belgia (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Ce mai fac fetele?

Eu nu fac prea bine, am facut o friptura de vacuta la cuptor cu vin si mi s-a facut rau de la stomac din cauza mirosului...cred ca m-am si ametit un pic...sper sa-mi revin...
Bella Georgiana si noi locuim tot in Antwerpen si mi-ar face placere sa ne intalnim...vad ca se strang tot mai multe fete pe-aici...
Afara e asa de trist...unde esti soare???

Va pup fetele si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Anne iti multumesc din suflet pentru ca mi-ai impartasit sentimentele si gandurile tale referitoare la Canada. Chiar azi vorbeam cu sotul meu de Canada si ii vorbeam de tine, cat de mult ti-a placut tie acolo. Crede-ma ca nu eram 100% sigura ca asta e locul unde as vrea sa imi petrec luna de miere. Insa m-ai convins. Cat despre gradina zoologica facuta pe ecosisteme, ma bucur tare sa aud ca exista asa ceva. Eu am fost nu duminica trecuta, cea de dinainte cu Oana si fratele ei la gradina zoologica din Antwerpen si pur si simplu m-a durut inima sa vad animalutele alea asa chinuite acolo. Era un urs care se plimba de colo, colo si din cand in cand se mai oprea si mai tragea un plans, crede-ma ca am urat gradina zoologica in momentul ala
Cat despre viza nu imi fac probleme prea multe, tinand cont ca o voi lua din Amsterdam si nu din Bucuresti.
Multumesc mult inca odata atat pentru urari cat si pentru descrierea minunata, esti foarte draguta pentru tine.

Bella bine venit pe topicul nostru si cine stie poate chiar ne vom imprieteni. Eu tot aici pe topicul romanilor din Belgia am cunoscut-o si pe Oana si acum suntem ca doua surori. Dupa cum vezi si eu tot in Antwerpen stau. Tu stai de mult aici?

Mie vremea, cu exceptia faptului ca e innorat, imi place.. S-a mai incalzit. Pe mine asta ma omora aerul ala taios.

Va pup si va urez o seara cat mai frumoasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun fetele, am facut cateva poze cand am fost in Spania (cateva mai multe ) dar prefer sa nu le pun aici pe forum. Daca vreti sa le vedeti da-ti-mi de stire si va voi trimite linkul pe PM.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Carmen,eu vreau sa vad citeva poze facute in Spania.
Bella Georgiana ,bine ai venit printre noi.Eu stau cel mai departe,dar daca aveti de gind sa ne intilnim nu este nici o problema.Dar eu nu pot decit simbata sau duminica.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Buna seara fetele mele dragi!

Anne..m-ai facut sa visez un pic la o vacanta,chiar dc nu prea am cum acum din cauza bebelinei,dar un lucru stiu sigur...urmatoarea destinatie va fi Canada!!!

Carmita,cu siguranta dupa cele descrise de Anne,veti avea o luna de miere frumoasa..sa dea DD sa aveti parte si de timp frumos..
Mi-ar placea tare mult sa vad si eu poze din vacabta voastra din Spania.

Disperata,eu stiu ca la Abatoir este un magazin al unui roman,parca George,eu n-am fost niciodata dar stiu persoane care merg frecvent.Daca te intereseaza am sa intreb adresa exacta.

Pai mai Scumpi,cat vin ai pus tu la friptura?? Nu cumva asta sa fie motivul pt care sa ti se faca rau?

Bepii,noi tot vorbim ca ne intalnim,dar pana la urma cand o facem?

Bella Georgiana,bine ai venit printre noi!!

Eu astazi am fost cam suparata pt ca fetita mea a cazut si si-a spart buza.M-am speriat ingrozitor cand am vazut-o plina de sange pe fata si in plus m-am simtit si un pic vinovata caci ma jucam cu ea,dar nu am avut cum s-o prind

Merg la culcarica....si pe maineee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Ooofff,Andreea,imi pare rau sa aud, saracuta, sper ca nu e grav...sper ca se simte bine si ca i-a trecut durerea...
Mai, eu nu am pus prea mult vin la friptura, dar e vin rosu, de tara, deci tare...asa de tare ca mirosul s-a raspandit in toata casa si de aceea m-a luat ameteala, cand mi-am dat seama sa dau drumul la hota era prea tarziu, eram deja ...dar totul spre bine..ca mi-am revenit si am si gustat din friptura si a iesit buna...

Va pup si noapte bunica

Mergi la inceput

Andreea ti-am trimis mail... imi pare rau de fetita ta, sper ca nu a durut-o prea tare.. Sa nu te simti vinovata, se mai intampla, acum nu te poti invinovati pentru tot. Important e sa nu te pierzi pe moment si sa ii dai rapid primul ajutor. Zi-ne maine cum se simte fetita ta.

Cat despre luna de miere, e mai mult ca sigur ca o vom petrece in Canada, insa cel mai mult conteaza ca voi petrece mult timp (departe de calculator care ii mananca cea mai mare parte din timp) cu cel pe care-l iubesc mult mult de tot

Pe maine

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by Bepii

Bine v-am regasit fetelor,
Bella Georgiana, bine ai venit printre noi. Am sa te intreb direct: in ce zona a Belgiei locuiesti? E foarte important de stiut pt ca noi avem de gand sa ne intalnim si poate vi si tu. Nu stiu cand, unde, cum, dar important este ca ne gandim din ce in ce mai serios la asta.
Disperata, vad ca intrebarea cu eclipsa ai postat-o pe 30 martie si eclipsa a avut loc pe 29. Too late Dar n-ai pierdut nimic pt ca in toata Belgia a fost innorat si nu s-a putut vedea nimic. De altfel noi ne-am aflat intr-un unghi nefavorabil observarii eclipsei si numai cu ceva special s-ar fi putut vedea doar partial daca ar fi fost senin, desigur.
Celelalte fete va pup pe toate si va astept pe forum.
Pupici,

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

bepii: ai dreptate... asta pentru ca am fost asa de stresata in ultima vreme!..... credeam ca ma aflu in 29 martie cand am scris..... nici macar nu m-am uitat la data......nici nu mai stiu cateodata in ce data sau in ce zi ne aflam..... asta pentru ca stau acasa si nu lucrez. voua nu vi se intampla la fel?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bine ai venit belle georgiana!

andreea: george nu este roman. prepara produse romanesti, insa este flamand. eu am fost inainte de craciun aclo si ma-ntrebam de ce george nu stie sa vorbeasca romaneste.... e un zvon eronat printre romani.. multumesc de raspuns, oricum...

interesant fetelor ca toate vorbiti sa ne intalnim... as vrea sa va cunosc.... mi-ar placaea sa ne intalnim.... si nu mai reusim deloc.... acum ca a venit primavara.... poate reusim... asteptam ca fetele care au copilasi bb sa ne spuna... cand putem...

cum va ornati casa de paste? eu am fost la ladi si mi-am luat niste oua superbe... abia astept sa le pun pe masa. mi-ar placea sa le agat si de tavan... sa atarne, dar sotul meu spune ca de paste nu se orneaza casa... ca n-ai nici-un motiv..... ma rog... dintr-astea...

pentru prima oara anul acesta o sa fac singura drob... si ciorba ... de mile. sper sa-mi iasa ca am in memorie cum facea mama acasa.... dar de la a vedea... pana la a face....

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Buna, fetelor!!! Imi place tare mult "comunitatea" asta a voastra de aici...doar ce am citit cateva pagini si parca ma simt aproape de voi..Eu sunt Dana, am 28 de ani , sunt de 2 ani in Belgia.
Citeam ce ati scris despre vremea de aici, si eu simt ca o iau razna..acum jumatate de ora ploua si era innorat...iar acum e soare..Nu mai inteleg nimic..

Mergi la inceput