tatici adevarati
Raspunsuri - Pagina 3

Flaflo spune:
Al meu sot imi spune deseori sa merg eu in locul lui la birou ca sa poata ramine el toata ziua cu Bianca!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

ioana_77 spune:
SI noi il laudam pe tati al nostru, care ne iubeste muult de tot. El si-a dorit fetita si-acum o adora pe Maria! In fiecare vineri dimineata imi spune ca abia asteapta sa vina week-end-ul sa o tina in brate toata ziua. La inceput el se descurca mai bine cu ea la baie, la schimbat. SI e primul copil si la el. E cel mai bun tatic si sot!

april spune:
Eu stiu ce inseamna caldura tatalui, cum ne spunea povesti seara, cum ne pupacea la culcare, cum nu ne certa (mama era responsabila cu asta), cum ne-a invatat sah, ski, table, biliard, bowling, cum sa ne orientam in natura, ce mai, cam de toate. Mami era in schimb foarte ocupata, asa ca ea era responsabila cu cadourile, de care eram fff fericiti.
Ma bucur ca si fetita mea are parte de un tatic grozav, chiar daca nu se poate ocupa prea mult timp de ea, dar atunci cand are timp o face cu o dragoste ce i se citeste pe chip. Cu restul eu sunt responsabila, se considera ca am mai mult timp, cica
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

diplodocus spune:
Tati de Luca-Mihnea numai ca nu se topeste cind aude (de la toata lumea )ce binea ii seamana progenitura...
Are experienta doar cu jumatate de norma( pina vine de la servici...) dar se revanseaza si spala vasele sau pregateste micul dejun pentru mami, iese la plimbarea de dupamasa ca sa ma mai relaxez si eu( in timpul saptaminii).In weeck-end face orice pentru el ,doar ca nu-i da papica(pai daca papa numai tzitzi...)
E un tatic iubitor, iar cind spune"Voi doi sunteti tot ce am eu pe lumea asta!" nici nu mai am cuvinte sa-i raspund, decit lacrimi de fericire
IOANA si Luca-Mihnea

Ana68 spune:
May,mamicute fericite....mi-au dat lacrimile de emotie si bucurie citindu-va cuvintele frumoase...Sincer!
Intru si eu in clubuletul vostru minunat cu una bucata tatic de Luana...Parca o si aud pe Luana mea spunand complice:"Tati a nieu"...si parca il vad pe "tati a nieu" topindu-se tot de fericire...Tata si fiica?Club privat cu acces restrictiv!
Am un om minunat pe care il alint "al meu ca bradul"...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Ubi spune:
Tati al nostru canta prin casa (uneori chiar si pe strada) melodii de pe Cutiuta muzicala. Pe langa ca o alinta, ii schimba pampersul, ii face baie..etc
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

sorana spune:
Si noi avem un super-tati. Chiar daca il mai cearta mama, fie ca a pus pantofii copilului invers, fie ca intarzie la baie ..... apropos tati a lipsit doar la vreo 2-3 baite si "printesa lu' tata" are 3 ani jumate!
Iar "printesa" cu pricina i se cuibareste in brate ....... greu de descris in cuvinte o relatie foarte speciala - tati si printesa lui!
Noroc totusi ca exista si mami ca altfel .... tare sunt aerieni amandoi. Chiar de multe ori am senzatia ca cresc 2 copii, chiar daca unul are 30 de ani ......
Sorana si Monica (3 ani)

pisicuta si matei spune:
trebuie sa recunoasc ca la noi tati se ocupa de matei,este dadaca.eu sunt inca studenta si el sta cu matei cat merg eu la scoala,ii face sa manance,se joaca cu el,se joaca impreuna la calculcator,se iubesc tare mult,dar pana ajung eu acaasa ca apoi nu ma mai lasa matei in pace,numai cu mine vrea!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Anculina spune:
In primul rand, crissandradazi-mi si mie cum invata sotul tau copilasul engleza, sa numere, etc la calculator ? Sunt ceva programe speciale sau asa pur si simplu din programele clasice ?( Ca vreau sa incep si eu ! ) Multumesc!
In al doilea rand vreau sa ma laud si eu cu sotiorul meu care se ocupa excelent de tot ce inseamna financiar si organizare pe termen scurt si foarte lung pentru " gogonica lui " de 1 an si 11 luni , care mi-a cedat mie cu toata increderea si tot suportul educatia si ingrijirea Mariei iar el participa cand timpul ii permite cu iesiri minunate in week-end-uri sau concedii super in tara sau pe-afara.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

roxanaz spune:
ei, da, asa subiect...de lauda sa tot fie!
il inscriu si eu pe sotul meu in clubul parintilor grijulii, iubitori si de mare ajutor! (inclusiv rima).
l-a dorit pe Patrick mult de tot si dupa ce s-a nascut a avut grija de el la fel ca si mine. acum sunt topiti unul dupa altul iar Patrick cand il vede lasa tot si fuge la el!
sper ca si la al doilea sa se comporte la fel....atunci chiar ca nu imi mai trebuie nimic!
Roxana