Scandinavii stiu DC... (109)
Raspunsuri - Pagina 3
iileana spune:
aaaa, faceam si eu conexiuni aleatorii si aberante in egala masura... si ma gindeam la oamenii mari nascuti in 3 august, mai precis la Patriciu ca are asa, spre 2 metri...
1,61 e perfect!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Veve spune:
Muzicelu, www.dianessweettreats.com/images/NHS_Band_6t.jpg" target="_blank">La multi ani!
Sa fii sanatoasa,fericita,plina de succes si inundata de www.romanceeverafter.com/images/Romance_PianoFlower.JPG" target="_blank">inspiratie!
Mara,ce minunataie de pustiulica vazui io acolo???Leit mama lui!Are niste ochisoooori...
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Sabina spune:
Iilenutza, da deun de stii tu asa bine cand e nascut patriciu:))))
multumesc vevicule....miammm, ce tort:)))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
mihaela_s spune:
Mara, superb Tudor! silvia l-a admirat, insa cand am ajunns la poza cu farfuria a exclamat: "chemvusti! si eu vleau sa pap! o sa vina chemvustii aia la mine???"
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
yank spune:
Hello everybody.
Sa incep cu Sabina careia ii urez multa sanatate,fericire,multe muze si multa inspiratie si un cumparator la castel
Azi mi-au terminat masina,am fost foarte fericit asa ca am purces la drum spre Arad.Bucuria fu de scurta durata,la Valcea s-a defectat aprinderea cea nou montata si am ramas in drum.Am lasat masina in drum si strigand la toti sfinti m-am dus la o benzinarie sa imi iau o cafea.Si am lasat si masina deschisa,uitand sa ii pun alarma asa ca s-a gasit un binevoitor sa ma usureze de o geanta care se afla pe bancheta din spate unde aveam laptopul si multe alte prostii de care chiar aveam nevoie.Deci am avut o zi de mare angajament,mai ales nervos si incep sa imi doresc din ce in ce mai tare sa dispar de pe meleagurile astea cit mai repede.Dar sa si sa uitam necazurile.Nici politia nu am mai chemat-o.ca oricum pierdeam timpul si nici nu rezolvau nimic.Asa ca am ramas aici la un prieten,maine ma duc oricum spre Arad,masina o sa ajunga indarat la service si daca mai supravietuiesc prin plaiul natal,va mai dau un semn.Multumesc Lui ca mi-a dat inspiratia sa imi tin actele asupra mea,ca daca ma mai lasau astia si fara pasaport,chemam Crucea Rosie si Mossadul sa ma ia de aici.
Cata,cred ca o sa veniti cu mine back,am asa un feeling de moment,si tu iubibubi,stai unde esti ca stai bine,crede-ma,asculta un jidan batran si cu experienta in Romania cea pitoreasca.Asa ca care cum puteti de aici
lilanda spune:
Iaca vin si io la spartul tirgului, sa-i urez La Multi Ani, cu inspiratie, Sabinei!!!
yank, incep cu tine, ca m-am emotionat...pai cum sa lasi, bre, masina descuiata si cu...lap-top in ea??? Asa-ti trebe!!! Te crezi la Maiamibici??? (io zic totusi sa faci reclamatie la Politie, ca poate ai nevoie la vreo asigurare, ceva!! Nu mai bine imprumutai lap-topu' lu' varu'???
mara, Tudorelu'-frumuselu' e un gigea de baiat, cu o atitudine foarte sigura Multa sanatate tie!!!
doruleantza, facui poze si am promis ca sui citeva pe internet, da' crede-ma ca nu am avut timp...cind m-asez la computator, caut cliparturi si alte darcovenii....promit ca saptamina viitoare dau linku' si la pozele din Olanda si...la cele cu mozaicuri!!!
(BTW, amu' citesc povesti, ca in paralel cu pregatirea pentru expozitie, tre' sa fac si o prezentare animata cu "Hans cel norocos" de Fratii Grimm...skål!!!
PS vik, ne gindim de Pasti (asta de-acilea) sa tragem o tura pe Sylt de vreo doua-trei zile...ce ne recomanzi???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Veve spune:
Deci Iancule,io chiar nu pricep ce te nemultumeste?!Ai gasit masina unde-ai lasat-o?Ai gasit-o!Ce mai vrei,bah????
Sorry about that!if you need a shoulder to cry to,i'm here
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
lena spune:
mey io intrai un pic pe fuga...ia vedetzi aici o noua membra www.digi-help.com/jam/wafah-dufour.asp" target="_blank">bin ladennah, ce nu face omu pentru publicitate, n'est pas?
reviu maine la cafelutza, acu mor de somn, dar nu inainte a va spune sa cititi ultimul catavenc...e bestial
t-rex
doruletz spune:
bre yankule, are dreptate Lilutz, tu le mai si cauti. pai la ce te asteptai cand lasasi masina deschisa si geanta la vedere, unde te crezusi?!
catalina, nu-l asculta pe nenea yank, io zic ca tie ti-ar sta mai bine printr-o tara europeana p'acilea
mihaela, apartamentul a fost super, intradevar. Ca dupe ce ma speriasi cu gandacii aia imi pusei reteaua in functiune sa aflu informatii despre care or fi mai seriosi si asa dadui peste apartamentul www.accommodation-bucharest.com/topaz.php" target="_blank">asta de-l inchiriai. In realitate arata exact ca in poze, singurele minusuri ar fi zgomotul pt. ca ferestrele dau chiar in bd bratianu (uite, pusei 2 poze la sfarsit cu privelistea de la geam) si faptul ca era foarte cald desi am inchis toate caloriferele. In rest, a fost 'nickel' cum zic frantzuzii. Daca mai ai nevoie vreodata de asa ceva apeleaza la ei cu incredere.
gata, noapte buna lume
tata lu Toma spune:
Doruleatza, n-am disparut chiar di tat ... citesc p-acilica si chiar mai dau cate un semn din cand in cand (dupa cum vezi).
Gandacelu si cu Sabinelu m-au contaminat cu microbu' fotografiei. Ne gasesti pe tustrei pe treklens.com (dada/degetica/pozaru).
pup toata adunarea scandinava si va urez un vichendel grozav
v
ps.Inca mai beau
_
Take me home, country roads