Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Diana frumos tare Petrut al tau Multa sanatate si sa creasca mare si si mai frumos. Faine sedintele foto. Asa vreau sa ii fac si eu lu Maia niste poze sa le pot pune in rama, dar sa fie ceva fain. nu am prea vazut la noi asa ceva.un de la Maia pentru Petrut.

Simona, mama lu Maia (22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, i-am introdus manutele in buzunare, si i-a placut atat de mult figura, incat a stat vreo doua ore asa. Ia uite-te aici!
Noapte buna la fete!

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma incurc rau in leptocul actual si taman mi-am blocat touch pad-ul si era sa declar ca mi-am stricat scula... cred ca trebuie sa fac o scoala ceva ca vad ca incep sa ruginesc.
Asa ca sa nu pierd mesajul l-am trimis repede.

Continuam...
Sunt pe ultima suta de metri inainte de mutare si maine vin mamele de la Braila asa ca am sperante ca saptamana viitoare se va intampla asa ca stau calma.

Anya20 + Irina81 mersic de raspunsuri, asa am inteles si eu mai multe despre infectia asta urinara, nu ca nu m-as fi documentat dar uneori termenii de specialitate imi dau dureri de cap.

Mimi grasa discutam maine dimineata ce si cum... cu Raluca-cuca o sa vorbesc tot atunci...

Cam atat, mai atarn pe aici ca nu am chef de somn!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Am uitat, multumim Irinei si Marlenei ca ne-au admirat.
Nanadana, am pus eu gresit link-ul, de aia nu vedeai,
asta era.

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Carmi e mortal cu manutzele in buzunar!

Jadi, ce-i aia pri argintiu??? Sa stapanati sanatosi casa, adu-ne poze maine.
Deci ne intalnim undeva si la BE sau doar daca ne nimerim p-acolo??? Vorbesc de maine eu. Nadina si cu mine o sa ajungem la 12.30 acolo, ne-am gandit ca ne ajunge timpul pentru golirea rafturilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Buna seara!
Dupa ce ieri v-am batut la cap cu tzinshpe mii de mesaje, azi am luat o pauza.
Am citit din 2 in 2 si de scris nexam.
Am trecut cu bine de vaccin, nu a facut deloc febra, nici alte reactii n-a avut.
Aproape am terminat de facut schitele pt mobila de bucatarie, maine duc cuptiorul la dr - viata incepe sa intre in normal.
Carmi, mortal bb Fabiano cu manutele-n buzunare, am sa fac si eu "experimentul" asta cu Alexia.
Simona, sa stii ca am admirat-o pe Maia cu talentele ei muzical-sportive. Tot n-am sa pricep cum de nu ti-a fost frica sa o tii de piciorushe.

Gata, noapte bula!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Kid, multumesc.

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Carmi da am vazut poza am intrat pina la urma in album martie ,este un dulce Fabiano

am pus sa-i fac copilului o supa ca eu am ceva treaba maine si am dat peste niste incapatanati de morcovi care nu vor sa fiarba, deja au 2 ore si tot sint tari

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Jadule, draga, ce ti-e si cu leptocurile astea...proaste rau!
Cat despre faptul ca-ti vin mamele, asteptam cu interes comentariile de saptamana viitoare, ca precis te enerveaza ele. Si fa bine si nu mai manca, ca maine avem treaba!

Cat despe copiii, fetelor, aduceti la intalneala si albume cu piticii ca sa avem in plus de comentat. Sa dam dovada si de limbarnita, nu numai de tastarnita.

noapte buna cu treziri putine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Carmi este minunat Fabiano cu mainile in buzunare.
La multi ani Ege

Poze cu Lucas

Mergi la inceput