Nou stil de viatza (91)
Raspunsuri - Pagina 15
sigrid26 spune:
Delidana nu tie frica mama de aviara?Oua crude.....hmmm, nu e periculos?
Fetele ce facetzi?
Io bine , acum m am intors de la balet si ma duc sa bag o masina de vase si sa fac un pic de ordine,
pupici
Mamica de printesa
de 4 anisori
Zuzilici spune:
Buna dimineata Natiune!
Am sta si m-am gandit de ce ma chinui eu sa scriu de-acasa cand macar un Buna Ziua! pot sa scriu si de la munca. Asa ca asta fac acum: Va salut pe toate cu drag si va pupacesc cu foc! 
Delidana ~ cosmeticiana tu probeaza & testeaza si care tratament ti se pare mai bun il patentezi aici la noi.
Referitor la masti de fata sa stii ca pentru tenul gras sunt foarte bune fructele si legumele ... asa ca de cate ori papi mango curata coaja nu prea subtire si da-te cu ea pe fata. Lasa sucul ala si ce 'franjuri' mai raman pe fata pana simti ca ti se strange pielea ...apoi te clatesti si ne spui cum se simte la pipait. 
Sigrid chiar te-am intrebat de balerina ta daca ai ceva poze cu ea de la sala ... asteptam.
Anca (mamicadulce) cum se mai simte Marc? Am mai luat in greutate?
Doina asa cum am mai zis arati super in poza
... parca nici n-ai fi gravida ... si Oana a crescut asa de mult
... ca maine poimaine tre' sa-si ia tati
sa-i tina pe petitori la distanta. Cat despre lucruri sa stii ca aici e taman invers ... se fac aceste petreceri de Baby Shower in care fiecare aduce cate ceva pentru
.
zfcristina, Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica. 
Miag sanatate multa lui Roli si sa speram ca scapa repede si de asta. 
Tzuni te-ai dat la fund azi? ![]()
Puskin te
sa-ti treaca supararea si felicitari pentru alergat.
Dupa cine zici c-ai alergat? ![]()
CarmenE ce mai face Edi? Cred ca-s toate bune si frumoase de nu mai pomenesti nimic de el. Va
pe-amandoi.
Ange asteptam meniul zilnic atunci ca sa ne inspiram din dieta ta "non-dieta". ![]()
Ioana, Carmen, Crystina, Cami, Mariana si toate celelalte fete va
si astept sa mai dati cate-un semn de viata.
Fetele asta a fost acum de moment daca mai am timp mai intru daca nu pe diseara.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
diadaniela spune:
Carmen E ,scuze ca nu ti-am raspuns pana acum.Pe carte am dat 196.000.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
nastat,lasa sa apara ca tareee sunt frumoase fetisoarele alea cu buricurile goale si tzatzele in vant![]()
Eu ce buric sa-mi arat ca nu se vede de sunca
Zuzilici,ce dieta fata mea? Bag de toate.Nu ma retin la nimic.Nu mananc prajit si nu mananc sa ma satur.Ciugulesc.Niciodata nu ma ridic de la masa satula.
Beau apa multa si naveta la toilete pe masura![]()
Fac abdomene si ma creia o pauzasc.
Acum sunt obsedata cu cremele(abdo-soc) si abdomenele
Nu reusesc sa dau sunca jos de pe burta.
Cremele pt. abdo le-am inceput de o sapt. si nu vad decat o piele ceva mai finuta.In rest nimic.
dar cica abia dupa 4 sapt. incepe sa se vada ceva.Eu sper ca de,ce sa fac!?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
Delidana,mananci spaghete cu cascaval si tii dieta?!pe bune?
sigrit26,ce balet?faci balet? sau copila ta?
justasmallkiss spune:
Buna seara dragelor.Trec si eu in viteza sa va salut pe ziua de azi.Sunt obosita de abia imi mai tin ochii deschisi.
Am fost la interviul pt curs...am dat examen scris si oral...le-am luat fara probleme si de pe data de 3 la curs cu mine timp de 3 luni.
De luni pana vineri,de la 8-4 am cursuri...iar practica in spital,azil si la batrani acasa...o fac in weekend-uri sau seara
.Pana la scoala fac cel putin o ora....deci pana ma obisnuiesc cu programul o sa fiu precum o fantoma.
In zilele ce mi-au ramas pana la curs am de rezolvat la probleme de nu stiu de unde sa incep.Analize,cazier,tradus de diplome,programare la camera de munca,la asigurari,la dentist...vai de capul meu!!!
Delia si Tzuni,eu in perioada asta nu stiu cand o sa mai pot intra,asa ca voi puteti sa ma scoateti din listutza si din album pana imi revin la normal cu programul si o sa pot sa postez din nou ca inainte.Oricum nu dispar de tot...incerc sa va mai citesc printre picaturi si sa va scriu chiar si cateva randuri cand am putin timp liber...doar ca nu pot promite ca va fi f des.
Pup toate fetele dulcelele,aveti grija de voi si spor la slabit.
Pt gravidutze,va doresc in continuare o sarcina usoara si bebeli sanatosi tun.
Am plecat la culcare.Ne mai auzim zilele astea....cand reusesc sa deschid calculatorul.
IOANA
Mik spune:
Buna seara frumuseti.
cristina, condoleante pentru bunica ta.
Ange, bine ai venit !
Ioana, bafta la cursuri ! Si in Franta se fac cursuri de felul acesta si se pare ca apoi poti evolua foarte mult spre o multime de chestii.
Zuzilici, imi pare asa de bine ca ai avut un Baby Shower, ca acu' citeva luni asistasesi la unul si te plingeai ca nu n-ai sa ai asa ceva.
. Si eu dansam cu Marghiolitza mea in burtica si a iesit o zbintzuita.
Ange, eu am incercat un ulei de slabit si n-a avut mare efect, decit ca mirosea foarte bine. In plus, m-am procopsit cu un al doilea flacon (gratis, coana mare !) si mai am pina incerc altceva. Deci : nu cumparati Caudalie, serum de slabit ca nu se merita.
Sigrid, puicuta ta de la ce virsta face balet ? As vrea sa o inscriu si pe a mea, dar mi se pare mica Marghiolitza.
despre mine : ieri si azi am stat putin la serviciu si am avut grija de copilu' cu febra. Seara asta a inceput cel mare cu aceleasi simptome, se pare ca e o forma de gripa. Ar face bine sa nu fie nici unul bolnav pina joi, si nici vineri.
In concluzie, sunt obosita rau, maninc echilibrat, contunui sa ametesc .
Pupici la toate.
Pupic special pentru Tzuni care tre' sa fie ocupata rau.
Mik.
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Doina asa cum am mai zis arati super in poza... parca nici n-ai fi gravida ... si Oana a crescut asa de mult
... ca maine poimaine tre' sa-si ia tati
sa-i tina pe petitori la distanta. Cat despre lucruri sa stii ca aici e taman invers ... se fac aceste petreceri de Baby Shower in care fiecare aduce cate ceva pentru
.
Multzumesc mult!

Sa stii ca ai dreptate cand spui ca parca nici n-as fi gravida.Am fost la baby expo,am luat-o si pe prietena mea care e insarcinata in 30 sapt.Toata lumea se inghesuiasa-i dea pliante si cadouri pentru gravide si pemine nu ma baga nimeni in seama, imi venea sa-mi pun o pancarda: NU SUNT GRASA , SUNT GRAVIDA!
Onitza a crescut, nici nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul.Tati e pregatit
, de pe acum face dosare...Ma bucur ca esti bine si abia astept sa ne dai vestea cea mare!

Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by ange
nastat,lasa sa apara ca tareee sunt frumoase fetisoarele alea cu buricurile goale si tzatzele in vant
Eu ce buric sa-mi arat ca nu se vede de sunca
Incercam sa le incurajez pe feteca maine poimaine se duc la plaja si nu vreau sa se planga!
Stai cu noi si o sa se vada si buricul!

Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png