tatici adevarati

tatici adevarati | Autor: cristinapaun

Link direct la acest mesaj

nu adoarme seara pana nu spune o poveste cretofolindei noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Bine ai venit aici Cristina, vad ca esti la prima postare.
Si felicitari la taticu!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

La noi se ocupa cu educatia. O invata engleza, sa numere, coloreaza impreuna, etc. Toate astea pe calculator. Eu lucrand in domeniu sunt satula de calculator si dupa amiaza nici nu vreau sa-l vad.

Criss si Andrada (12.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

tatii calzi si pupaciosi cu ordaslele lor sint cele mai frumoase fiinte care exista.Nu am avut parte nici eu si nici copiii mei de asa ceva.Imi imgainez numai cum ar fi sa traiesc si eu asta vazind la altii.
Bravo acestor tatici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Noi nu avem copii,deci nu va pot spune nimic despre al meu sot,insa pot sa va spun de tata...Pt mine..cel mai bun tatic..mereu ne-a dragalit pe mine si sora mea,ne-a pupacit si cand eram mici ne certam seara,care sa dormim cu el,pt ca ne spunea povesti pana adormeam .De jucarii nu mai zic...ne cumpara tot timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

au grija in general de bunastarea intregii familii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Eu ma intilnesc in fiecare dimineata la ora sapte cu un tatic din blocul alaturat. Si il admir! I-am spus-o si sotiei lui!...

In fiecare dimineata, fie ploaie, fie ninsoare sau zi frumoasa el isi duce copiii la day care si apoi se duce la munca. Nu este inalt sau voinic, este chiar subtirel si pricajit. Are trei copiii. O fetita de trei ani, una de doi ani si baiatul de vreo noua luni in carut. Fata cea mare merge singura linga el. Cea mica o tine in brate cu o mina si cu cealalta mina impinge carutul care are agatat de el si gentile copiilor, daipere si altele! Si zimbeste frumos copiilor, ii sterge de muci, le explica frumos si pe indelete cite ceva...
Pe cea mare o ia de mina si o duce pe scari in autobuz, o aseaza pe bancheta... O pune si pe cea mica linga ea. Apoi se da jos si ia carutul in brate si vine linga ele...

Nu am avut nici eu parte de un tata bun... nici fetele mele... dar uite ca exista!...

O tuturor taticilor buni din lumea asta!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deam spune:

Un tata care nu schimba un pampers, nu miroase pielea unui bebe, nu-i da baita, nu-i trage o soseta strimb sau pe dos, nu-l duce la scoala, nu se joaca fotbal sau nu tunde papusa, nu-i in stare sa inventeze si sa povesteasca o poveste... nu stie ce-i frumos in viata...
Si sa le faca pe toate din proprie initiativa, nu de gura sotiei.

Mama de gemeni viitori tatici adevarati (sper :-)))(3 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu am avut - si am - parte de un tata super.

nu ne-a sters el la nas cind eram mici (nici n-ar fi avut loc de mama ).

dar a stiut tot timpul cind si cum sa intervina.
ne-a invatat ca el va fi mereu acolo, pentru noi - dar trebuie sa ne luam singure zborul.
sa ne construim singure visele.
ne-a impins inainte cind noi ezitam.
si ne-a invatat sa nu depindem de nimeni, niciodata.

ne-a dat curaj. si putere.
puterea sa luptam.
chiar si atunci cind lupta pare imposibila

am 30 de ani si pentru mine tatal meu este tot un erou, este tot asa cum il vedeam in copilarie.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Cand s-a nascut Rares si l-au adus din sala de nasteri,l-au chemat asistentele pe sotz, sa-l vada.Spunea mama ca se uita din usa la el,cu capul intr-o parte,cu lacrimile curgand pe obraz,cu mana la gura...si cu picioarele taiate (a completat el apoi).

Cand e acasa,el il adoarme,il si schimba,se joaca cu el...si cand il prinde...il pupa de-l rupe...pe unde apuca.Se scoala noaptea si il mai inveleste,ii da laptele de dimineata si apoi o scoala pe mami la cafea,nu se da dus la serviciu dimineata si sta si se joaca cu el pana il fugaresc eu,ca e tarziu.N-a lipsit decat de la o baie si asta pt ca mami n-a avut rabdare sa mai astepte 15 min sa ajunga si el acasa...si vad ca nu ar lipsi mult sa se bage si el in caditza sa se balaceasca cu odorul

Uneori,se duce la patutz si se uita pierdut cum doarme odorul...si are o adoratie in ochi...de ai impresia ca se prelinge de dragoste.

Vine acasa si cel mic sare ca ars:'tatiiii...tatiiii"...iar el are un zambet de zici ca a vazut cea mai mare minune...si scoate infrigurat o masinuta din buzunar si apoi se uita la ochii copilului sa vada daca-i place..

E pierdut daca e bolnav...sare ca ars daca cineva indrazneste sa comenteze ceva de copil...il urmareste cu ochi de vultur daca suntem in alta parte decat acasa...

Iar cand doarme,uneori,cu el in patul mare...iti vine sa stai si sa-i privesti la nesfarsit...se cuibareste langa baiat si il ia in brate si-l lipeste de el...apoi ofteaza a multumire si adorm amandoi...in sfarsit e fericit!(pt ca cel mic nu prea sta mult intr-un loc si mai ales sa-l dragalesti)...si ...tot asa...multe gesturi de iubire pe care nu mai stau sa le insir.

Oare mi-as putea dori mai mult decat atat?

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

ce ma bucur pentru voi!

eu nu am avut tata...e o poveste lunga si nici nu merita sa-mi mai amarasc sufletul pentru un nemernic care a parasit-o pe mama ca el nu vroia decat 1 copil!(mai ales ca era baiat!)

asa ca acum cand si eu la randul meu am copil pe Diana,cand am ramas insarcinata si a auzit binenteles ca a sarit ca nu e timpul acum si ca nu avem nu stiu ce si ca blablabla...
asa ca am crezut ca se va repeta povestea!nu-mi trecea prin minte sa-mi arunc copilul nici daca ma taia!
asa ca i-am zis clar!si apoi s-a acomodat cu ideea!
problema a revenit cand s-a nascut copila!binenteles ideea preconceputa ca el vrea baiat!

insa fetelor!acum pot sa va zic ca s-a schimbat total!Slava Domnului!
nu are el timp de dragalasenii si nu stie ce si cum sa faca insa se simte ca o iubeste!
stiu ca acum e prea mica insa sant sigura ca pe masura ce va creste vor fi de nedespartit!
de-aia probabil a si zis TATA la 5 luni!acum la 6si ceva tot nu zice mama...asta e!

sa va traiasca puiutii si taticutii!

Alina
mamica de Diana 6luni

Mergi la inceput