belgia (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Fetelor – dar matinale mai sinteti! Cred ca incercati sa va surprindeti sotii de 1 aprilie, si-i mai bine de cu zori, ca-s inca buimaci!

Andreea
Pupa fata si de la noi, sa-i treaca!
Cit despre concediu – mie-mi curg balele de mult dupa o vacanta adevarata, ca de cind s-a nascut bb n-am ciupit decit cite un weekend – si si ala atit de rar...si bineinteles cu plodu la purtator...Ce sa mai zic de sarbatori- le facem pe toate acasa, ca nu se poate daca n-avem patut! Noi sintem si singuri pe-aici, adica fara matusi/bunici care sa ne ajute…S-au oferit rudele sa-l mai ia pe bb in Ro din cind in cind, dar nici asa sa-l dam cu saptamanile nu ne convine… Ei lasa ca pina la urma cresc ei si copiii iar pe la 50 de ani reincepem sa ne facem de cap de unde ramaseseram!

Vergi
Asta cu oua atirnate de tavan pe mine ma cam contrariaza, adica nu prea-mi imaginez cum da...acuma nu stiu care-i practica… eu de citiva ani ma tot gindesc cum e sa prinzi un paste prin maramures, acolo unde-s inca traditiile la mama lor, dar a ramas doar un vis…Poate alte fete stiu mai bine cum e cu decoratiunile, m-ai facut curioasa!

Carmen
Desigur ca vrem sa vedem poze – cred ca toate fetele vor!

Scumpi
Riscul meseriei, mai ales daca te dedai la bunatati de-astea… da acuma ce sa zic, cred ca mergea si cu coniac!
Mor de pofta - dar fac miine, ca tin post miercurea si vinerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Anne,bine ca ai apucat sa mai pleci in week-end,eu nu,acum am inceput serviciul si nu mai am chef.A venit mama ,sta cu fiica-mea dar tot nu imi vine sa plec.Bineinteles cu fiica-mea si cu mama si sotu'.
Danuta bine ai venit printre noi.
Vergi,astia cumpara crengi ,le pun in vaza si atirna oua din plastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit fetelor,
Carmen, vreau si eu sa vad pozele din Spania. Unde spuneai ca ati fost? Si noi o sa mergem in Spania anul asta dar in august si cu motocicletele. Avem un grup de prieteni maniaci de motoare si e traditie ca in fiacare an pe 15 august sa mergem intr-o calatorie de 7, 8 zile. Am fost in Scotia, Franta, Spania (Tara Bascilor) iar anul asta tot in Spania dar in sud de tot.
Andreea, draga mea, eu iti stau la dispozitie cu intalnitul mai ales ca de azi am intrat in vacanta deci nu mai merg la scoala. Tu ai bebelus si stiu ca nu intotdeauna esti disponibila. Eu sunt libera ca pasarea cerului. Deci astept sa vi tu cu sugestii. Sigur ca ni se va alatura si Disperata si desigur celelalte fete sunt bine-venite. Singura conditie este sa nu fie in weekend sau sa nu ploua ca nu mai are nici un farmec.
De asemenea sper din tot sufletul ca fetita ta nu e grav ranita si ca nu-i va ramane vreun semn la buzita si ca deja i-a trecut. Sa ne ti la curent.
Hey Danta-Bel, bine ai venit printre noi !!! Vad ca si tu locuiesti in Antwerpen ca si Carmen, Scumpi si Bella. Am sarit pe cineva din Antwerpen? Sa ma scuze. Tocmai am baut un aperitiv inainte de masa si sunt putin ametita.
Acum ma voi duce sa mananc ca sotul meu face niste cotlete de miel. Nu prea ma omor cu ele dar pot sa zic ceva, cand mi se serveste la tava?
Acum va pup si va doresc o seara placuta tuturor fetelor de pe acest forum.

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Bepii am sa iti trimit imediat pozele pe PM. Am fost in Platja d`Aro la 100 de km de Barcelona. Este o zona superba, pacat ca vremea n-a fost la fel de superba ca zona. Insa si asa am avut o mini vacanta frumoasa. Aveti si voi motocicleta? Mie sincera sa fiu mi-ar fi frica sa plec pe distante asa de lungi cu motorul. Imi plac motoarele, insa pe distante scurte

Danuta bine ai venit printre noi si sper sa fi prezenta la intalnirea planificata de noi, ca de altfel si Bella Georgiana Eu inca mai astept, plina de sperante, sa vad aparand tot mai multe fete din Antwerpen

Va pup pe nasuc si va urez numai bine

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Mieke am uitat sa iti zic.. cred ca am facut o greseala cand ti-am zis ca au fost 16-17 grade. In anumite momente ale zilei si mai ales la malul marii au fost si 13-14 grade.. Scuze pentru inducerea in 'eruare'

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Carmen,
Superbe pozele !!! Cele din Spania sunt edificatoare, se vede ca ati avut un weekend super. Iar pozele de la cununie, ce sa-ti spun, sunteti niste frumosi. Pozele sunt reusite si se vede clar cat de mult va iubiti. Va doresc s-o tineti tot asa pana la adanci batraneti !!!
Mie nu mi-e frica pe motocicleta, dimportiva imi place viteza, am umblat foarte mult prin Europa cu ea si cu prietenii nostrii. Cea mai lunga calatorie a fost anul trecut in Spania cand am petrecut 10 zile pe drumuri. A fost super. Iar de Pasti iar e traditional un tur de vreo 3 zile. Anul asta mergem in Germania. Hai nu veniti si voi cu noi? Voi ce motocicleta aveti? Noi avem un BMW 1200 GT. Frumoasa, stabila si performanta. De fapt toti din grup au BMWuri si conduc ca nebunii.
Hai ca nu vreau sa plictisesc cu subiecte neinteresante.
Va pup pe toate si va doresc tot ce-mi doresc si mie.

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna seara fetelor!
haleluiah, nu sunt singura romanca in belgia asta mare si cenusie care nu prea isi gaseste prieteni; mi-a trebuit ceva vreme sa ma dumiresc cu ce "se mananca" topicul forumului - debutasem la sectiunea "nasterea pe glob" cu disperarile mele dinainte de nastere precum si cu preaisterizanta mea poveste a venirii pe lume a micului bruno - dar cum zice proverbul... mai bine mai tarziu:)parca parca am simtit miros de romania si de sarbatori de-acasa, ca tare imi lipsesc. o fi belgia asta un monument de civilizatie dar... ii lipseste parfumul romanesc:)
m-am distrat grozav de un mesaj de-al vostru, nu mais tiu cine l-a postat, cu informatii despre mamaliga si foi de vita si despre magazinul lui george de la "doi boi". eu locuiam langa piata de la midi, in anderlecht si ma preumblam des prin piata. era si un restaurant romanesc p'acolo pe'aproae si din cand in cand mai mergeam la o ciorba de burta si o sarmalutsa - cum nu gaseam varza... preferam sa mananc acolo- parca m-a luat cu nostalgii acum stam in vilvoorde, intre flamanzi, deocamdata de treaba ei ashea, da am eu o problema cu limba. pana una alta, pana bruno e mik pitik si plangacios... nu mi se arata cursuri de limba, nu ma tin neuronii:) da mai toti pricep franceza - abia ce-am invatat-o si pe asta - mai putin la primarie. da cum sotul meu e belgian de origini romane... se ocupa el de administratie.
mbon, cam atatica deocamdata. sa vedem daca-mi dati unda verde sa ma mai aventurez pe aici. daca da, va mai scriu, daca nu, tot va mai scriu:))) deocamdata va pup si ma duc sa-l rasfat un piculet pe "bubu" ca e ora mesei mai peste vreo jumatate de ora si se maraie in patut. e grea viata la o luna si 3 zile:)))

miri_mik, viitor mamik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Dragele mele, m-ati emotionat f. tare cu primirea pe care mi-ati facut-o.. Eu nu promit c-o sa scriu f. mult, ca sunt la munca cea mai mare parte din zi...dar promit c-o sa va citesc constant. Tot e ceva, nu??
Va doresc la toate sa aveti o noapte frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

offf scrisesem un mesaj cat o zi de post si cand sa-l trimit s-a sters
Fetita mea se simte mai bine acum,buza nu mai e aa umflata,doar ca inca o mai deranjeaza cand isi bea lapticul

Fetelor acum va pup pe toate caci nu mai am rabdare sa scriu iar...si promit sa revin maine dimineata...si in plus i-am zis stului ca stau la PC doar cinci minute..si am stat 45.atat imi luase sa scriu mesajul....dc ma mai chinuiam un pic scoteam un roman,iar el sta si se balangane nervos pe fotoliu ca are treaba la PC si n-are loc de mine si din cand in cand imi zice ca au mai trecut inca cinci min..

Va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Bepii multumesc pentru complimente!!! Sunt o norocoasa sa am un asa sot!
Cred ca tu m-ai inteles gresit... noi nu avem motocicleta, insa am avut niste prieteni in Bucuresti care erau pur si simplu innebuniti dupa motoare. Si m-au plimbat si pe mine. A fost frumos, insa pe mine ma sperie motociclistii pe autostrada, acum te uiti in oglinda nu e nimic, acum te uiti si sunt langa tine. E foarte periculos, insa deasemenea palpitant si frumos in acelasi timp. Mie una nu mi se pare neinteresant ce ai scris, ba din contra chiar ma incanta subiectul. Cu toate ca sunt o necunoscatoare in ale motoarelor.

Danuta vai cat m-ai emotionat tu pe mine cu mesajul tau, a fost de-a dreptul induiosator, ma bucur din inima ca putem face niste oameni atat de fericiti numai prin simpla noastra prezenta aici.
Dar ce lucrezi tu de esti atat de ocupata? Eu abia astept sa ajung sa te cunosc, pentru ca pari o fata plina de entuziasm. Uite noi dupa luna de miere vrem sa facem un tur al Romaniei eu cu sotul, impreuna cu cumnatii mei. Si cum planuiesc neaparat sa ajungem si prin Piatra Neamt as avea o intrebare la tine.. venind din Bucuresti prin Buzau...Bacau stiu ca ajung la o intersectie mare aproapre de magazinul Petrodava, cum sa ajung la Bicaz de acolo! multi si multumesc de raspuns in avans!

Miri_mik m-ai amuzat copios cu mesajul tau! Ai un stil super de a scrie. Eu iti urez din inima bun venit si sper sa ne tii companie constant de acum inainte! Si eu am tare chef sa merg la un restaurant romanesc. Poate imi dai si mie adresa sa merg cu sotul odata acolo (nu ca el s-ar innebuni dupa mancarea romaneasca )
Lasa ca daca stii franceza nu cred ca e dificil sa te descurci acolo. Cred ca mai greu ii este cuiva care vorbeste doar olandeza. In Belgia din cate stiu eu, cei din partea flamanda vorbesc in proportie mai mare franceza decat cei din partea franceza (vorbesc) olandeza... Asa ca nu iti face probleme (zic eu atotstiutoarea) Cred si eu ca buburuza ta are o viata dificila pai da cum Doamne iarta-ma cu atatea probleme pe cap si atat stres, cum sa nu fie greu?

Andreea hai ca si tu m-ai amuzat in timp ce citeam mi-l si imaginam pe sotul tau spunandu-ti ca au mai trecut 5 minute cred de altfel ca asta a fost si motivul pentru care tu ai sters mesajul din greseala, sau ma insel?

Dupa cum vedeti eu sunt pasare de noapte, e deja 4 jumate si mie nu mi-e somn absolut deloc.. Si eu am o viata la fel de grea ca buburuza lui Miri_mik

Salutari tuturor si un pup mare pentru toate fetele motate

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput