Scandinavii stiu DC... (109)
Raspunsuri - Pagina 2
iren spune:
Am aflat ca azi e ziua Sabinei, asha e, Sabinelu?
Daca asha e, itzi doresc multa fericire, sanatate, multe impliniri shi pace interioara LA MULTZI ANI alaturi de familia ta
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mara03 spune:
naziua la tulmond!
io m-am virusat rau de tot si sunt acasa, de aceea folosesc ocaziunea asta pentru a mai sta la o poveste cu voi si a mai citi din urma cate ceva, daca tot nu se gaseste nimeni sa faca un rezumat.
am pus cateva poze noi cu noi, sa vedeti ce mari am crescut (nu chiar toti) si cat suntem de cuceritori (din nou nu ma refer la toti ). ne plac la nebunie desenele animate, mai ales piticii din "alba ca zapada", povestim enorm de mult si suntem din ce in ce mai inteligenti (din nou ma refer la o parte dintre noi...). povestea preferata ramane "fata babei si fata mosneagului" pe care am gasit-o la diverta intr-o marime xxl spre incantarea baietelului, mancam din ce in ce mai dificil, cu povesti si multa munca de lamurire. cam asa trebuie sa arate o farfurie cu mancare pentru tudor...
in rest munca, munca si iar munca...
ma duc in spate sa mai citesc ce-ati mai facut voi zilele astea si-apoi mai vin la povesti.
unu
doi
trei
iileana spune:
Mara, , sinteti niste frumosi (si ma refer la toti :-).
Farfuria aia imi arata suspect de cunoscut . N-ati ajuns la faza cu sendvicele in forma de stea, inimioara, luna si bradutz ? (decupate cu formele alea pentru prajituri).
Multa sanatate!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
mara03 spune:
vaz ca pe aici e activitate intensa, multe intalneli, multe aniversari, multa verva. stiu eu de ce-mi plac atat de mult scandinavii...
nu mai astept confirmarea sabinei si ii spun si eu la multi ani cu bucurie si cu multe multe realizari.
catalina, bun venit acasa!
lilanda, chiar asa, ce mozaic???
iileana, multam (de la toti trei)! n-am ajuns la sendvicelele mentionate de tine dar nu mai e mult. bine ca mi-ai zis ca sa ma aprovizionez din timp cu forme.
doruletzu', e suuper bebelina ta. din ce in ce mai fermecatoare.
fug ca s-a trezit *9++ tudor si da asaltul asupra tastaturii dupa cum puteti vedea...noroc ca a dat de sticlutza de ceai pe traseu ca sa-mi pot lua ramas bun de la voi cum se cuvine...
aaa, era sa uit. avem o mare realizare la ativ - am renuntat la suzeta. (nu toti desigur) asteptam felicitarile.
unu
doi
trei
doruletz spune:
nziua
sabinel pai de ce nu spui ghia ca e ziua ta, se puoate? La Multi Ani sa fii fericita si sa ai inspiratie
mara bine ai revenit... ce flacau mare s-a facut Tudor si ce ochi extraordinari are!! asta o sa nimiceasca femeile!
iileana io zic ca nu prezenta lu'yank e de vina pentru vremea rea ci absentza mea si a Gepetei ca uite veni iarna taman cand plecaram noi d'acolo (vezi ce modeste suntem? hehe)
Aline, pai gata, atunci sa ne vedem acolosha la scaraotzchi mai ales daca zici ca ai si pile. Sau daca nu, te invit aci la o racleta si un bordeaux (daca nu cumva tii post ) ca tot aia e. Muhahaha, da' grozavia aia cu arsul hainelor de unde o mai scosesi frate, iar detesi peste vrun site ca asta de-mi place mie?
copiloi stai acilea ca n-ai de ce sa fii sfioasa. Uite la adusca, sfiosenia personificata si tot mai scrie cate ceva! ma bucur ca-ti placura nasicii
vikinga, las' ca-ti trimit io o adresa daca vrei sa-i vezi si tu. Io sunt o foasta fumatoare, inca nitel si se fac 2 (doi!!!!) ani!
Lilutz bafta la mozaice si sa ni le arati si noua. Da' poze la Amsterdam nu facurati?
adelucci ai absenta azi, unde-s stirile?
catalina, io m-as hazarda sa zic ca ora bilantului ala de peste 2 ani n-o sa te prinda pe meleaguri mioritice. Asa am io o presimtire desi s-ar putea sa ma insel...
Julia La Multi Ani! Cu intarziere ca uite duminica ma luai cu despachetatul si cu depresia reintoarcerii din vacanta si nu mai apucai sa-ti zic atuncea
veve multam de aprecieri. De fapt de data asta io cre' ca lu' gepetutza ii datorez binevoiala vanzatorilor din ro ca o purtai in port bebe cu fata spre exterior si cum ea zambea tâmp la toata lumea vanzatoarele au fost foarte amabile si zâmbarete... nu din profesionalism ci din cauza de cupil!
valeu, cat mai srisei! si parca vaz ca iar vorbesc singura p'acilea
mai viu io
PS da' tata de toma a disparut si iel?
mihaela_s spune:
meeey, ce facurati? Io n-am timp si voi scrieti ca sa am eu ce citi????
asaaaa, sa vad daca apuc sa scriu tot ce vreau, inainte sa o tulesc dupa aia mica la gradi...
doruletz, vazui ochi albastri, nasi de nasi ...cum fu apartametul? daca e cel din poze pare ok.
cata, la mine a fost acelasi soc si numai dupa o luna...si inca visez...daca nu cer prea mult, imi spui si mie ce si cum...cu intoarcerea voastra?
Bine ati revenit!
mara, sanatate! N-am apucat sa vad pozele, promit cand ma intorc sa ma uit, mi-e dor de tudorelu' tau!
lil' wow, mozaic! foarte interesant!
sabina !!! sa fii fericita si iubita!
Am si eu cateva poze de la 8 martie.
Hai va pup!
Mai trec io!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Sabina spune:
Io va multumesc din suflet, si cu riscul sa va dezqamagesc va spun ca nu e decat o amarat de zi de nume, sf mucenic sabin e sarbatorit in calendarul Ortodox.
;-))
altminteri, eu is nascuta in 3 august.79.:-)))
da baiatu meu cel mare a avut Geburtstag ieri, deci se accepta urarile si se redirectioneaza:)
eu am depus azi lucr#area, si ma simt m ult mai bine, mai ales daca nu mgandesc la referatul de doctorat care ma asteapta pe masa
Tudor e SUPERB!!!
Sofia nu mai doarme dupaamiaza...momentan compune
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
cataghe spune:
quote:
Originally posted by doruletz
catalina, io m-as hazarda sa zic ca ora bilantului ala de peste 2 ani n-o sa te prinda pe meleaguri mioritice. Asa am io o presimtire desi s-ar putea sa ma insel...
Shhhhhhhh, ca de te aude mama am pus-o...
Multumesc de toate urarile de bun venit si profit de ocazie sa-i spun si eu Sabinei la multi ani si spor in toate!!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
iileana spune:
Doruletz, nici nu a fost nevoie sa caute Xeno prea departe. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70791&whichpage=7" target="_blank">Iaca
Sabina , sanatate, fericire si tot ce iti doresti...si poti sa dai de baut si asa! 3 august, daaa, zi mare, is mari persoane nascute in ziua asta!...Dinu Patriciu, de pilda...Tu ce inaltime ai?
Mara eu mai am o tehnica: "nu care cumva sa maninci bucatica aia! E otravita!!!!!!!". Stii cum merge? 100%!!!!!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
1,61 m, de ce? ca nu-s prea mare?:)))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.