Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Offff, intru si eu sa contribui la buna ducere a cincinalului in patru ani si jumatate si sa ma plang. Noi in uechend vilegiaturam la soacra ca sa pot sa tin si eu pasul cu viata sociala a sotului (adica sa ies si sa beau). Acest lucru insa impune un sacrificiu imens: suportarea timp de trei zile a comentariilor subtile ale soacrei si lipsa televizorului sau mai bine zis impartirea televizorului cu soacra: hallmark, animal planet, euforia. Calculatorul de aici sustine maximum internetul, iar camera e de 2 pe 2 si o impart si cu unul dintre cei patru caini ai casei. De cum intru pe usa incep: uite ce bine se simte aici. E mult mai vioaie decat la voi acasa. ce frumos stie sa vorbeasca cu bunica/bunicu/tata/nasa/nasu' Eu sunt pierduta in neant. Apoi urmeaza comentariile: de ce aia asa? e normal sa fie asa? dar de ce nu curge laptele mai repede? de ce curge atat de repede? E contipata, de ce nu chemi doctorul? are febra: 37 de grade, nu chemam salvarea? Ma rog, concluzia este mereu ca sunt o mama denaturata. Si ma enerveaza ca mereu sunt atent construite comentariile incat nu am ce spune. Mai rau e ca se ia si barbati-miu dupa ea...

Gata cu vaietele ca a venit sotu de la pokere si nu vreau sa vada ca apare maica-sa la stirile de la ora 5.

Noapte buna si daca ma vedeti maine pe la expo fluierati.

Vedeti sa sunt cu soacra, nu dati cu papagalu'

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Carmi, cu Betis Sevilla ( daca asa s-o scrie )

Sofia, distractia cere sacrificii. Eu asa imi spun cand vin socrii mei si tre' sa suport una si alta( desi parca soacra mea e putin mai blanda )

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nanadana, Mimsi, va fac un dans???
Mai fetelor, ce ne mai plangem noi de oboseala, da' ce le mai stam noaptea pe-aici! Ne cam placeeeeee!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Carmi, si cu tine dansez!
Steaua cu Betis Sevilla la Betis acasica, i-au facut de ras!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Mifloricico eu aastept sa se fac 12.20 sa_i dau sa pape puiul ca iam cam stricat programul azi lui gineritau,asa ca putem sa dansam un pic

Sofia nasol cind te duci undeva si nu te simti bine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Sofia - ca bine zici. Parca sunt croite toate la fel. Obiectii peste obiectii. Dar sa nu spun mai multe, ca daca-mi dau drumul la gura chiar am ce povesti...

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Sofia, vorba Nadinei, distractia cere sacrificii!
Al tau a venit de la pokere, al meu n-a venit de la meci! Ce viata grea au!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Nanadana, vals sau tango?
Cu aceasta ocazie le invitam si pe Sofia, Simodina si Anya!!!
Avem si orchestra! si cor !

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hai ca sunt si io p-aici incercand sa deslusesc tainele hub-urilor. M-a ajutat Nadina, asa ca, Vera, nu mai cumpar inca un bax de bere pentru sotul tau mi-am dat seama cum se face.

Sofia, te gasesc eu maine la targ si promit ca nu ma scap in fata socrosheniei. Dar ma plimbi o data in cerc cu caruciorul pe la Ambiance Cafe pe acolo Da?

Mai, ce bataie a aplicat Steaua spaniolilor. Si acu' pe B1 arata ce nebunie e in Pta Universitatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mifloricicka, cha cha cha se poate? Ca e mai ritmat. Da' tre sa mai var ceva alcool pe gat pentru asta Noroc ca nu mai alaptez

Mergi la inceput