Nou stil de viatza (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

ANGE, faci misto de mine?
M-am uitat in fuga la pozele tale, sa vad cum aratzi...daca nici tzie nu tzi se vede buricul de sunci....
Ce cautzi aici..vrei sa ne faci in ciuda?
Aratzi foarte bine, eu asa am vazut in poze!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

N-am somn, ce sa fac?
Offf si maine, adica azi, o noua zi de munca...bleah!

Noapte buna !

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by nastad

ANGE, faci misto de mine?
M-am uitat in fuga la pozele tale, sa vad cum aratzi...daca nici tzie nu tzi se vede buricul de sunci....
Ce cautzi aici..vrei sa ne faci in ciuda?
Aratzi foarte bine, eu asa am vazut in poze!

Album Oana

Doina,nu fac deloc misto!
Arat bine in sus in jos sunt varza!pe bune ca am aproape 90 cm in talie.Iti imaginezi cata sunca am acolo?
In rest sunt ok.Asta e buba mea.Burta

Mik,eu folosesc "abdo-choc" de la "biotherm" si de la loreal "perfect slim". Nu stiu ce sa zic.Abia am o sapt. de cand le aplic.Va spun peste o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ange, eu nu tin o dieta in adevaratul sens al cuvintului. Incerc sa maninc sanatos si din toate cite un pic. Recunosc ca am cam calcat pe alaturi cu spaghetele (de obicei maninc din acelea de tip "integral") si promit sa nu mai fac pina nu scap de astea 2 kg afurisite.
Zuzilici, am retinut sfatul cu mango. L-ai incercat si tu? Azi imi simt fata mai curata iar parul este extrem de moale si drept.
Sigrid, am inteles ca gripa aviara se ia doar daca ai contact direct cu pasarile, ori eu n-am asa ceva.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Urmatorul capitol este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71683" target="_blank">aici.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Ioana, am uitat sa-ti raspund asa ca o fac acuma: nu te scot din lista decit daca vrei neaparat. Atita timp cit stim ca mai dai pe la noi din cind in cind nu vad nici un motiv sa o fac. Daca nu stim nimic de tine luni la rindul si nici nu ne spui nimic (ca esti plecata, ocupata, etc.) atunci recurg la metoda cu stersul. In rest, esti binevenita cind ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

[blue] Buna dimineata Natiune!
Miag sanatate multa lui Roli si sa speram ca scapa repede si de asta.

Zuzilici iubitel, Roli se simte mai bine, dar am racit si e si tati si suntem vai mama noastra...bine macar ca piticotul da semne de insasnatosire. Aseara a facut 38, dar azi dim vad ca nu mai avea febra.
Pupici la burtici...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput