tatici adevarati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Nu am avut parte de dragoste din partea unui tata. Insa sint 100% sigura ca sotul meu va fi cel mai iubitor si grijuliu tata. Cind il vad cum se topeste dupa copii... Avem o nepotica de 3 ani. Am fost alaturi de ea de cind s-a nascut. Cind mergem in vizite sotul meu doar cu ea sta, se joaca, picteaza, ii povesteste. E super. Abia astept sa vad cum va fi si cu copiii nostri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Sotul meu e un tatic super ! Cu atat mai mult cu cat nu a avut nici un model pozitiv in familie...Inca din timpul in care eram insarcinata visa cu ochii deschisi la bebe , se intreba cum va arata, ce voce va avea , ii canta seara , iar dupa ce am nascut , a fost si este mereu preocupat de ce au facut peste zi , cum se simt, etc.
Avem acum trei baieti deja si o mare parte din timpul liber il petrece cu ei invatandu-i o multime de lucruri , de la motoare de masini si avioane pana la secretele PC . Baietii stiu deja ca orice intrebare ar avea vor primi un raspuns pertinent si amanuntit pe care daca tatal lor nu-l cunoaste in intregime , il cauta impreuna in carti sau pe internet.
Se joaca cu ei , fac lupte greco-romane (e putin spus!) , merg la plimbare cu totii (ca sa ma pot odihni cand sunt f. obosita ) , le citeste din Biblie si din alte carti...
Ma opresc aici ca nu as termina nici pana diseara daca as continua.
Concluzia e ca ma bucur mult pt. baietii mei ca au un asemenea tata...

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Nu puteam sa nu raspund la acest topic, pentru ca sotul meu e cel mai bun tatic din cati am vazut si merita un omagiu. Face orice pentru fata lui: hranit, schimbat, spalat, adormit, citit, plimbat. De cand s-a nascut fata, el e cel mai fericit om de pe Pamant.
Chiar nu stiu cum ii va tine piept cand va mai creste, pentru ca deocamdata face ce doreste din el, e topit, ce mai...
Desi il cert ca o tine prea mult in brate, el imi raspunde ca-i place ca e calda.
Drept e ca si fata e innebunita dupa el, cand il vede incepe cu trepidatiile, il prinde de fatza, chiuie de bucurie.
Multumesc lui Dumnezeu pentru ca stiu sigur ca nu puteam gasi un tata mai bun pentru Sara (si un sot mai bun pentru mine, dar asta e alta poveste).

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Si eu trebuie sa imi laud sotul , care este cel mai iubitor tatic pentru Sofia Maria:se joaca cu ea, ii povesteste, ii explica, ii arata, o alinta, o pupa, o plimba si totul cu cea mai autentica si puternica dragoste...

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

ooof!ma faceti sa pling fetelor!asa am crezut si eu ca sotul meu va fi cel mai bun tatic de pe pamint.poate ca incearca dar eu cred ca trebuie sa simta singur asta fara sa-i spun eu :acuma o schimbi,acuma o plimbi ,acuma nu ca e prea frig afara,acum ramii cu ea etc.important e ca incearca si s-a mai apropiat un pic de ea fatza dece speriat era cand a vazut-o la 6 luni.dar se pare ca nu vor petrece prea mult timp impreuna pe viitor!asta e alta poveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si eu m-am topit dupa tatal meu, dar din pacate, m-am bucurat de caldura lui numai pana la 14 ani. Mereu cand intra in tura de noapte, indiferent ca eram la joaca cu copiii sau in casa la lectii, ma cauta sa ne dam pupicul de ramas-bun. Si nu o data ma izbeam de chicotelile altor copilasi de varsta mea... lor li se parea ceva neobisnuit, iar eu nu intelegeam. Am inteles insa o data cu trecerea timpului ca probabil acei copii nu erau la fel de apropiati de taticii lor.
Acum, cand sunt si eu mamica, urmaresc cu mare drag relatia fetitei mele cu taticul ei si ma apuca nostalgia. Ii canta, o plimba, ii schimba scutecul, ii da papica, o iubeste si o dragaleste toata ziua, iar ea chiuie de bucurie(deocamdata, pentru ca inca nu vorbeste prea multe) de cate ori il vede. De strigat il striga cu mare bucurie in glas, iar mama ii iese cam rar din gurita aia mica.
Ma rog sa aiba parte de dragostea lui cat mai mult timp!

Geani si Daria(03/04/05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Si-a dorit un copil imediat ce ne-am cunoscut,insa eu nu eram pregatita. S-a suparat putin insa a asteptat...cand am luat decizia de a avea un copil,am dorit din tot sufletul un baiat pt. el.(Si nu in ultimil rand pt. mine).

El l-a intampinat cand a venit pe lume,caci eu eram inca in sala de operatie si de atunci intre ei doi este o complicitate cum rare ori vezi. Se ocupa de el impecabil cand eu sunt la servici. Imparte cu el toate pasiunile lui,iar cel mic este super incantat.Il striga "Tati al meu"!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sa-i tina Dumnezeu obiceiul. Asa este normal sa fie un tatic, sa-si iubeasca puiul si sa aiba grija de el.
Bravo, taticule!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Sotul meu a crezut ca o sa avem baietel, desi mi-a spus ca nu conta ce o sa am el tot asa il va iubi...dar am avut fetita. Nu exista lucru pe care sa-l fac eu cu fetita si el sa nu-l faca. E gelos de moare ca trebuie sa mearga la serviciu si eu stau acasa cu copilul. De la spalat, schimbat, hranit, jucat si mult, mult pupat....tot face. Seamana pana si fizic cu descrierea facuta de Alyssa.

Cand s-a nascut Eva (pe la 10 seara) toata noaptea a stat langa patutul ei si a privit-o. Cuvintele sunt prea marunte pentru a descrie legatura dintre ei. Si acum se scoala inaintea mea si sta cu ea ca sa ma lase pe mine sa dorm mai mult.

Stiu ca o iubeste pe Eva dar prin asta de fapt ma simt si eu iubita. Tatal meu m-a iubit, dar nimic nu se compara cu ce ofera sotul meu fetitei noastre.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

nu pot sa trec de acest subiect si sa nu spun vreo 2 vorbe si despre minunea mea de sot... apai cum sa i spun altfel, cind trebuie sa tina piept la 3 copile si o nevasta?!
Bine, recunosc, uneori ma scoate din sarite la cit le rasfata pe cele mari.. probabil ca daca n as fi eu prin preajma sa l mai ponderez le ar da si Luna de pe cer, si credeti ma ca mindrele astea se pricep grozav la a exploata si escroca.
Pe micuta o adora atit cit mai incape de mine Il vad cu cit drag se uita la ea

Sa ne traiasca sotii, taticii si sa le tina Dumnezeu naravul!

poze multe cu noi

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput