Simptome!!! - 8
Raspunsuri - Pagina 12

Helenutza23 spune:
mi-am luat test ozone si l-am facut in urina recoltata de dim (acum vreo 4 ore). dupa vreo 10 -15 min a aparut si cea de a 2-a liniutza, tot asa, vaga.
to be or not to be?

Avalon spune:
Eu zic ca esti !
Dar cel mai bine sa faci si testul de sange, ca sa fii sigura. Bafta multa!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Tabitha spune:
Buna dimineata. Va urez o saptamana minunata si sa aveti grija de voi. Eu raportez: mi s-a depistat un chist de mare frumusetea, ca atare tratamentul recomandat este AC Yasmin 2 luni de zile. Trec asadar pe tusa. Inca stau si ma gandesc daca sa mai continui sau nu in lupta mea. Poate ca a venit timpul sa renunt si sa las locul altora mai norocoase. Va doresc tot binele din lume si sa va dea Dumnezeu implinirea dorintelor cat mai repede.
Felicitari tuturor celor care au obtinut 2 liniute si va urez si celorlalte sa aveti parte de aceeasi bucurie in viitorul apropiat.
Avalon: multumim

bubuleana spune:
Avalon: multumim mult!!!
La mine e Z25 si in inima mea stiu ca sunt insarcinata
acum mai ramane sa-mi conving creierasul de acest lucru, mai astept 2 zile si in Z27 fac test.
simptome nu prea am: de fapt sunt aceleasi de 4 zile: sanii mariti si plini/grei(de-i pipaie tot timpul sotiorul si se minuneaza), balonare si o usoara senzatie de greutate in abdomen.. atata tot la mine!
dar stiu ca se petrece ceva important in interiorul meu pt ca ma simt "altfel" (instinctul de mama nu ma inseala! )
va pupic dulce pe toate, va doresc o saptamana frumnoasa si sa auzim numai vesti bune!!!
bubuleana

Helenutza23 spune:
testul beta hcg a iesit negativ...
cred ca cel mai tare la faza asta nu ma oftica atat rezultatul in sine cat faptul ca testele astea de sarcina sunt atat de proaste si mi-am facut sperantze! chiar asa? sa iasa 2 liniute (chiar si asa, mai tarziu, dupa 15 min) si sa nu fie nimik?... in fine...cam asta despre "sarcina" de luna asta.
lucram in continuare

Helenutza23 spune:
sorry fetelor, de suparare am uitat sa va multumesc celor care m-au sustinut.
sper sa ma intelegeti...

Avalon spune:
Helenutza, imi pare rau... pacatoasele astea de teste, nici eu nu cred in ele...
Bubuleana, tu esti in aceeasi zi cu mine... si eu am aceleasi simptome... dar ma crezi ca eu le am in fiecare luna?
Tabtitha, imi pare rau pt chist... dar nu trebuie sa disperi... Dupa cele 2 luni vei inta din nou in 'joc', nu-i asa?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Letitia spune:
Buna fetelor!
Cel putin o saptamana o sa stau aici cu voi (daca ma primiti). Eu sunt la al 3-lea FIV, asa ca nu pot trai in fiecare luna mirajul acestui "ce-ar fi daca", dar acum il traiesc si vreau sa-l traiesc cu voi. Stiu foarte bine ce inseamna "simptomele" inchipuite. In cei 5 ani de incercari, cel putin in primul an eram insarcinata in fiecare luna. Dar acum exista o sansa!
Am scris la FIV ca simt o presiune in burta si stiu ca poate fi de la implantare, dar ma tem ca poate fi si de la mediul de cultura cu care au fost transferati embrionii...
Am ceva greata, somn, arsuri stomacale, gust metalic, dar toate pot fi de la pumnul de hormoni pe care-i iau zilnic, dar pana pe 27 cand voi avea o certitudine, sper.
Helenutza... va fi luna viitoare!
Letitia

bubuleana spune:
Avalon: Doamne ajuta ca faptul ca suntem in aceeasi zi sa fie un semn bun
Te inteleg ca in fiecare luna te simti insarcinata, asa sunt si eu, adica eram insarcinata in fiecare luna desi in viata mea n-am ramas insarcinata
Insa, de data asta e cu totul altfel, ma simt deosebit si ma oftic ca nu stiu cum sa explic asta in cuvinte: eu nu simt ca sunt insarcinata din cauza simptomelor (care, dp meu de v aproape ca lipsesc!) ci pur si simplu stiu ca sunt insarcinata
adica inima mea asa-mi spune insa creierul meu care are o gandire ffff logica spune ca nu sunt pana nu vad alea 2 liniute sau pana nu iese Beta HCG-ul pozitiv ;-)
asa ca hai sa ne tinem de manuta si sa asteptam cumintele
bubuleana

Avalon spune:
Letitia, ne bucuram ca ne tii companie! Speram ca simptomele tale sa fie cele de sarcina si FIV-ul sa fie o reusita!
Cand faci testul de sange? Poti face comparatie cu celelalte simptome pe care le-ai avut dupa FIV? Bafta multa!