Scandinavii stiu DC... (109)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
muah.
da se vede ...cu un mare incetinitor:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iren spune:
NN, mi-ai pus plozii-n cap, ca cica vor shi ei ananas d-ala cu model, shi io n-am decit struguri
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lilanda spune:
'Neatza
Facem incalzirea pentru croco- frumuselu'???
Pegasis, multa sanatate Anei!!! Te-asteptam acilea, dupa tratament :-)) Apai gripa de gripa fuse anu' asta peste tot!!!
narancea, gios palaria Si nu pentru modu' meserias in care ai hacuit ananasu', ci pentru felul in care ai asezat matale camera aia!!! (cu ce scula filmasi??? Doar cu camera digitala???)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
soma spune:
cre ca n-am balosit atat la un ananas in viata mea. De obicei prefer 1-2 beri in loc, dar de data asta m-a dat gata cu ..preludiu asta
Sabina spune:
La multi ani baiat frumos de Veve!!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
la multi ani croco mic de vevic!!!
si inca ceva: intru si io pe forum ca tot omu' dupa o zi de lamurit cupilu' sa manance, sa se-mbrace, sa doarma etc etc...si ce vad? ce sa mai vad ca mi-au picat ochii pe birou de uimire: narancea in persoana pe DC!!! hai sa traiesti coane narancea.
unu
doi
trei
doruletz spune:
hai bre vere naranceo ca ma mai scosesi din depresie cu ananasu' tau! Si-mi facusi si o poftaaaaa! Da'cine a filmat?! ca vorba Lilutzei tine bine camera. Bine ca nu te casapira amatorii de desene ca ma gandii la tine cand cu scandalu' ala, stiam ca tu mergi des p'acolo prin ograda lor. Vaz ca scapasi pana acu'!
Cum spusei io sunt "depresata", maine incepe Fransoaz serviciul si tot maine intru in ultima saptamana de concediu . Pe de-o parte imi doresc sa-mi regasesc biroul, pe colegii mei ba chiar si pe bulgari ca mie imi place ce fac (adica ce faceam in timpuri imemoriale, acu fro 6 luni) dar pe de alta nu stiu cum o sa ma acomodez la 8 ore de munca dupa atata schimbat pampersi si mai ales.... mi-e greu s-o las pe Gepetutzaaaaa!! Voi cum trecurati bre peste shocul asta, care aveti un cuvintel de incurajare?!
Carmen, imi pare tare rau de micuta bolnavioara si de voi ca va stresati pe langa ea. De data asta tot de la gradinita i se trage? ca parca nu mai mergea?! Sanatate balantzucei!
xeno, ce faci frate, disparusi? Cum ramane cu pilele la "uciga-l toaca", mai bem berea aia la cazan sau nu? sper ca nu fusesi la manifestatia de ieri, daca te arestara CRShii da-mi un semn sa viu sa te scot din grota lor d'acolo!
mai vrusei sa spui da'uitai, m-a ametit NN cu ananasu' lui!
mai viu
PS aaaa, da, vrusei sa va arat pozele cu Paulin (colegul de nounou al gepetutzei... ii face curte deja!) si parada modei pe care o organizaram azi
Edit: La Multi ani croko de veve!!
xenocid spune:
doruletz prezent . Nu ma bag eu la manisfestatii d'astea. Oricum sint stresat ca de o luna aud numa' de sepeueo si cicungunia aia. Saptamana asta sint inchis in "laborator", sper ca pe vineri incolo asa sa scot capul pe geam si sa strig "It's alive"
Oricum weekendul viitor mi-am luat liber. Trebuie sa ajung sa-mi vizitez www.mnhn.fr/museum/foffice/tous/tous/GuideDecouverte/lieuxVisiter/LieuxAVisiter/FLieuAVisiter.xsp?AE_ID=202&ID=218&INFO_ID=28&LIEU_ID=176&MAN_ID=277&SITE_ID=1&idx=6&nav=liste" target="_blank">rudele din Paris. Ma ingrijoreaza in mod deosebit matusa Lucy . Ultima oara cand ne-am intalnit arata destul de slabita.
Asa ca daca sinteti de acord, sambata, duminica poate ne vindem sufletul pentru o cafea si'un gateau.
Alin
*segmentation fault*
iren spune:
Xeno, www.resursadefun.ro/gi33_Doamne-ajuta-ne.htm" target="_blank">ete ce gasii pentru tine
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.