Szeged - 5
Raspunsuri - Pagina 12

medamaya1 spune:
Multumesc Andicu, iti dai seama ca noi speram ca se va prinde acum..... dar daca nu si nu ,cu siguranta voi ajunge la Szeged, pentru ca vad multe reusite pe acolo. Voi face tot la Med New Life , dr. ne-a asigurat ca avem sanse mari sa se prinda si ca va face tot posibilul.Eu deja am inceput trat.si in aprilie avem marea incercare. Oricum inca o data multumesc si doamne ajuta la toata lumea.
meda rusu

andicu spune:
Pussi, eu cred ca pot dupa ora 6. Noi avem programarea la Szeged la 13.30, hai sa pun 3 ore cu asteptat, intrat si pe la 17.30-18.00 ora noastra cred ca suntem inapoi. Mergem unde hotarati voi, ca eu nu stiu deloc Timisoara si nici al meu sot. Maine aflu si eu la ce hotel stam si ne lamurim mai bine.
Meda, iti tin pumnii si astept sa ne dai vestea cea buna la sfarsitul tratamentului!
Andreea.Pozele mele

Moniland spune:
Crinuta, eu stiu o vorba "sa nu-ti para niciodata rau de ce ai facut ci de cea ce nu ai facut". Nu renunta.
Monica

crinuta71 spune:
Mirabella dupa ce ca mie incepe sa imi fie teama sa mai incerc un FIV, nici sotul nu ma mai sustine. El e foarte dezamagit de cum am fost tratati la celalalt FIV (la Cluj) si nu mai vrea sa auda de medici, asistente, biologi, etc. Dar probabil ca e mai greu pana ajungem sa vorbim cu dr. Zadori, caci vad ca la toate va inspira incredere. Multumesc de incurajare.
Auburn, Moniland aveti dreptate, cel mai rau e sa nu incerci. Doar ca uneori, parca dau innapoi. Multumesc mult de sustinere.
Andicu tu marti mergi deja la Szeged? O sa-ti tin pumnii sa vii cu vesti cat mai bune, dar pana atunci mai vorbim.
Mi-Ka
Va pup pe toate fetele
poze

andicu spune:
Da, Crinuta, am reusit sa schimb programarea cu ajutorul lui Mi-Ka.
Marti avem prima infatisare la dr Zadori. Abia astept! o sa va povestesc tot ce mi-a zis.
Si tu, iesi odata din starea aia ca ma supar! ce frica, nici-o frica!
nu doare, si trebuie sa te gandesti ca faci orice sa ai puiutul tau!
Fac eu pe viteaza acum si sa ma vad peste vreo luna...
Andreea.Pozele mele

mirabela11 spune:
Buna fetelor!
Andicu, in general la Szeged se respecta ora de programare.A trebuit odata sa astept , dar nu mai mult de 30 minute si asta pentru ca dr.era plecat din clinica.
Sa ai grija ca ei sunt cu o ora in urma noastra, deci sa-ti faci planurile in functie si de asta.
Crinutza,
Mi-ka , ne-ai parasit?

mirabela11 spune:
Buna dimineata fetelor!
Ma confrunt de cateva zile cu ceva si ttrebuie sa va spun, eu n-am mai avut niciodata asa ceva.Am niste mancarimi in zona genitala, mi-e frica sa nu fi luat ceva, si am avut acum de dimineata si niste pete rozalii.Ciclul trebuie sa-mi vina in 4 aprilie.Voi ce ziceti?A patit careva asa ceva?
Trebuie sa ma programez la ginecolog sa-mi fac o lama...
Pupici
Mirabela11

Mi-Ka spune:
mirabella11, da repede fuguta la dr. sa vezi despre ce este vorba, daca e nevoie da-i ceva la asistenta
sa te programeze cat mai repede; si eu am avut asa ceva inainte cu vreo luna de a incepe tratamentul cu AC si la control, in prima faza mi-a iesit candida albicans si enterobacter cloacae pt. care am luat antibiotice 5 zile, apoi la urmatorul control mi-a iesit klebsiella pneumoniae pt. care am luat alta tura de antibiotice. In timpul tratamentului cu antibiotice ma spalam de cel putin doua ori pe zi cu apa fiarta si racita in care puneam bicarbonat de sodiu si cu ceai de galbenele care este antimicotic.
Cand trebuie sa mergi la Szeged?
crinuta71 io il bat pe hasbandul tau, asa sa-i zici . Las ca veniti voi la Deva...
andicu, mi-ai trimis cumva vreun e-mail mai de cateva zile? Adresa de e-mail a fost a sotului meu care a vazut ca am un e-mail dar a crezut ca l-am citit, iar eu nu pot sa-mi modific profilul personal cu noua mea adresa.
auburn, vroiam sa te intreb procedura de IA, respectiv in a cata zi a CM se face, cand trebuie mers la control, etc; o prietena vrea sa-si faca si eu nu stiu ce sa-i spun.
Asteptam vestea cea mare de la tine.
Va pupacesc mult si tare
Mi-ka

crinuta71 spune:
Mirabella asa cum te gandeai si tu, ar fi bine sa mergi la dr. sa-ti faca o analiza din secretie.
Mi-Ka sper sa-i schimb parerile la sotul meu pana ajung la Deva. Daca nu, contez pe ajutorul tau.
Va pup pe toate
poze