Szeged - 5
Raspunsuri - Pagina 14

andicu spune:
Auburn, sigur ne facem timp sa ne cunoastem cand vin la Timisoara in mai! insanatosire grabnica!
Flavia Ramona, multumesc pentru urari! sarcina usoara in continuare si sa ne spui si noua ce o sa ai!
Isabellas, eu am folosit Elevit, dar e un complex de vitamine necesare in perioada dinainte si din timpul sarcinii (are inclusiv acid folic). Daca scrie ELevit Pronatal oe cutie, inseamna ca astea sunt; numai daca nu se cheama si alte pastile la fel...Succes cu stimularea!!
Pussi, eu marti seara, dupa ora 6 cred ca sunt inapoi de la Szeged. Eventual, da-mi nr tau de telefon si vorbim.
Andreea.Pozele mele

Mi-Ka spune:
isabellas,eu am luat Elevit la recomandarea dr. Zadori una pe zi in timpul stimularii si inca mai iau; cred totusi ca eu le-am luat mai repede de inceperea tratamentului de stimulare cu vreo doua saptamani.
Sa stai linistita in timpul tratamentului, sa nu te enervezi pe nimic sub nicio forma si sa te odihnesti cat poti de mult.
auburn, multumesc
pussi, cred ca fasolica al meu a mai crescut ceva, este o fasolica mai mare acum, maine ma duc la eco sa vad daca totul e in regula si sa ma linistesc, bineinteles.
Pupici la toate gagicile
Mi-ka

andicu spune:
Mi-Ka, a inceput sa ti se vada ceva burtica?
Fetelor, iar dau stres cu intrebari: la voi cam cat dureaza drumul, efectiv, din Timisoara pana la clinica, cu tot cu vama? aproximativ, sa ne facem o idee..
- si a2a intrebare : cat e cartea verde pe acolo? doar asa, pentru 2 zile ? ca la noi au aruncat astia niste preturi!!...cica 60 Usd! asa e? ca anul trecut am fost in Germania in primavara si am platit numai 30 Usd pe cartea verde!
Andreea.Pozele mele

mirabela11 spune:
Buna fetelor!
Am fost la dr.si mi-a facut lama, diagnosticul:hemofilius si tricomonas.Sunt disperata.Dr.m-a asigurat ca se rezolva rapid, am si luat tratamentul aseara si am 10 zile cu ovule.Stau si ma intreb cum a fost posibil sa o fi luat?Apoi o sa repet lama, sper sa scap, oricum era in faza incipienta.
Andicu, drumul pana la Szeged este de 120 km din Timisoara, drum pe care-l faci cam in 1 ora si 40 minute.Drumul e foarte bun , se parcurge usor.
Cu cartea verde este cam cum stii si tu, se face pe 2 saptamani sau o luna.Pe 2 saptamani costa 180 lei, deci cam 60 $.
Legat de intalnirea noastra, as vrea sa ne intalnim, dar e posibil luni si marti sa fiu plecata din Timisoara si intoarcerea de marti sa fie destul de tarziu.Asta voi afla luni dimineata daca plec sau nu.Scrie-mi pe PM telefonul tau si daca pot sa vin , te voi suna, daca nu ramane pe luna mai cand vei avea mai mult timp
Pupici la toate fetele
Mirabela 11

Tabitha spune:
pussi: pe mine nu m-au durut nici instilatiile, nici IA. Am simtit ca se face ceva pe acolo, dar atat.
La Giulesti IA costa 1,5 - 2 milioane lei.

andicu spune:
Buna dragelor.
Apuc si eu sa scriu in viteza, de la servici.
Mirabella, multumesc de info! cama sa am socotit si eu, cam 2 ore drumul cu tot cu vama. Cat despre cartea verde, astae! se pare ca trebuie sa dam banii astia doar pentru 1zi!Macar in mai ar fi justificati, sa luam ptr min. 1luna, ca o sa tot iesim sin tara.. iti dau PM cu nr meu de tel. O sa avem timp sa ne cunoastem in mai, sunt sigura! acum, intr-adevar, cam suntem pe fuga!
Va pe toate!
Andreea.Pozele mele

flavia ramona spune:
Imi cer scuze fetelor de pe acum, cred ca m-am exprimat gresit sau ... Deci, eu nu am ramas dupa inseminare. Din pacate (sau poate pt ca asa a fost sa fie) m-am oprit exact inainte de a face inseminarea pt ca am facut gripa cu febra mare 4 zile si riscam infectie intrauterina asa ca a fost musai STOP. A fost mult amar in sufletul meu atunci. In ianuarie trebuia sa incepem din nou, dar am ramas insarcinata in decembrie.
DAR eu am o cunostinta care a ramas la prima inseminare si o prietena care a ramas la toate 3 inseminarile, dar care din pacate nu a putut sa tina sarcinile, deci SE POATE. Fiti optimiste, era ce mi se spunea cel mai des si ajunsesem sa urasc expresia, dar am ajuns sa imi dau seama ca cel mai mult, pe langa increderea in DUMNEZEU, asta a contat.
Problema la noi a fost oligoastenozoospermia sotului, cauzata de un varicocel, operat in cele din urma in luna iunie si ca urmare am reusit sa imbunatatim spermograma de la 12,2 mil/ml la 29,8 mil/ml si AM RAMAS cu toate ca sansele erau totusi mai mici.
Mi-ka, ai inteles exact ce am vrut sa spun. Ciudat insa, ca in acelasi timp sunt optimista si la toata lumea am spus ca eu daca am reusit sa raman nu-l mai pierd. Chiar si dr i-am spus si s-a distrat de mine.
Andicu, asa e cu cartea verde. Eu mergeam pana acum cu cineva care avea si ii plateam lui ceva, dar ieri mi-a spus ca nu mai merge asa ca am cautat sa vad cu ce merg, pt ca ma duc doar o data. Am gasit microbus care merge dimineata si vine inapoi dupamasa si sper sa am noroc asa, ca nu vad rostul sa platesc 1.800.000 doar pt o data.
Va pup.

andicu spune:
Flavia, noi ne-am hotarat sa facem carte verde pe 3 luni! asa pot s-o folosesc pana n-oi mai putea si am acoperita toata perioada tratamentului si eventual,si dupa, daca o fi nevoie!daca tot dau un ban macar sa aiba efect!
Si TU esti un foarte bun exemplu ca se poate si natural!bineinteles, la fetele care n-au probleme cu trompele ca mine...
Andreea.Pozele mele

Liana30 spune:
andicu ma ajuti si pe mine te rog???
am facut 3 zile tratament cu sumamed..acu pauza 10 zile...apoi repet din nou tratamentul..
dar io vreau sa repet si analiza de clamydie...cand pot sa o repet? dupa cate zile de la sumamed???
si de prestat mai pot? ca ma apropii de perioada fierbinte
multumesc..
fetelor sa ma scuzati da aci o gasii pe andicu..
"Nimic nu-i imposibil!"

pussi spune:
ceau fetelor,
Mirabela, imi pare rau de diagnostic, dar bine ca te-ai dus si ca se rezolva repede. Fa-ti lama si dupa tratament, si o sa vezi ca e totul OK. Ma bate si pe mine gandul sa o fac luni sau marti cand se termina CM. Tu poti sa vi marti seara? - asta e aici
Auburn , imi pare rau ca nu poti sa vi marti searaSa te faci bine
Mika, ti-ai vazut fasolica?? Cum e? Nu stiu de ce dar am senzatia ca e fetita - nu-mi explic de ce simt asta.
Pupici
PUSSI