Simptome!!! - 8
Raspunsuri - Pagina 13

bubuleana spune:
Helenutza: imi pare foarte rau; te inteleg si sunt alaturi de tine
PS spune-ne si noua ce teste ti-au iesit fals pozitive si dupa cat timp??
Letitia: te primim cu drag si-ti tinem pumnii
bubuleana

katthy spune:
Fetelor sunt in z9 si am urmat tratament cu comifen Z5-9 iar incepand de acum 1/2 ora am niste intepaturi destul de puternice in partea dreapta (pana acum la monitorizari am ovulat numai pe dreapta). Pot fi semn de ovulatie (cm 28-30 zile)? Sa
? Nu prea as vrea sa irosesc
degeaba (normospermie)pt. ca dr. T spunea pe forum ca este indicata o pauza de 3 zile.
Tare zapacita mai sunt nici eu nu stiu ce vreu
Maine dimineata merg la echograf si va spun rezultatul.
Pupici si o seara placuta
katthy

bubulina1 spune:
Ma primiti si pe mine? Eu sunt abia ziua 19, dar am cam multe simptome. E insa devreme. Va tin la curent.
Bafta multa tuturor!
Speranta moare ultima!

Anutza_26 spune:
M-am chinuit toata ziua sa intru pe forum... si ba nu mergea net-ul bine la munca.. ba imi dadea tot felul de erori.. acum am ajuns acasa si in sfarsit am reusit..
am facut bine ca nu m-am dus la mamici.. pentru ca de vineri pana astazi nu am mai avut decat 1 test fals pozitiv banuiesc.. cu a doua liniuta slaaba slaaba.. si in rest numai CLAR negative.. testul care era pozitiv era ozone.. nu mai cumpar in viata mea.. am observat ca mai multe fete au avut rezultate fals pozitive la teste ozone..
sunt un pic dezamagita.. pentru ca pana vineri nu vroiam decat sa imi vina odata ciclul si sa uit ultimele luni, sa sterg totul cu buretele si sa o iau de la capat.. astazi sunt trista ca nu mi-a iesit a doua liniuta la alte teste.. mi-e frica sa imi fac test de sange.. nu mai vreau sa vad alt rezultat negativ...
am intrat si am vazut ca lachione a avut sarcina extrauterina si am inceput sa plang de atata nedreptate.. nu stiu ce sa mai cred.. dumnezeu incearca sa ne caleasca? sa ne faca sa deveenim superputernice punandu-ne la atatea incercari???? de ce noi trebuie sa fim superputernice ca sa devenim mamici? de ce alte femei reusesc sa ramana cand nu isi doresc? cand am fost la eco era holul plin in fata la gineco de femei care asteptau sa faca avort... e nedrept..
acum nu stiu ce sa mai spun.. ce sa mai fac.. sunt singura acasa ca sotiorul meu e in delegatie toata saptamana si sunt deprimata rau.. e ziua 51 al unui ciclu de cine stie cate zile.. am tratat anexita aia cu tone de injectii care mi-au facut fundul varza de abia mai pot sa stau pe scaun.. am avut o minisangerare pe care am incercat sa o explic ca o implantare ca inceput de CM nu a fost.. si o a doua liniuta care mi-a dat aripi pentru o zi .. pacat ca aripile mi s-au rupt..
o sa merg saptamana asta la ginecolog sa vedem.. oare ce explicatie voi mai primi???

Helenutza23 spune:
testele care s-au pozitivat usor (3 la numar: vineri, duminica si luni) erau de la OZONE. am facut si unul Barza dar acela era negativ.
concluzia pt mine e una singura: OZONE sucks!
Ana, te inteleg...eu ieri m-am dus acasa si pur si simplu am zacut, am stat in pat, fara vlaga.
acum sunt ok, mi-am revenit... mergem mai departe.
o zi buna si ...teste cu rezultate reale (...si pozitive :) )

Jocelyn spune:
Fetelor, lamuriti-va rogu-va si pe mine. Este prima data in viata cand imi intarzie ciclul. De obicei imi vine mai devreme cu vreo doua zile. Astazi e a 6-a zi de intarziere. Noi am facut nebunii numai cu prezervativ fiindca eu nu doresc sa raman insarcinata acum. Am facut si doua teste, Ozone si Barza, care au iesit negative. Si atunci, de ce imi intarzie asa de mult? :(( NU mi s-a mai intamplat niciodata!
It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

carla2005 spune:
Fetele hop si eu...sunt in Z 24 si nu am nici un simptom ... in afara de faptul ca ieri am dormit ca valiza in gara cum am venit de la servici! Nu vreau sa imi fac sperante asa ca astept cuminte....

Letitia spune:
Buna dimineata!
Avalon, pe 27 e testul de sange, luni. Parca mai e o vesnicie!! Diferente sunt: prima data m-a durut burta, dar atunci am facut si recoltarea si probabil d-aia am avut dureri.
A doua oara am avut simptome de sarcina, dar altele decat cele de acum, acum nu-mi aduc aminte decat ca nu puteam manca pentru ca avea arsuri stomacale dupa fiecare masa!
Aseara am fost la Angst (e langa casa) si nu am putut sa stau langa raionul de mezeluri, mi-era o greata de la mirosul ala... desi de obicei imi place!
Mult succes la toata lumea!!! Letitia

bubuleana spune:
Eu sunt in Z26, n-am avut rabdare si am facut un test Ozone (de-asta aveam acasa) si s-a pozitivat relativ repede, la 6-7 min cu a doua liniuta vizibila dar mai stearsa decat prima...
dar nu pot sa am incredere in ozone asa ca am facut si un test Barza: clar negativ!
Ce au testele astea Ozone??? chiar nu inteleg ... mai ales ca mi-a aparut a doua liniuta atat de repede, desi stearsa dar vizibila!!!
bubuleana