce periveste cosmeticele,eu folosesc de vreo 4 ani doar de la Forever Living.au in continut aloe vera si vitamine si sunt naturale pe cat posibil.cel putin de farduri sunt f. multumita.sunt f. fine(am inteles ca de 8 ori mai fine decat alte produse similare).si despre pudra..nu am vazut una sa fie mai buna.in schimb, nu au rimel pt. volum si nici pt. alungire.in ceea ce priveste parfumurile, sunt fan Lancome si acum vreau sa incer si rimelul, pt. ca, asa cum am spus, mi s-a parut bun.acum vreau sa-mi iau unul Hypnose pt. ca nu l-m folosit decat pe cel pt. alungire, daca imi amintesc bine.si..am incredere in sfaturile date de nikole
dupa ce imi iau,va spun si voua cum mi se pare.
fetelor, daca vedeti parfumul de care vorbeam(aigner black)sa-l mirositi si sa-mi spuneti si mie va rog cum e si unde l-ati vazut.
nikole spune:
Ramonela, acum 3 ani, mi-am cumparat prima oara o pudra de la JADE, pe vremea aia, nu se gaseau in Ro.Da, a fost buna, calitativ vb, pacat ca am dat-o in bara cu culoarea, si dupa 2-3 folosiri, i-am dat-o prietenei mele ce avea un ten mai masliniu, siarata superb pe fatzuca ei.Ca o concluzie, mau placut produsele de la JADE, caci ulterior mi-am cumparat si alte cosmetice.Nu stiam ca a parut si in Ro.
Iliuta, tu ai un obraz de portelan, nu alta!!!Mai alesl la lumina zilei, ai o piele super!!!
Nadyana, mai mama ma faci sa stau cu sufletul la gura, pana iti cumperi rimelul si, vezi tu, daca iti place.Ca eu atata l-am mai ridicat in slavi...dar pe buna dreptate!!!
Nu stiam ca Forever Living are si cosmetice, de fapt mai nimik nu stiam de firma asta.
Cam cat de scumpe sunt produsele lor in tara?
http://photos.yahoo.com/frezia_2004