Nou stil de viatza (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna fetelor!
Am absentat motivat,a murit bunica sotului meu (statea cu noi) si am fost data peste cap .De marti ,de cand a murit si pana Duminica(chiar daca am inmormantat-o joi) am avut o groaza de treaba.
Am dat chiar si pe langa cu papa,am mancat cozonac de post cu lapte)dar de ieri am revenit la normal,sper sa nu ma fi ingrasat zilele astea.
Va pup

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna dragelor,

Vin si eu la raport un picut mai tarziu. Raportez -1kg, adica am acum 70 de kg. Saptamana trecuta am fost la alergat 6 zile din 7...duminica nu mi-a mai trebuit nimic, am fost tare suparata.

Revin sa mai stau de vorba cu voi cand o sa ma simt mai bine, acum sunt daramata...

Va pup,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by zfcristina

Buna fetelor!
Am absentat motivat,a murit bunica sotului meu (statea cu noi) si am fost data peste cap .

Dumnezeu s-o odihneasca!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Miag, ce sa mai spun...inca o data multa sanatate lui Roli.
Zfcristina, imi pare rau pentru bunica. Sa-i fie tarina usoara...
Puskin, felicitari pentru alergat si pentru rezultat . Ce-ai patit de esti suparata?
Tzuni, vino si mai zi-ne niste bancuri sa mai descretim fruntile.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Cristina, condoleante .Dumnezeu s-o odihneasca.
Puskin, nu e rau raportul tau.Mai ai putin si depasesti pragul
Sper ca nu asta ti-e motivul supararii?
Doina, de, "famelie mare"....cumparaturi, "dupa buget"

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

BUNA!
Nu am avut timp sa citesc nimic in ultima vreme. Weekendul trecut am scris report card-uri pana cand mi s-a intors de la ele si am calculate finale. Acu, m-am mai linistit, insa stau f. putin la calculator din cauza coloanei. Dupa 5 minute de stat pe scaun incepe sa ma doara si imi amorteste dupa cap. Ar trebui sa imi cumpar un scaun nou aici la birou, dar mai am de stat doar 3 luni in THailanda si io zic ca nu merita...
Hai sa dau repede raportul ca tre' sa plec la scoala.
71.6 kg
In ultima vreme am scazut si 3 cm in talie - nu m-am inscris la concurs, eu va urmaresc din umbra...
V-am pupat si va doresc o zi buna!
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by zfcristina

Buna fetelor!
Am absentat motivat,a murit bunica sotului meu (

Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Diadaniela,pai caut bine ce caut la voi! cum adica sunt slaba si frumoasa?tu la ce poze te-ai uitat cand "te-ai gandit" la mine?

Delidana,nu e nevoieeeee sa ma treci pe listuta cu talia.Nici vorba.Nu asta e important.Important este ca ma primiti la voi si ca ma bagati in seama Cu siguranta ca voi participa la urmatorul concurs.
Este stiut ca ultimele kg. sunt cel mai greu de dat jos
Eu am avut 85kg. in sarcina cu fetita si 80 kg cu baiatul.Acum am dat jos(in 3 ani) 22 de kg. dar am ramas cu burtaaaa,vergeturi si celulita.
Ei,cu astea ma lupt eu acum!!! Ma simt ca o baba la 80 de ani care atarna pielea pe ea

Carmen,merci o sa incerc.De fapt asta si fac.Fac atentie si pe unde calc

o zi buna.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Feteleeee..au aparut decolteurile si buricele goale, asa ca avetzi grija!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
S-a facut frumos afara banuiesc, de a iesit toata suflarea si e pustiu pe aici.....
Azi n-am avut ce face si m-am gindit sa fac niste experimente la capitolul cosmetica. Mi-am facut un "sampon" din 3 galbenusuri de ou si m-am spalat cu el pe cap dupa care m-am clatit cu apa cu otet. Din pacate am ramas cu bucatele de ou in par desi apa nu fusese calda, ba chiar se simtea un pic rece la cap. Pina la urma am folosit samponul meu obisnuit si apoi balsam. Observ ca parul e mai moale si nu pare a fi la fel de incilcit ca de obicei. Vad eu cind se usuca. Si inca un "experiment": m-am demachiat cu lapte dupa care am facut o masca de fata cu albusurile ramase de la oua. Am pus-o pe fata, am lasat-o vreo 10 minute si apoi m-am clatit. Eu am tenul gras si acum fata mea parca e slefuita, se simte fina la mina. Daca miine arat ca Frankenstein o sa stiu de ce.
In alta ordine de idei am fost la sala, o ora jumate.
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: peste la gratar, salata, 1 lingura brinza
C: spaghete cu cascaval si sos de rosii, salata.
Intre mese: 1 mar, 1 para.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput