Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
sofia_misicu spune:
Offff, intru si eu sa contribui la buna ducere a cincinalului in patru ani si jumatate si sa ma plang. Noi in uechend vilegiaturam la soacra ca sa pot sa tin si eu pasul cu viata sociala a sotului (adica sa ies si sa beau). Acest lucru insa impune un sacrificiu imens: suportarea timp de trei zile a comentariilor subtile ale soacrei si lipsa televizorului sau mai bine zis impartirea televizorului cu soacra: hallmark, animal planet, euforia. Calculatorul de aici sustine maximum internetul, iar camera e de 2 pe 2 si o impart si cu unul dintre cei patru caini ai casei. De cum intru pe usa incep: uite ce bine se simte aici. E mult mai vioaie decat la voi acasa. ce frumos stie sa vorbeasca cu bunica/bunicu/tata/nasa/nasu' Eu sunt pierduta in neant. Apoi urmeaza comentariile: de ce aia asa? e normal sa fie asa? dar de ce nu curge laptele mai repede? de ce curge atat de repede? E contipata, de ce nu chemi doctorul? are febra: 37 de grade, nu chemam salvarea? Ma rog, concluzia este mereu ca sunt o mama denaturata. Si ma enerveaza ca mereu sunt atent construite comentariile incat nu am ce spune. Mai rau e ca se ia si barbati-miu dupa ea...
Gata cu vaietele ca a venit sotu de la pokere si nu vreau sa vada ca apare maica-sa la stirile de la ora 5.
Noapte buna si daca ma vedeti maine pe la expo fluierati.
Vedeti sa sunt cu soacra, nu dati cu papagalu'
Sofia si Nuka
simodina spune:
Carmi, cu Betis Sevilla ( daca asa s-o scrie
)
Sofia, distractia cere sacrificii. Eu asa imi spun cand vin socrii mei si tre' sa suport una si alta( desi parca soacra mea e putin mai blanda
)
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
miflore spune:
Nanadana, Mimsi, va fac un dans???![]()
Mai fetelor, ce ne mai plangem noi de oboseala, da' ce le mai stam noaptea pe-aici!
Ne cam placeeeeee!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Carmi, si cu tine dansez!![]()
Steaua cu Betis Sevilla la Betis acasica, i-au facut de ras!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
Mifloricico eu aastept sa se fac 12.20 sa_i dau sa pape puiul ca iam cam stricat programul azi lui gineritau,asa ca putem sa dansam un pic![]()
Sofia nasol cind te duci undeva si nu te simti bine
poze
Anya20 spune:
Sofia - ca bine zici. Parca sunt croite toate la fel. Obiectii peste obiectii. Dar sa nu spun mai multe, ca daca-mi dau drumul la gura chiar am ce povesti...![]()
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
miflore spune:
Sofia, vorba Nadinei, distractia cere sacrificii!![]()
Al tau a venit de la pokere, al meu n-a venit de la meci!
Ce viata grea au!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Nanadana, vals sau tango?![]()
Cu aceasta ocazie le invitam si pe Sofia, Simodina si Anya!!!
Avem si orchestra!

si cor
!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Hai ca sunt si io p-aici incercand sa deslusesc tainele hub-urilor. M-a ajutat Nadina, asa ca, Vera, nu mai cumpar inca un bax de bere pentru sotul tau
mi-am dat seama cum se face.
Sofia, te gasesc eu maine la targ si promit ca nu ma scap in fata socrosheniei. Dar ma plimbi o data in cerc cu caruciorul pe la Ambiance Cafe pe acolo
Da?
Mai, ce bataie a aplicat Steaua spaniolilor. Si acu' pe B1 arata ce nebunie e in Pta Universitatii
kid2003 spune:
Mifloricicka, cha cha cha se poate? Ca e mai ritmat. Da' tre sa mai var ceva alcool pe gat pentru asta
Noroc ca nu mai alaptez