Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Doamne, ma chinui de ceva timp sa postez si eu, dar nu stiu ce naiba are ba netul, ba calculatorul meu cel idiot - pur si simplu nu mi se deschid paginile...ma apuca toti nerviiIn primul rand vreau sa le multumesc din suflet sofiei si lui jadi pentru amabilitatea lor de a ma ajuta in procurarea ravnitului dvd- baby einstein. Le multumesc in aceeasi masura, ca ajutorul uneia fara cealalta nu era posibil. Fetelor, raman datoare de cinste - voi fi bucuroasa sa va ajut si eu cand veti avea nevoie de mine.Desi e cam tarziu si crap de somn, poate reusesc si eu sa citesc ce ati scris de aseara, ca azi nu s-a putut...dar si voi scrieti fetelor.. Gata, va las, ca iar am ramas in urma.Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Multumesc, fetelor, mai greu a fost sa-i ´extrag´mainile din buzunare

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Seara buna fetele,

Raportez: nu am citit din urma, dar eu tot mai sper sa recuperez.

Noi am fost azi la dr, ne-a intepat in ambele picioruse, a plans Victor un pic dar i-a trecut repede. Spre seara a facut un pci de febra asa ca l-am dotat cu un supozitor se deocamdata nu l-am lasat sa doarma dezvelit.

La masuratoare a iesit bine, 7790gr si aprox 68 cm; e ceva ciudat cu lungimea, cred ca s-a pacalit dr data trecuta ca altfel ar fi crescut numai 1cm in 6 saptamani si cu toata supararea si greva foamei de la inceputul cresei parca e prea putin.

Tot azi am scapat un pic pe la un magazin C&A deschis de curand vis-a-vis de unde locuiesc si am spart ceva arginti pt copil, dar mi-e tare drag sa-i cumpar lucrusoare; bine, ca iar m-am frustrat ca hainele de fetite erau mult mai frumoase si la modele si la culori, dar asta e alta poveste;

Va urez distractie placuta maine si poimaine, spor la cumparaturi, pofta mare si dati noroc si pt noi cele care am fi vrut dar nu am putut sa fim la benchetuiala cu voi acolo.

Daca se organizeaza o intalnire pt sf. lunii mai eu sunt pentru, atunci vom fi si noi in Bucuresti.

Pupici la mamici si somn usor la bebici,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Carmi, suuuuper bb Fabiano ! Ce baiat mare!

Anto, si cind bbii cresc culorile devind din ce in ce mai fade la baietei

Anya20, imi plac si mie f mult posturile tale profi

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deci, profit ca inca e meci la teve.

Pri argintiu e de fapt gri argintiu .

Taman am tras o cearta cu sotul ca m-am trezit cu 150 lei in portofel in loc de 800 cat stiam eu, cica sa traisca glafurile plus alte cheltuieli sponsorizate de mine si asa m-am enervat ca l-am fortat sa imi dea voie sa scot bani de pe card plus 500 bonus peste cei 800 care ii aveam eu singura in buget. Sper sa ma intorc si cu bani acasa.

Mimi Grasa daca mai ai copii ai si albume cu ei, eu nu amnici unul... am poze digitale o groaza dar lene a greu sa le pun pe hartie. Ma primiti cu poze de a botez de acum aproape 4 luni? Ca mi-e si rusine sa le aduc.
La ora 10 fara 15 minute sa te pregatesti ca vin sa te culeg si dupa aceea sa o luam si pe cuca si sa va fac cunostinta ca si asa vorbiti la fel de mult, basca eu , ma gandesc cine o sa taca?
Raportez ca nu am mancat decat o portocala ca ma pastrez maine pentru o vita ceva cu garnitura de cartofi prajiti plus o prajiturica ceva ca aia nu au papanasi.

Cu mamele sunt mai linistita ca pe langa mama biologica vine si mama2 adica sora ei si eu ma inteleg mai bine cu mama2 plus ca e mai calma si ne tempereaza pe noi tembelele familiei... si nu ma intrebati cu cine seman la temperament, cu mama mea biologica desigur din acest motiv ne calcam pe picioare mai mereu.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ufff, Vera, mi-am prins urechile! Am downloadat ODC, m-am conectat manual la dc.czone.ro. Intr-adevar nu am sharuit nimic. Tre' sa pun ceva in retea ca sa ma accepte? Sau cum? Ca nu am reusit sa ma conectez, imi da connected disconnected si e unul Tabacila pe acolo. Ufff, e prea greu, pot sa ma inscriu si eu la un cd?
Am incercat sa ma conectez la un hub englezesc, am gasit acolo baby einstein si am citit un mesaj cum ca ma dau aia afara ca passive to passive downloads nu sunt posibile.

Scuze fetelor care citesc acest mesaj fara sa aiba vreo vina. Daca ma pot ajuta fetele care au facut deja treaba asta, poate imi dau un PM. Mii de scuze si de multumiri.

Mergi la inceput

kidule, maine vii tot cu pisica? stai calma ca te vad eu maine fie agatata de standul chicco ori bagata in rochite de fetite!

Bate astia la betis sevilla ca la fasole, aia pe care o face cuca maine! e 3-0!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Dani - multumesc. Iar n-ai somn?
Merg sa-i dau san copilului si revin. Nu de alta, dar daca o mai tin mult o sa adoarma odata cu mine la 1-2 noaptea.

URA!!! Steaua a dat 3 goluri.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by nanadana
am pus sa-i fac copilului o supa ca eu am ceva treaba maine si am dat peste niste incapatanati de morcovi care nu vor sa fiarba, deja au 2 ore si tot sint tari

poze
DanaAntoine(10.10.05)

Mai, cred ca-i cineva pe-aici care face vraji la morcovi ca si aseara parca se plangea una din fete ca-i fierbe si ei nu se lasa

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Intrebare de om nestiutor, daca am dvd writer si vreau sa copiez un dvd cum fac? am avut la un moment dat un programel de imi copia dc-urile deja scrise, exista asa ceva si pentru dvd-uri? nu ca as avea acasa unele goale, dar oricum ma mananca buricele degetelor pe aici si sa nu imi irosesc timpul!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput