Scandinavii stiu DC... (109)
Raspunsuri - Pagina 12
xenocid spune:
Bre doruletz daca ar fi vorba de o manifestatie www.mtholyoke.edu/courses/nvaget/230/19/liberte.jpg" target="_blank">asa... cu asemenea inci(n)tatoare parca parca mi'as trage si io basca lu' Gavroche pe ochi si m'as da deadura intr'un Clio in flacari spre fortele de ordine. Altfel nu ma bag.
Vazui King Kong. La dracu ! Iar mi'a parut rau de bestie . La fel ca in 1933 si in 1976. Sper ca in 2045 sa fiu suficient de tare sa nu mai vars nici o lacrima pentru primata asta altoita.
Acum la categoria documentare (adelucci ia vezi tu aici) vazui The Mind's Big Bang de la PBS Nova dintr-o serie de 7 despre evolutie. Printre altele este vorba de copii surdomuti din Nicaragua care au fost recuperati din izolare de catre guvernul revolutionar si institutionalizati. Surpriza a venit cand au incercat sa'i invete limbajul clasic al semnelor si ... nu au reusit. Multi dintre copii depasisera "fereastra" de pina la 7 ani necesara pentru a asimila vorbirea si au inceput sa creeze un nou..."limbaj" bazat atat pe semne dar si pe mimica. Concluzia - creierele sint cablate pentru comunicare, trebuie doar sa interactioneze cu altele pentru a stabili sintaxa si gata.
Mai reviu (c)
Alin
*segmentation fault*
Sabina spune:
n-am apucat sa ma incriu azi la Biblioteca...turul bibliotecii se face azi pana la 12...si maine la fel, sper sa ajung dimineata.
iata cum mai trecu ziua si referatu meu e in stadiu de vise.
diseara merg la teatru f mic, avanpremiera.Nici nu stiu ce piesa e:)). da regizoarea e prietena cu noi, Liana Ceterchi.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iren spune:
Vreau shi io la teatruuu Sa-mi introduc shoshonii, de fiecare data cin merg in Ro e stagiunea gata, ca io mak in iulie-august
Nah, macar ceva concerte sa prind, da de-alea de rockareala, nu la Atheneu
Cad ca lumea e activa aci, iar io vegtetez ca leguma, cre ca ma deprima vremea asta...
Pup la voi!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Adela99 spune:
vad ca vi-ati mai dezlegat limbile :-)
xenolink-ul dat de tine nu merge, da' am gasit ce mi-ai www.pbs.org/wgbh/nova/teachers/overviews/0000_evominds.html" target="_blank">recomandat si ca bonus am dat si peste www.pbs.org/wgbh/evolution/sex/index.html" target="_blank">asta
o seara placuta tuturor!
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Adela99
vad ca vi-ati mai dezlegat limbile :-)
xenolink-ul dat de tine nu merge, da' am gasit ce mi-ai www.pbs.org/wgbh/nova/teachers/overviews/0000_evominds.html" target="_blank">recomandat si ca bonus am dat si peste www.pbs.org/wgbh/evolution/sex/index.html" target="_blank">asta
o seara placuta tuturor!
adelucci la www.mvgroup.org trebuie sa te inregistrezi apoi veve, vlad ia uitati'va in alta parte 2 minute poti sa descarci sute de documentare.
Am toata seria PBS Evolution. Acum o corup pe Sabina sa le vizioneze
Alin
*segmentation fault*
Sabina spune:
nseara
vazui piesa "cautarea semneleor de viata inteligenta in univers", de jane wagner.
frumos.
regia buna..cam cu lungimi,dar...a salvat-o muzica.
simf a 5-a de beethoven...dar prelucrata, decalata...numai eu mi-am dat seama din toata sala ce muzica era:)))
in prinicipal, era o meditatie asupra temei life sucks:))
Doruletz...petrecere frumoasa maine:)in mai este saptamana internationala a muzicii contemporane, dar cica programu sucks.cand il am in mana iti dau absolut toate detaliile.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
doruletz spune:
Adelucci, ne dezlegaram ca uite mai vin unele subecte interesante... de fapt tu trebe sa ne ispitesti la vorba cu stirile de dimineatza.
iileana, wow, ce harnicutza fusesi azi la scris
sabina, merci!
da' si catalina disparu'? fratilor asta e triunghiul bermudelor nu mai e poienitza...
gata, noapte buna
yank spune:
Hello poienari.
Va pupez dulce din Lyon,am ajuns acum 2 ore,sint rupt de oboseala da am zis sa nu ma culc inainte sa va salut.
Doruleato,sa ai good time la party,pupo pe Gepetuta din partea mea
Ileano,pai lasa conservele de ananas,fructul cum il taiati voi,ca am vazut ca e plin prin piete de ananasi.Sau sint de ceara? Oricum,ai dreptate,d.p.d.v regizoral,cadrele sint bune,lumina e bine pozitionata si tensiunea momentului e bine pusa in scena,numai ca eu aseara nu am avut rabdarea sa privesc filmul din pct asta de vedere,ma tot asteptam la vreo nebunie gen NN.
Adusco,tu pe unde pana mea te-ai inamolit?
Veve,pe loc repaus!
Sabinutz,pai de ce mai faci tur al bibliotecii? Aveti si ghid?
Pup,mai apar io
arboria spune:
adusca, lasa bre viciile
vino in poienita aicea
xeno, numa veve tre sa se uite in partea cealalta, ca taticu lu toma nu mai are ratzusca (io cre ca el a cerut asta, am un fiiling )
carmen, lipsesc multe episoade scandinave, da' io le-am salvat inca de pe vremea lu' "ender", mai stii?
iileana, mi-a iesit faza cu impachetatul tricourilor, dar nu ma mai intereseaza, ca trebuie prea multe pregatiri inainte de miscarea finala
p'aici ploo cu grindina
edit: asta cand a mai aparut?
adusca spune:
intru rar pe forum ca m-am apucat de prostii, respectiv munca.
daca tot e vorba de ananasi am si io www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub/swf/abc.swf" target="_blank">cativa pt xeno, nenea iancu si tatal nostru .
ps xeno, am ratat momentul cand am fost ridicata la rangul de ispita (fapt ce ma maguleste insa profund)
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....