Geaca cu pene

Am bagat la masina o cheaca (pufoaica) din aceea fff groasa si ,cand am scos-o,a iesit o fasiutza si din loc in loc cate o gramada de pene ude si adunate,parca pe tabere.Nu mai sunt raspandite in toata geaca.Exista leac?Ce sa fac?????
Raspunsuri

ocebine spune:
Incearca sa o bagi la uscator singurica (pe dos cu fermoarul tras) si include vreo 4 mingii de tenis in masina de uscat. Bag-o vreo doua cicluri si iese pufoasa din nou. Data viitoare cind o speli, tot cu mingii de tenis sa o bagi...agita penele si nu le lasa sa se adune intr-un singur loc.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.

anelize spune:
Am tot stors-o de vreo 7-8 ori cu 3 mingii si nimic.
Acum am bagat-o din nou la spalat cu mingii.Sa vedem daca mai pot remedia.....Cred ca ,daca spalam cu mingii de la inceput nu se intampla asta.

ocebine spune:
Eu am zis sa o bagi la uscator (unde baga aer cald)...nu la stors unde o comprima si mai tare...

anelize spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Eu am zis sa o bagi la uscator (unde baga aer cald)...nu la stors unde o comprima si mai tare...
Ups..........

roxanicea spune:
anelize...eu am patit la fel cu o geaca de pene...dar dupa ce s-a uscat. penele au devenit si ele mai "pufoase" si am luat-o de-am smotocit-o putin in locurile unde penele se stransesera. adica, ieie bulgarii aia de pene adunate si le freci in maini ca si cum ia spala o pereche de ciorapi. nu stiu daca m-am facut inteleasa. ideea e ca trebuie sa desprinzi acele ghmeoatoace de pene.si ele se imprastie dupa aceea in zona lor cum stateau dispersate si pana atunci.
succes!
pupilici
roxi foto

pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by roxanicea
anelize...eu am patit la fel cu o geaca de pene...dar dupa ce s-a uscat. penele au devenit si ele mai "pufoase" si am luat-o de-am smotocit-o putin in locurile unde penele se stransesera. adica, ieie bulgarii aia de pene adunate si le freci in maini ca si cum ia spala o pereche de ciorapi. nu stiu daca m-am facut inteleasa. ideea e ca trebuie sa desprinzi acele ghmeoatoace de pene.si ele se imprastie dupa aceea in zona lor cum stateau dispersate si pana atunci.
succes!
pupilici
roxifoto
Hahahaha ... si eu am patit-o si, exact cum spunea roxi, isi revine dupa ce se usuca, daca o jumulesti putin, adica sa desfaci cu mana ghemurile care s-au format. Ce sperietura am tras si credeam ca nu o voi mai aduce la normal. Nu de alta, dar imi placea tare mult si imi parea rau sa nu o mai pot folosi.
Petro

clyo spune:
quote:
Originally posted by anelize
inca nu s-a uscat bine.Am zmotocit-o eu un pic,dar parca nu mai e ce a fost....
de ce nu ai dus-o tu la o curatatorie?

anelize spune:
quote:
Originally posted by clyoquote:
Originally posted by anelize
inca nu s-a uscat bine.Am zmotocit-o eu un pic,dar parca nu mai e ce a fost....
de ce nu ai dus-o tu la o curatatorie?
Pt ca am vrut sa miroasa frumos,a balsam de rufe....