Scandinavii stiu DC... (109)
Raspunsuri - Pagina 14
chatonel spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by doruletz
neatza
yank, tu ce catzi bre la cârnatzarii lyonezi, nu zizasi ca vii la Paris?
mai viu io
Bre,drumul meu e spre Andorra,am niste treburi de rezolvat pe acolo,schiez si eu 2 zile si apoi eventual urc spre paris.
Life`s a bitch and then you die
Bre, daca mergi la andorra doar pt ski, nu mai merge :))
Pina ajungi tu.... se duce si ce a mai ramas din zapada
Glumesc, ma uitai la meteo ski si toate domeniile-s deschise; na-ti linku ca sa le supreveghezi.
http://www.grandvalira.com/gv/main.aspx?lang=3§ion=104&subsection=148
Toulouse, la ville rose
bombi spune:
quote:
Originally posted by lilanda 26/03/2006 : 12:49:58
doruletz fu cea care beu cafeaua cu xeno si nu Sabina
Lilanda, n-ai inteles nimic. Hai sa-ti explic eu cum sta treaba.
Avem urmatoarele afirmatii de la persoanele implicate:
quote:
Originally posted by Sabina 24/03/2006 : 23:42:18
si daca va spun ca-n dupamasa asta am baut o cafea ....cu xenocidu,. ma credeti?
quote:
Originally posted by doruletz 25/03/2006 : 22:27:36
da, da, io cu Xeno si cu Alain petrecuram bine sambata
De unde poata rezulta ca
quote:
Originally posted by arboria 25/03/2006 : 02:24:30
si tu [Sabina] ... esti la paris
sau
Xeno face naveta mare intre 2 cafele
sau ... Atentie-Atentie
Sabina si doruletz sint una si aceeasi persoana!!
doruletz spune:
quote:muhahahahha, stai ghia ca io sunt ocupata acu' sa-mi dau seama daca io sunt io, ce sa mai zic si de altii?!
Originally posted by lilanda
doruleantza, xeno-i xeno??? Cite kile are??? :-))
Si cu kilele alea ce-i, de ce ma intrebi? Te pomeni ca iar mi-a scapat mie fro discutie?
mihaela, vorba Lilutzei, mai rarutz nu-i deloc mai dragutz! zicala asta e valabila cand e soacra in vizita (ca acu' la mine) nu aci pe forum!
Nu'sh ce se zisa p'acolo despre 'luptele' din Paris da' presupun ca exagereaza ca de obicei. De fapt, e vorba de o lege promovata de guvern cu care lumea nu e de acord (iarasi ca de obicei) si de aceea sunt manifestatii zilnice si cica o sa fie si nelipsita greva generala cam pe marti asa. Acuma, pe langa manifestatiile astea (formate din studenti si liceeni ca pe ei ii atinge rau legea aia) se aciueaza cate o banda de 'cagulati' care sparg, fura, dau foc si se bat cu politia. Ba ii bat si pe manifestanti, le fura telefoanele, banii etc. Politia cica "nu face fatza", hehe. Circula zvonul ca ar fi incurajati chiar de guvern si de prefectul Parisului pentru a discredita manifestatiile. Vechile metode pe care le cunoastem si noi bine, tatucu' iliescu n-a inventat nimic.
Ca sa raspund la intrebare, teoretic n-au legatura cu evenimentele de asta toamna si nu-i absolut nici un pericol pentru turisti, poate doar daca se duc sa manifesteze si ei atunci s-ar putea sa incaseze o piatra doua sau sa ramana fara telefon.
chatoooo ascunde ghia linku' ala ca mi se suci gâtul intorcandu-l dupe pagina asta!
Julia si io votez cu pisica!!
si aci se schimba ora...
tanita spune:
Ma iertati ca intervin.
Cine e oameni buni Xenon asta, de se face atata tam tam pe seama lui? A jucat in vre-o telenovela si n-am aflat inca sau e vre-un "pacalici forumistic" pe acilea?
Sabina spune:
neata! arborela, dar cum sa ma supar? pai se poate?
sfatu meu..ori te imprietenesti cu ei, ori iti iei pisica:)))
ahahaha, acu o sa inteleaga lumea de ce dicut eu cu doruletz despre muzici comtemporane, LOL
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
tanita spune:
quote:
Originally posted by Sabina
neata! arborela, dar cum sa ma supar? pai se poate?
sfatu meu..ori te imprietenesti cu ei, ori iti iei pisica:)))
ahahaha, acu o sa inteleaga lumea de ce dicut eu cu doruletz despre muzici comtemporane, LOL
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adica o pritenie pentru un pisic.Sau nu?
la ce canti "muzicelu"? De nota 20, titulatura.
mihaela_s spune:
hai ca ma conformez...azi am oarece timp , asa ca indesesc rarutzu' :))).
dorulets, de data asta stirea fu de la englezi, ai nostri prefera in continuare Parisul(cred si eu!) .
voiam doar sa va ma spun ca maine sa-mi tineti pumnii, merg cu demsia la sefu' meu, cel de care va ma povestii pe aici...ma gasira altii si cum dau mai mult, ma inteleg si in privinta pogramului(ca am 2 copii, casa si gospodarie ), fac mutarea. Doar daca neamtu' meu nu da el mai mult...is tare curioasa! va spun maine!
pana atunci, pupici
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
vikinga spune:
Hai mai Lil' ce nu mi-ai zis mie ca-ti gaseam eu camera la hotel, pai cum asa. Tu nu tre sa zici decit cite nopti, cam pina in citi bani asa si restul trebii o fac eu aici. De la trenul de masini va primesc eu cu Sekt de Sylt asa cum se cuvineHai zi fuga, bag o intrebare la sotz daca mai are vreo camera libera? Daca nu intrebam la amicii nostri ca toti au de inchiriat.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)