Geaca cu pene

Geaca cu pene | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Am bagat la masina o cheaca (pufoaica) din aceea fff groasa si ,cand am scos-o,a iesit o fasiutza si din loc in loc cate o gramada de pene ude si adunate,parca pe tabere.Nu mai sunt raspandite in toata geaca.Exista leac?Ce sa fac?????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Incearca sa o bagi la uscator singurica (pe dos cu fermoarul tras) si include vreo 4 mingii de tenis in masina de uscat. Bag-o vreo doua cicluri si iese pufoasa din nou. Data viitoare cind o speli, tot cu mingii de tenis sa o bagi...agita penele si nu le lasa sa se adune intr-un singur loc.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

waw.....mingii de tenis???????????
Incer.Ma duc sa caut sa cumpar acum mingii.

Mergi la inceput

Am tot stors-o de vreo 7-8 ori cu 3 mingii si nimic.
Acum am bagat-o din nou la spalat cu mingii.Sa vedem daca mai pot remedia.....Cred ca ,daca spalam cu mingii de la inceput nu se intampla asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu am zis sa o bagi la uscator (unde baga aer cald)...nu la stors unde o comprima si mai tare...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ocebine

Eu am zis sa o bagi la uscator (unde baga aer cald)...nu la stors unde o comprima si mai tare...

Ups..............eu nu am storcator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

anelize...eu am patit la fel cu o geaca de pene...dar dupa ce s-a uscat. penele au devenit si ele mai "pufoase" si am luat-o de-am smotocit-o putin in locurile unde penele se stransesera. adica, ieie bulgarii aia de pene adunate si le freci in maini ca si cum ia spala o pereche de ciorapi. nu stiu daca m-am facut inteleasa. ideea e ca trebuie sa desprinzi acele ghmeoatoace de pene.si ele se imprastie dupa aceea in zona lor cum stateau dispersate si pana atunci.

succes!

pupilici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by roxanicea

anelize...eu am patit la fel cu o geaca de pene...dar dupa ce s-a uscat. penele au devenit si ele mai "pufoase" si am luat-o de-am smotocit-o putin in locurile unde penele se stransesera. adica, ieie bulgarii aia de pene adunate si le freci in maini ca si cum ia spala o pereche de ciorapi. nu stiu daca m-am facut inteleasa. ideea e ca trebuie sa desprinzi acele ghmeoatoace de pene.si ele se imprastie dupa aceea in zona lor cum stateau dispersate si pana atunci.

succes!

pupilici

roxi foto

Hahahaha ... si eu am patit-o si, exact cum spunea roxi, isi revine dupa ce se usuca, daca o jumulesti putin, adica sa desfaci cu mana ghemurile care s-au format. Ce sperietura am tras si credeam ca nu o voi mai aduce la normal. Nu de alta, dar imi placea tare mult si imi parea rau sa nu o mai pot folosi.

Petro

Mergi la inceput

inca nu s-a uscat bine.Am zmotocit-o eu un pic,dar parca nu mai e ce a fost....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by anelize

de ce nu ai dus-o tu la o curatatorie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by clyo

quote:
Originally posted by anelize

de ce nu ai dus-o tu la o curatatorie?

Pt ca am vrut sa miroasa frumos,a balsam de rufe....

Mergi la inceput