Scandinavii stiu DC... (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by adusca

intru rar pe forum ca m-am apucat de prostii, respectiv munca.

Aolio,te imbolnavisi,oi avea febra?!Hai sa te trecem la umanitare ca imi e ca te-am pierdut din poiana.
Da ce facusi,castigasi postul ala de copilot pe semanatoare? Phuai,asa ceva.... O sa iti cauzeze,eu ti-am spus!Plus ca cica da dependenta.Doamne nu ma lasa la rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza
intrai in viteza sa salut revenirea aduscai.Ai grija ghia cu muncile alea ca incalci pe 117!
117. M-am lacomit la munca. Am muncit peste puteri, încât poate chiar m-am si îmbolnavit.

yank, tu ce catzi bre la cârnatzarii lyonezi, nu zizasi ca vii la Paris?

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by doruletz

neatza
intrai in viteza sa salut revenirea aduscai.Ai grija ghia cu muncile alea ca incalci pe 117!
117. M-am lacomit la munca. Am muncit peste puteri, încât poate chiar m-am si îmbolnavit.

yank, tu ce catzi bre la cârnatzarii lyonezi, nu zizasi ca vii la Paris?

mai viu io

Bre,drumul meu e spre Andorra,am niste treburi de rezolvat pe acolo,schiez si eu 2 zile si apoi eventual urc spre paris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineatza...chiar daca-i prinz de-acu'!!! Am dormit lemn vreo 12 ceasuri dar inca visez patratele colorate...
Amu' va scriu pe scurt, fiindca anyway sint pe linga subiecte si, de exemplu, nu stiu unde petrece azi dorulezt, da' io-i urez petrecere frumoasa
Licitatia de ieri fu un nesperat big succes si un record pentru academie...facuram 13.000 de coroane, bani care se string intr-un cont pentru excursia de studii din octombrie (ce va fi ori la Londra, ori la Milano, ori la New York!!)
Adeluctzza, stii ca ccc cind e vorba sa ma-ntilnesc cu voi, te poti baza pe moi Facem o revedere pin vacanta de Paste??? (asta ca tot incercai sa gasesc camere libere pe Sylt si nu gasii, frate, in perioada aia!!!)
Booon..acestea fiind zise, va urez un weekend placut, aveti grija la ora (ca se da-nainte) si mai viu, cind ma-ntorc de la o petrecre in familion (iar din aia cu cafea si piine cu unt )
Pup iu!!!
PS iileana sint realmente impersionata de lungimea mesajului....amu, mai tre' sa vezi delfinii

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sal'tare, popor!
Io fusei azi la plimbare shi shopping singura, fara plozi, cine shtie ce bine e o sa-shi dea seama cit de libera m-am simtzit pentru 3 ore
Mare lucru nu mi-am luat, nejte shosete colorate shi-o pereke de bashketzi cu Pucca de la raionu de plozi, ca numa acolo au numere mici, recte 35

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Gata se termina petrecerea

doruletz, nu'si face si Alain cont acilea in poienitza?
Romana stie, cu franceza ne mai chinuim noi, o sa fie bine.
Mai aflam si noi lucruri interesante cum de exemplu ca io's vecin de gard cu Cioran

Mai reviu (c)

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

da, da, io cu Xeno si cu Alain petrecuram bine sambata ploioasa, taman p'acolosha pe la capatâiul lu' Cioran (pozele sunt de asta vara ca asa cum zisei acu' era o ploaieeeee).
Fuseram www.fra.webcity.fr/restaurants_paris/chez-papa-rue-gassendi_98732/Profil-Lieu" target="_blank">"Chez papa" (nu de la Roma ) ca www.cafedenfer.com/" target="_blank">Infernul era inchis, faceau uciga-i toaca inventaru' la smoala si cazane.
muhahaha, da, alain mai lipseste d'acilea, sau mai bine zis forumul asta ii mai lispeste lui ca nu pierde si asa destul timp pe net (io vorbii)!
mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

sabinule, m-am bagat in seama la subiectul ala, nu te supara pi mini. cred ca nu imi ajung orele de somn si incep sa dau rateuri. sa vezi cum o sa fie din 2 aprilie, cand s-o trece la ora de vara si o sa ma trezesc la 5

ieri am descoperit o colonie de soricei sub o mica magazie din curte (si cand spun mica, e mica, incape cusca ham-ham-ului in ea si cutia cu mancare)
stie cineva cum sa ii starpesc, fara sa fie vatamat catzelul? deci otrava iese din discutie
poate sa ii determin sa plece de buna voie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

salutare!
Voi ati trecut la ora de vara sau noi suntem mai grabiti?

lil' faine mozaicuri! Wow ce idee faina cu fodurile pentru excursie! Io tin pumnii sa va ajunga banii pentru neviork .

dorulets auzii la radio ca iar e parisu' in batalii...dar n-am mai citit/vazut stiri...e iar ca in iarna?
Englezii cica isi sfatuira conationalii sa nu mearga in excursii la paris...iar ai nostri la stiri aratara ca parisu' e nr.1 in topul calatoriilor romanilor...

arborik, io tot nu vazui ananasu'..., mai incerci o data?

iileana, mercic petru pontul cu almodovar...nu stiam!

si io mai vin, da' mai rarutz ca-i mai dragutz .

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Mna ziua Si p-aci le ploua de le rupe...pfoooi, unde-i primavera aia????
No, ca-ncet-incet, incep sa pricep cine cu care vorbeste p-acilea!!! Deci, in rezumat: doruletz fu cea care beu cafeaua cu xeno si nu Sabina doruleantza, xeno-i xeno??? Cite kile are??? :-)) Apoi intelesei de ce intr-un subiect cu invitatii dulci, numita Sabina(iarasi ea) o pomeni pe arborica, asa din senin!!!

mihaela, e dragut mai raraut, dar ar fi si mai dragut, mai putin raraut!!! (vobesc io ). Cit despre banii de-i facuram ne ajung asa, pe-o masea, de inchiriat ceva la New York pentru o saptamina...beletele de avion le suportam fiecare cum putem Si daca pentru mine, n-ar fi problema cu viza, mai c-as prefera neviorkul in loc de Milano!!!

arborici, nu poti muta catelul, fiindca ma tem ca ccc chiar si daca pui capcane din alea mici, tot il faci curios pe cutu sa-si bage botu'n ele !!! Daca nu si nu, imprumuta o pisica!!!
V-am pupezat!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput