Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 8
mysweetest spune:
Irina81 nu stiu daca prindeti loc pe podium...eu m-am uitat in listuta si am comparat datele la 3 luni...asa si Alexandru al meu are 10 kg dar are 6 luni si jumatate.
Mai comparam datele la 6 luni.
Eu sunt suparata..bunicul meu este in spital si e destul de grav ..nu prea am chef de vorba...poate maine va fi mai bine.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
LiaMia spune:
buna,
ioana, daca tot suplimentezi rezervarea pt cge+bb, te rog sa ma pui si pe mine la socoteala ca tre sa degustam si papanasii de la Thalia! nu stiu sa ajung dar ne vorbim atunci... nimeresc eu oricum :)))))
ioana, sofia in legatura cu cd si dvd, eu tot dvd, dar sa stiti ca nu am posibilitatea sa-l multiplic!!! doar cd pot multiplica...
simona, daca ajungem in zona, o sa facem popas sa-mprietenim bbii!
mysweetest, multa sanatate bunicului (si nu numai!).
marilena79, cristell multumesc pt raspunsuri!
dar ce-i cu codruta? de ce nu mai apare pe-aici? cine stie?
diana_n, trist ce ne povestesti... mentalitatea e greu de schimbat... :((
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
Anya20 spune:
Jadi - Irina ti-a raspuns foarte bine. O sa mai repeti urocultura, ca este indecisa.
Termenul este bacteriurie (bacterii in urina), nu bacteriemie (care inseamna bacterii in sange).
Nanadana, kid - vaccinul antihep. B (Engerix)se face si in maternitate. Pe vremea noastra nu se facea.Eu l-am facut acum 2 ani (si l-am repetat peste o luna si peste 6 luni). Imunitatea dureaza intr-adevar 5 ani.
Au fost oarece discutii in legatura cu efectele pe termen lung pe care le-ar avea Engerixul, insa nu s-a putut dovedi nimic.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Ioana75 spune:
Pentru ca tot am luat impositul, m-am decis sa maninc si eu altceva decit biscuiti cu unt sau biscuiti cu mar
, asa ca am dat o fuga la Thalia si am cumparat mincare pentru 2 zile.
LiaMia, te asteptam!
kid, am inteles cum e cu dozatorul, multumesc
. Eu am 4 bibe Avent, unde nu dau pe jos, si 4 nuk sau de marimea lui nuk, la care inevitabil dau pe jos
.
diana, imi pare rau de experienta cu consulatul. Mie mi s-a intimplat exact pe dos ieri. Era ultima zi de platit impozitul la casa pe trimestrul 1. Am fost la posta (cu Miruna in marsupiu), o coada de peste o ora, n-am stat 30 de secunde si m-au stigat oamenii sa ma duc in fata
. Din pacate li se stricasera programul alora, si o tante de la rind mi-a zis sa ma duc la un CEC. Cind am intrat la CEC, o coada mult mai mica, doar vreo 10 persoane, dar nu m-au lasat nici sa mi se dezabureasca ochelarii si mi-au si zis sa ma duc in fatza. Am platit si am plecat, profund impresionata de oamenii din sectorul 3 care isi platesc impozitele la timp
.
Carmen, am sunat acum la Thalia, au ciorba de burta de obicei (sper sa mai fie si la ora 4). Eu maninc la ei ciorba de fasole cu ceapa
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
diana_n spune:
Ioana stiu cum e , ca am buletin de sectorul 3, am stat 5 ani pe Foisorului.
Diana si Petrut
maddy77 spune:
Buna seara fetele,
pitu,cristell,godzila,nadana,irina_81,irina_c,miflore mutumim de aprecieri 

tonnia,mersi mult
.Daca nu auzeam la tine ca ai avut probleme de genul asta, poate nu-i mai faceam fetei urocultura.Azi am dat si a doua proba si daca iese ceva incepem antibioticul.Sa pare ca e sensibil doar la putine antibiotice,asa ca dr ne-a dat augmentin 10 zile.Cat despre cum a aparut aceasta infectie la copil e greu de zis...cum zicea si Anya,ca ar fi mai multe cauze..dar alea cu igiena precara si contipatia se exclud din start.Tu de cate ori ai repetat antibioticul?adica la cat timp a reaparut infectia?
BiuMil,eu stiu de ce sa plateste doar jumate la calapod
....ai fost de doua ori in aceeasi luna si atunci ai reducere .Trebuie sa ma interesez si eu de abonamentele care le au ei,poate imi convine ceva.Felicitari pentru greutatea lui Milan!
Jadi sa ne tii la curent ce zice nefrologul!
Anya20,multumim de info
jadi spune:
Fetelor mi-ati facut o foame si am mancat ultima data la ora 17 si nu am de gand sa mai mananc decat o portocala ceva ca ma gandesc ca am cam incheiat perioadele de mancat si ar fi cazul de slabit. Atarna carnea pe mine si are un aspect de portocala stricata ca ma gandesc ca mi-ar fi rushine sa ma expozez in ciolanele goale.
Sa termin cu mutarea ca investesc in niste tratamente sa vedem daca merge ca eu cu sala sunt cam certata, mi-am facut abonament acum 2 ani la idm, am platit aproape 5 bulioane cardul si am fost 1 sigura data la piscina si atat. Si nu e prima data cand patesc la fel asa ca mi-am luat gandul de la sala, nu sunt construita pentru o viata activa... incerc ceva pasiv, am auzit de ceva de genul asta acum sa vedem cat costa.
Azi am vazut tapetul la baiat in camera, este superb, de altfel singurul care mi-a placut din toate magazinele mari de genul bricostore si se repeta cam peste tot, pe un fond alb, shine de tren si casute pe mov, bleu si roz. I-am luat lustra tip avion ca in rest cele care mi-au placut la eglo nu am vazut. Ulterior am mai vazut ceva dragut la Romstal, tot eglo dar preturile erau cu 30 roni mai mari la avioane asa ca ma gandesc ca toate preturile sunt mari si m-am felicitat de achizitia facuta. Dupa ce pun si perdelele, care nu stiu ce fel sa iau o sa fac mai multe poze. Pacat ca mobila lui va fi actualul nostru dormitor dar am zis ca pana va dormi in patul lui nu voi investi in mobila. In schimb mi-a comandat sotul o mobila de bucatarie cu canturi abs pe lila cu pri argintinu, sunt curioasa cum va iesi ca pretul m-a cam dat pe spate.
Acum nu stiu cum sa o scot pe Raluca-cuca mai devreme cu 1 ora afara din casa si sa o duc la magazin sa imi comand galeriile si storurile plus pragurile la usi.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
irina81 spune:
Hai Steaua! 

Ati plecat la meci tocmai can calculatoarele sunt fara soti?
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
Simona8004 spune:
am intrat doar sa va spus Noapte buna, ma duc sa vad un film Dukes od Hazard (sper sa fie fain) ca m-a saturat sa vad filme naspa.
Diana, imi pare rau sa aud faza cu statu la rind, dar se pare ca unde ajunge romanu nu schimba mai nimic din ce a invatat.
Mysweetest- sanatate multa bunicului tau si sa dea Dumnezeu sa fie bine.
[pu]-icuri de la noi pentru voi.
Simona, mama lu Maia (22.09.2005)
nanadana spune:
Anya,Kid va multumesc de informati 
Ioana pofta mare si daca ai papat saiti fie de bine ![]()
Marlen sa dea Dumnezeu sa fie totul bine 
ce ma enerveaza sosoete lui motunache cind le spal in maisna se pun pe garnitura masinei si se mai freaca din parti ,de fiecare data le mai fac eu la mana 
poze