Scandinavii stiu DC... (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma
ps.Inca mai beau

...da' nu-ti da nimeni!?Dau io duminica,vii?Da' nu asa des cum vii pe-aici,ok?Hai ca pun berea/whiskeyu'/margarita/baileysu' la rece!...Valabil pentru toata lumea!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

E ziua croco-telului??? Io vin
Ce se-ntimpla, bre cu formu' ista ca mere ince-incetisor-diloc. Am incercat azi sa intru pe mesajul lu Tata lu Toma, inca de la amiaza si abia acum putui deschide sobjectu!!! Nå...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Bonsoir la popor scandinav...

Merge forumul asta ca melcu' Mamicul meu s-a operat la genunchi si sint intr-o alergatura totala de 10 zile, nici nu am timp sa respir...in plus intru si eu sub cutit in 10 zile si cind ma gindesc ce ma asteapta, ma iau ci miinile de cap...dar trebuie sa fiu barbata ca ma codesc de 2 ani.

Ma delectai cu poze care mai de care (vazui liku' de la tata lu Toma)...Ma innebuni fashion sensu' printesei lu' Veve (cel putin ciorapii de la ziua ei m-au facut geloasa iar de tunsoare nu mai zic nika). Nu mai spun de okioasa Doruleatzei...niste obraji numai buni de ciupit. Am admirat cavalerul Marei...Fenomenal ce mult se schimba copiii in scurt timp!

Aici vad ca toata lumea e in plecari...un du-te vino veritabil!

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

yank, se poate sa ai dreptate sa stau cuminte acilea, mi-am uitat de 3 ori rucsacul cu toate actele, credit cardurile si alte minunatii si tot de atatea ori l-am gasit (o data mi-am dat seama a doua zi ca nu-l mai am - bine ca totusi mi-am amintit unde-l lasasem), usa n-o inchid niciodata cand plec, iar pe Andrei mi-l aduc vanzatoarele de manuta cand dispare de langa mine prin magazine :)) problema mea, si cred ca a multora, este ca suntem singuri pe aici si ne lipseste familia. avem deja doi copii pe care bunica, matusa etc. ii vad cel mult o data pe an sau de doua ori, daca vin ei la noi. Craciunul e in 4, Pastele tot asa, nici nu simtim sarbatorile... cam asta, in principal...

Catalina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Toti pleaca numai eu raman Da las ca plec si io curand,ma duc fara sa ma uit inapoii,da nu inainte de a bea o cafa la Alba cu Cata.Am zis!
Ba si astia cu astrologia lor au zis ca or sa imi mearga totul ca pe roate,ma si asteptam sa fac vreun biznis important.Sa mai crezi in stele!Damn!Uite,cred ca tocmai a aparut un deal bun.Cineva imi lasa ochii albastrii sa ii vand pe piata organelor.Asa ceva,cred ca ma scot,imi ramas si bani dupa ce platesc service-ul la masina second time.Sa bem pentru asta!Veve,adu marguerita aia....daca mai vezi unde e

Mergi la inceput

Lilu,dadada,il bem pe crokodil!Haida ca-tz pun s-o felie de tort cu Elmo deoparte
Anamaria ,refacere usoara mamei tale!Da' tu ce-ti operezi,ca mi-a scapat?....Nu-mi aminti de fashion sensu' lu vv;cand imi prinde tzoalele si pantofii e prapad (la pantofi o-ntrece frac'su...sper sa se faca un Jimmy Choo,ceva);in rest isi fataie toata ziua posterioru-n rochite de cinderelle,sabotei,posetele,clamite.Tunsoarea e "home made".....de mine,biensur!
Yankeu,razi tu razi,da' stii ce ti-am promis pentru eternitate!ramane cum am stabilit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by iubibubi

yank, se poate sa ai dreptate sa stau cuminte acilea, mi-am uitat de 3 ori rucsacul cu toate actele, credit cardurile si alte minunatii si tot de atatea ori l-am gasit (o data mi-am dat seama a doua zi ca nu-l mai am - bine ca totusi mi-am amintit unde-l lasasem), usa n-o inchid niciodata cand plec, iar pe Andrei mi-l aduc vanzatoarele de manuta cand dispare de langa mine prin magazine :)) problema mea, si cred ca a multora, este ca suntem singuri pe aici si ne lipseste familia. avem deja doi copii pe care bunica, matusa etc. ii vad cel mult o data pe an sau de doua ori, daca vin ei la noi. Craciunul e in 4, Pastele tot asa, nici nu simtim sarbatorile... cam asta, in principal...

Catalina,

I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara

Da,eu stiu ce zici numai ca daca faci o balanta,sa iei si plusurile si minusurile ai sa vezi ca numai problemele de ordin sentimental te mai pot atrage in Romania.In rest,nimic.Si nu cred ca ai da o viata stabila financiar si infinit mai necomplicata sub aspectul relatiilor cu societatea,pe una f complicata,nesigura dar in care ai parte de un grad de socializare mai ridicat.Puneti problema dpdv medical in primul rand,apoi dpdv al perspectivelor pe care le au copii samd.

Mergi la inceput

Psss-psss,Iren!Nu ma poci abtine sa nu-ti arat...Uite peste ce-am dat pe net:www.zappos.com/n/p/dp/2610459/c/28518.html" target="_blank">sandalutele minunate care erau numai nr. 35 si cu numai 30$ (alea erau albe si-aveau si baretica la spate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Veve

Psss-psss,Iren!Nu ma poci abtine sa nu-ti arat...Uite peste ce-am dat pe net:www.zappos.com/n/p/dp/2610459/c/28518.html" target="_blank">sandalutele minunate care erau numai nr. 35 si cu numai 30$ (alea erau albe si-aveau si baretica la spate).

Shi-au shi toc d-ala de care-mi place mieee Auzi, Vevelino, tzi tzi s-a urit cu binele, sau cum??
Mie-mi vine berbatu luni din Vancouver, iar o sa stau cu okii pe CNN, ca daca duamne feri e ceva, aia anuntza primii, asha ceva M-am timpit de tot, da nu-mi plac deloc calatoriile-astea sha lungi, cu avionul...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurica!!!
Pierdui toata dimineata (pina o picat formu'), la cascat gura pe sietu' cu papuci. Si nu-i deloc fair...da' diloc!!! Dupa ce imi alesei doi tirlici, fac comanda si-mi zic ccc ca n-au culoarea pe care pusem ochii. Schimb culoarea, pun pe check out...nu delivereaza decit in USA!!! pai bine, bre, ce-i discriminarea asta
Nå...si pentru ca habar n-am daca miine mere siteu, io-i zic lu' croco-frumuselul-bucatica rupta-din- mamanu'-lui, La Multi Ani Sa fie sanatos, ca de frumos ii frumos si de destept, are de la cine
ocebine, de ce trebuie sa te operezi??? Multa sanatate (si mamei) si refacere usoara!!! (aceeasi poveste cu deliveratu' eruopean e si pe siteu' ala cu espadrile???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput