Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
norina spune:
Jadi , Doamne ajuta sa fie bine cu bebe, acum am vazut ca ai de gand sa faci investigatii mai amnuntite, ofof imi vine sa urlu cand aud de infectii, ca si noi luptam tot pe tema asta 
si sa nu uit, succes in amenajatul casei, dupa cum ai descris cred e misto camera lui bb
Sofia, la fel face si Teodora mea, in afara de partzuri pe gura si tzipete, in rest nik. Dar la partzurile alea e ceva de groaza, cateodata se umfla atat de tare ca se inroseste la fata si aproape ramane fara aer, asa de lungi reprize are.Iar de scremut , se screme la greu, noi zicem mereu ca e constipata, dar azi mi s-a infirmat banuiala, pentru ca dupa atata scremut a facut un kk foarte moale, deci nu e de la constipatie....inseamna ca sunt figuri , zic eu, ca nu stiu ce sa mai zic.In plus, aud pe la voi de rostogoliri si fel de fel de giumbuslucuri si ma minunez de puii vostri precoci, caci bebelusa mea e cam puturoasa, desi are 6 luni nu se intorce singura pe burta si nici invers si nici nu gangureste asa mult.Ei , dar lasa ca recupereaza ea manca-o-ar mama si atunci am s-o laud si eu
Anya, chiar ne esti de mare ajutor si iti multumim pentru toate informatiile competente
Mai am de recuperat, dar cred ca las pe maine ca nu mai pot
si maine am zi grea, ca imi vin finii in wend si trebuie sa fac o groaza de kestii(stau 3 zile la noi)- probabil voi lipsi de pe net si uite asa raman iar in urma
Gata, plec, ca s-a facut vineri
Noapte buna tuturor!NoaNorinapoze
jadi spune:
Eu propun sa incheiem un capitol in seara asta ca maine nu se stie care si cum si in ce fel... mi-am pierdut lista de cumparaturi, mai stiti ce vroiam sa cumpar?
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Norina ma stii ca sunt optimista, nu ma dovedeste pe mine o infectie urinara dar vreau sa ii dau de capat sa stiu cum sa o tratez asa ca umblu pana nu oi mai putea. Am de la doctorita calapod si un telefon de la un homeopat, astept sa vad ce zic doctorii si ma programez si la el.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Gata ma duc la culcare ca vine jiji piste noi si ne declara cine stie ce si raman marcata si o sa am coshmaruri la noapte...
Deni &
Vlad 28 sept 2005
nanadana spune:
Mimsi dai incolo
,vrajiti nevrajiti dar mult au mai durat ,gata m_am razbunat si eu pe ei si iam mixat ![]()
poze
nanadana spune:
Pai Jadi tu care ziceai ca stai sa termini capitolul!!acuma dai bir cu fugiti
,ca iti este somn
poze
mimsi spune:
Vezi, asta inseamna un bun manager. Ne organizeaza pe noi ca sa incheiem capitolu'
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
Carmi spune:
Mifloricikooo, da cu cine joaca/a jucat Steaua???
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mimsi