Geaca cu pene
Raspunsuri - Pagina 2
pet.cost2005 spune:
Ai rabdare ca isi revine, crede-ma! Asteapta sa se usuce bine-bine si dupa aia ia-o la jumulit. Si chiar daca ti se pare ca mai raman ghemotoace, imbrac-o si isi revine pe tine. Geaca mea este alb-lamai si credeam ca se va observa ca au mai ramas ghemuri, cand o priveam in zare de observau, dar am imbracat-o asa si si-a revenit ca la inceput. Ba, mai pufoasa si mai parfumata .... hahaahaaa !!!
Petro
inaioana spune:
Usuc-o pe calorifer daca ai sau la o sursa de caldura. Problema este ca daca se usuca incet (pe sarma afara) se pateaza si trebuie sa o speli din nou. Cand iti pare uscata pe calorifer, o iei si o smotocesti bine (penele sunt ude inca inauntru) si o pui din nou la uscat. Si tot asa. Cand e ca noua inseamna ca s-a uscat.
Mult succes!
Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)
pozici
craciunitza spune:
Eu am spalat acum 1 luna o vesta cu pene, inca o mai tin in cuier dar o voi arunca intr-un final, orice i-am facut nu mai este ca la inceput. Dupa patania cu vesta, geaca am dus-o la curatatorie si e ok. Fara uscator, masinaria aceea care sufla aer cald, nu cred c-o poti repara.
Sau... du-o la curatatorie si roaga-i s-o bage ei in suflatoare, ca ei au! Ce chestie, i-a sa-mi duc si eu vesta acolo, pana acum nu m-am gandit :)))
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele
inaioana spune:
Dar spune-ne ce ai facut! Ai incercat varianta calorifer? Hai ca-s chiar curioasa!
Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)
pozici
anelize spune:
Pai pe calorifer am pus-o la uscat de la inceput.Inca mai e acolo.Am mai jumulit-o din cand in cand,dar,desi s-a mai umflat,nu mai e ce a fost.O sa o duc luni la spalatorie si poate mi-o umfla ei.
anelize spune:
Am dus geava la curatatorie si au zis fetele de acolo ca o spala din nou ca sa agite penele si o resusciteaza ele dupa.O uscasem eu pe calorifer,dar mai erau locuri "chele",fara pene.
Maine o iau de la spalatorie si va zic cum e.
craciunitza spune:
Bravo!
Poate azi ajung si eu cu vesta, ca n-am avut timp.
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele