Simptome!!! - 8

Poftiti la un nou capitol!!!
cine mai are simptome??? poftiti cu mic si mare!!!
eu si carmencyta vrem sa mergem la luna asta
cine mai vine cu noi???? hai ca vrem sa tragem cat mai multe dupa noi, iar daca n-o fi sa ne ducem noi, macar sa impingem cateva
sa fie cu noroc!!!
bubuleana
Raspunsuri

Anutza_26 spune:
am postat la capitolul 7...
puteti sa imi explicati ce mi se intampla? aseara am vazut pe hartia igienica o pata maro deschis.. mi-am pus tampon si m-am bucurat nespus.. ca mi-a venit.. ca sunt ziua 1 din nou dupa 45 de zile de la ultimul ciclu.. pana dimineata aceeasi pata maro a ramas cu niste firicele mici de sange.. si atat.. de azi dimineata pana acum nimic.. doar cand ma sterg cu hartie vad ceva urme de maro f deschis.. sa consider ziua de ieri ziua 1? vi s-a mai intamplat sa va curga doar asa putin? si f ciudate firicelele alea de sange.. alea se distingeau clar pe fondul acela maro..
cred ca innebunesc.. organismul meu imi joaca feste..

Tabitha spune:
Anutza: eu consider ziua 1 atunci cand imi vine rosu clar. Luna asta de ex. am avut 4 zile pete maronii si abia in a 5-a zi a fost sange rosu clar. La majoritatea fetelor luna asta ciclul le-a cam jucat feste: a venit mai tarziu, mai abundent, au aparut pete etc. Eu zic sa nu te impacientezi.
Danotino: la Buc. tre sa ajung luni, la dr. la eco

Anutza_26 spune:
intradevar luna asta a fost tare ciudata.. peste 4 zile termin tratamentul si ma duc la doctor.. de-abia astept..
eu ma bucuram asa de tare ca e ziua 1 si ca ma apuc iar dee numarat.. cu anexita vindecata deci cu sanse sporite de bebe... ma si vedeam la gravidute luna viitoare..

bubuleana spune:
Anutza: ma bucur mult ca ai scap de anexita: bravooo!!!
dar nu ai deloc sanse sa fii ??
bubuleana

carla2005 spune:
Eu sunt in Z19 si azi am facut o criza de nervi la serviciu drept pentru care m-am pus pe plans! Sunt cam irascibila..... o fi vreun semn......totusi s-ar putea sa fie semne ca vine CM fiindca pe mine cam asa ma apuca! Eu sper totusi!

Tabitha spune:
carla: te rog lasa drobul de sare in pace. Esti abia z19. Sa nu-mi zici ca-ti vine la 20 de zile. Fii linistita, ia lucrurile asa cum sunt si lasa timpul sa-ti arate. Hai, sterge-ti lacrima, si zambeste frumos. Multumesc

Anutza_26 spune:
bubuleana nu am nici cea mai mica sansa sa fiu gravida. am facut n teste de sarcina negative toate.. test de sange negativ. trei ecografii prima pe 4 martie in care mi-a zis ca nu e nici o sarcina a doua acum o saptamana in care imi zicea ca e un lichid pe trompa stanga care poate fi de la o extrauterina sau de la un chist folicular care s-a spart si a treia lunea asta cand m-am linistit nu era extrauterina.. nu stiu de ce imi curge asa de putin si asa de ciudat.. acum de ex nu imi mai curge deloc.. tb sa astept sa vedem ce se mai intampla...

bubuleana spune:
Anutza: uuuf ce mister cu intarzierile astea
dar eu iti tin pumnii sa fie bine pt tine si-ti trimit
bubuleana