Szeged - 5
Raspunsuri - Pagina 13

flavia ramona spune:
Mi-ka, eu de exemplu am facut inseminare (de fapt am apucat sa fac tratamentul, fara inseminarea propriu-zisa din cauza unei gripe urate) tot la szeged, dar nu la Zadori (sper ca nu i-am gresit numele) si trebuia sa fac inseminarea efectiva in a 12-a zi a ciclului.
Am inceput cu stimulare ovariana cu Clostylbegit, apoi injectii Fostimon si miercurea seara (in a 11-a zi) trebuia sa fac injectia care sa declanseze ovulatia (nu mai stiu cum ii zice), astfel incat joi dimineata urma internarea si prima inseminare, iar vinerea dimineata a doua inseminare.
De acea uneori auzi de inseminare dubla, ca se face 2 zile consecutiv.
Dar totul depinde de cum reactioneaza fiecare la tratamentul de stimulare si de monitorizarea ecografica. Eu am mers din 3 in 3 zile la monitorizare si am raspuns foarte bine la tratament. Primul control a fost in a 2 zi a ciclului.
Sper sa o ajute informatiile astea pe prietena ta, iar daca doresti mai multe detalii sa ma intrebi.
Auburn, noua dr la care am fost noi ne-a spus ca, avand in vedere spermograma sotului, sa incercam totusi 2 inseminari, iar daca acestea nu reusesc atunci recomandarea este FIV.
Va urmaresc din umbra si va doresc la toate mult optimism si multa incredere pt ca asta conteaza cel mai mult. 17+

andicu spune:
Buna seara dragutelor!
Eu dau dintr-una intr-alata cu calculatorul! ba e virusat la birou si trebuie formatata, ba nu merge 'netu' acasa, iar azi la birou n-am avut curent pana la ora 15.00
,asa ca am plecat mai devreme, dar abia acum m-am adunat pe-acasa!
La Timisoara plecam luni si stam pana miercuri. O sa stam la un hotel aproape de aeroport.
Fetelor, care puteti sa ne intalnim dati-mi un PM sa discutam amanuntele!
Mirabella, mai rau decat o Candida, n-are ce sa fie, dar cu cat te duci mai repede la dr, cu atat o sa faci tratamentul care te scapa de chin mai repede! multa sanatate!
Mi-Ka, cum a fost in vacanta? sau am inteles eu aiurea ?!
Va pe toate si fug sa pregatesc cina sotiorului ca altfel ...
Andreea.Pozele mele

Mi-Ka spune:
andicu, iubita... ce vacanta...??? Nu io sunt in vacanta, as vrea eu, Rh este la Roma acum in vacanta...si n-o vrut sa ne ia cu ea...
De fapt, daca stau bine sa ma gandesc si eu sunt in vacanta de vreo doua luni, dar consemnata la domiciliu, ba concediu medical, ba concediu legal...tot asa o sa o tin pana in 15 aprile cand face 3 luni si apoi mergem la servici; de abia astept, ca e taaaare rau sa stai acasa si sa nu faci nimic...si trece timpul asa de incet...
flavia-ramona, te-ai hotarat unde vei merge sa nasti? Ai ramas pe Szeged la dr. Tibor? Multumesc de informatiile cu IA, sper sa-i fie de folos prietenei mele
Pupici multi
Mi-ka

andicu spune:
Hello, hello.
Scuze, Mi-kA, nu stiu de ce am avut impresia ca si tu ai plecat undeva... de RH stiam ca e la Roma. Am vazut ca n-ai mai scris o zi,doua si de-aia! lasa ca o sa intru in curand in 3 luni si o sa poti sa faic ce vrei!
Ce mai faceti dragutelor? Pussi, Mirabella, Auburn, Crinuta?
Eu sunt la munci, din greu si nu prea am timp sa ma gandesc la altele!
Andreea.Pozele mele

flavia ramona spune:
Mi-ka, cu placere pt informatii, oricand cu orice pot.
De nascut nu sunt inca hotarata, dar deja vad ca inclin tot mai mult spre Arad, la dr la care sunt aici. Oricum in 10 aprilie voi fi la Szeged si voi discuta cu dr posibilitatea inducerii nasterii sau orice ca sa nu stau acolo atata. Dar daca nu si totul decurge bine probabil ca nasc aici. Dr este ok, dotarea ..... ca la noi, dar daca Dumnezeu vrea totul va fi bine.
Spune-mi o chestie. Tu cum esti raportata la bucuria de a fi mamica avand in vedere cat ai asteptat si cat ti-ai dorit? Pt ca eu desi ma bucur enorm ca am reusit sa raman, parca tot nu sunt ca alte viitoare mamici. Poate pt ca a venit mai greu si pana nu nasti nu poti zice hop sau ...... am luat-o eu razna??????
Andicu, iti tin pumnii sa fie totul bine.

Mi-Ka spune:
Flavia-ramona, nu stiu daca am inteles bine intrebarea, dar sa incerc...Si eu ma bucur ca am reusit sa raman insarcinata, dar asa ca tine, nu zic hop pana nu ma vad cu bb in brate...mai ales acum pana la implinirea celor trei luni de risc...dupa aceea poate ma mai linistesc putin. Sigur nu ai luat-o razna - desi mie mi se zice uneori chestia asta-, cred ca este normal sa fim asa, sa suflam si in iaurt; nu oricine poate sa ne inteleaga temerile, decat cineva care obtine o sarcina greu, asa ca noi. De exemplu, eu m-am decis sa stau acasa pana la 3 luni, pana cand trece perioada critica, desi dr. nu mi-a recomandat expres acest lucru, mi-a zis doar ca ar fii bine daca pot...asa ca am stat si mai am doua saptamani de stat.
Te pup si eu si sper ca am fost pe aceeasi lungime de unda cu tine.
Mi-ka

pussi spune:
salutare fetelor,
aseara nu am putut accesa situl, eu desi sunt in concediu medical am mers toata saptamana la servici.
Andicu, ma bucur ca vi luni la TM, facem cumva ca sa ne intalnim,
Mirabela dute la orice cabinet si fa-ti o lama, decat asa ai indoielei, mai bine sti exact ce si cum. Ce zici ne intalnim cu Andicu?
Mika, ce-ti face fasolica?
Flavia ramona esti prima persoana care o stiu ca a ramas dupa IA. Eu fac Ia sapatamna viitoare, dar nu am primit nici un tratament si acum am 2 saptamani dupa laparoscopie. Mai trebuie sa fac si 2 instilatii inainte. Nu te supara dar la voi care era problema? Eu nu am avut deloc incredere in IA, eram de-a dreptul revoltata ca fac, dar sunt bucuroasa sa vad ca tu esti graviduta. Cred ca si pe Thabita o mai incurajeji.Thabita, IA e mai dureroasa decat instilatiile, pe mine ma inteapa cand imi prinde colul si durerea e ca la ciclu?
Va pup pe toate
PUSSI

isabellas spune:
Girls,
cine a luat la stimulare Elevit? Cind se ia si cum?
Miine incep stimularea.
Merci si va pup pe toate,

auburn spune:
andicu, pussi eu nu pot sa ma intalnesc cu voi marti seara. eram convinsa ca stai o luna, nu ma gandeam ca ramai doar o seara acum. dar ramane pe data viitoare...adica luna mai.
mi_ka eu am facut prima IA in ziua 13 fara stimulare ovariana inainte. s-a intamplat ca am mers la primul control in ziua 11 si medicul a hotarat ca foliculul pe care-l aveam nu trebuie ratat. acum, la a doua IA am facut 4 zile injectii cu Fostimon HP inainte de IA. iar daca nu iese, incep tratament cu Clostylbegit din ziua 3 sau 4 si merg la control in ziua 8 sau 9. la mine e altfel de fiecare data .
flavia ramona ce incredere mi-ai dat ca se poate si cu IA! ma gandeam ca fac procedurile de IA doar ca sa nu-mi para rau ca n-am facut tot
.
pussi nu doare deloc IA. simti ceva dar nu e durere.
eu sunt racita de cateva zile. tusesc si starnut din rasputeri...si ma gandesc ca nu e chiar de ajutor daca, cumva, ar incerca o sarcina sa se 'instaleze'. dar acum sunt optimista si ma gandesc ca poate va fi bine luna viitoare. doar daca m-ar tine optimismul asta si in zilele de dinainte de ciclu cand parca se surpa lumea pentru mine din cauza ca iar nu am reusit. pe toate