Scandinavii stiu DC... (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nseara
tocmai am venit de la un concert:)
mai viu io.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Aici e primavara, is 16C. Fuste scurte n-am vazut, totusi.

iaca si un exemplu de www.wunderground.com/wximage/viewsingleimage.html?mode=singleimage&handle=KokomoJim2&number=695&gallery=EDITORSPICK&submitrating=submit&rating=10" target="_blank">true love

Daca m-or tine puterile, diseara o sa curat un ananas, am vazut io la cineva cum se face

sabina, la ce concert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Naranceo,unde a disparut clipul ala cu ananasu,ca tocmai cind am tehnologie inalta sa il vad,vad ca e disparut.Ia vezi cum faci si pune-l din nou

Sabinelu,ai fost la manele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

nenea yancu, uite clipu' aicea

sa mai spun ca mi-a placut si clipul indicat de iileana? acu exersez impachetatul tricourilor din doo miscari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Pai si care e problema cu ananasul ala,caci asa se si taie.Nu vad nika fantastic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am fost la un concert la Ateneu, ca tot omu.
numai ca evenimentu era mai special.In prima parte o lucrare contemporana, in prima auditie absoluta, requiem de Stefan Niculescu.
Iar in a doua simf a 5-a de beethoven.A dirija Horia Andreeescu si a fost o seara f placuta:)

azi ma inscriu La BCU.acasa nu pot lucra pt doctorat.
acolo insa....

Dorultezule, zi mersi ca gepetuta se comporta cum trebuie.e f inteleapta.mai greu era daca urla de mama focului:)

Adelucci, pup la tine.fara motiv, uite-asa:)

Lilutzule, frumos! ce fain sa lucrezi in echipa...si sa vezi rezultate imediat.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

hihi lilutz te vazui la lucru cu pensula-n mana Bafta!
nu punem de-o-ntalneala? ca mi-e dor de voi

pentru fetele gospodine care vor sa pregateasca sandwichuri apetisante, bagati un ochi aici

stiati ca ... Madonnei ii place aproape tot ce e suedez?
pe langa multe alte colaborari cu suedezi ca cele cu Jonas Ĺkerlund care a regizat "Ray of Light", "Music"si "American Life", foloseste bijuteriile din colectia www.norwaymall.com/brand.asp?lang=47&prod=492" target="_blank">Homo Sapiens a lu' www.efvaattlingstockholm.com/" target="_blank">Efva Attling, iar in ultimul video "Sorry" dansatoarele au bikini din colectia "Les Coleurs Nationales" (Clothes for heroes, dandies and buccaneers) designer www.studiolcn.com/index_start.html" target="_blank">Maxjenny Forslund sub Accessories, Bikinis

sunt pe fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bre naranceo, jos palaria !!!
Auzi da' de ce nu filmasi si orologiu pe care-l facusi apredupeaceea cu rotile alea dintatele ?! au poate le mancarati ...
(mercic arborico pentru linku' nou ca nu reusisem sa-l vaz pe maistru' nn)

Bai aceia cu parisu', mai termenati cu povestile ca io mor acilica la micuparis gri, rece si ud !!!

sa aveti un uichend (copiraitu' la ala cu cutitu')

poate mai viu si io

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

da, da, si io o vezui pe lilutza pictoritza Vad ca va distrarati bine la mozaice... Sa ne spui cu cat va vandurati operele!

sabina, mai zi-mi odata ce festival e la sfarsitul lui mai ca ma tot bate Alain la cap sa-i spun amaununte despre asta.
Sa va spui de fransoaz care ieri statu aci de dimineatza cu amandoi cupichilasii. Cum mai spusei io, e foarte credincioasa, si aflai ca e protestanta. Ieri m-a intrebat daca poate sa le cante cantecele religioase cupiilor... Io n-avusei nimic impotriva asa ca toata dimineata a tinut-o intr-un gospel, rochiile albastre ne mai lipseau

adelucci, si mie mi-ar placea sa va revad ... Nu dati o fuga pe la Paris? fa si tu mai mari pozele alea cu sandwichuri ca nu se vede bine care-s ingredientele.

Nu'sh cum se face bre ca nu mai e nimica interesant de dezbatut, sa vezi ca explodeaza actualitatea taman cand ma intorc io la serviciu. Dealtfel acilea a explodat deja dar nu e prea interesant, luptele de strada au devenit o banalitate pe strazile pariziene

mai viu io

PS Aline, ok! sper ca o sa ia si manifestantii o pauza de weekend ca sa bem cafeaua in liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Adelaaaaaa, sint mortale sendviciurile alea!!!! (da' recunosc ccc ca le-am vizionat nu in calitate de fata-gospodina, ci in cea de mama-de-pitic-caruia-nu-i-a-fost-foame-niciodata-in-viata-lui. Mara, vin' sa vezi aicea arta, Tudorii nostri cu siguranta ca o vor aprecia!
Lilanda, faina scoala/faina profesie ti-ai ales! Cred ca e o atmosfera super acolo!
Mihaela io am mai iesit din socul cu the end-ul serialului favorit, in conditiile in care televiziunea de partid si de stat ne "da" doua (sau doi?) Almodovar in trei zile...(si-am astfel si eu prilejul sa ma upgradez cu Hable con ella si, daca nu adorm azi, cu Mala educacion)
Arboria succes la exersatul cu tricoul. Mie imi iese tricou-garoafa, dar mai incerc...
Doruletz, inteleg ca tie ti-e mai greu decit Gepetutzei? Mai bine asa! Of, am asaaaaa o sensibilitate speciala la faza asta cu despartitul de puiutz.....
Yank faza cu ananasul e ca nu erai tu target-ul, ci noi, astia de obisnuim sa-l scoatem direct din conserva si noi, astilalti, cinefilii, care apreciem la justa valoare incarcatura emotionala a momentului in care personajul negativ se apropie calm, rece, cu o sclipire de "no mercy" in priviri si cu cutitu-n mina de pasnicul personaj pozitiv. Tarantino & Emil Brumaru la un loc...
Lena, chiar nu mai treci deloc?
Sabina, pe tine te pup ca umbli-n blugi si-n bocanci. Asa si trebuie!
Tata lui Toma te mai asteptam vinerea viitoare sa ne urezi alea si alea. Chiar asa de rau te-au prins fotografiile? (aia cu cirnatii e super!!!!)
Pegasis ce face fetita?
Veve - ei nu-i zic nimic ca am facut deja un reflex pavlovian, cind ma gindesc la ea imi vine-n cap tortuuuuuuul...

Un gind cu totul si cu totul special pentru absentii Rayu, Itsme, Narancea.

Mamaaaaa, da' ce-am mai scris....o fi semn ca ma scandinavesc si io?????

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput