belgia (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Andreea23 spune:
Bepii...tocmai cand ma facusei sa visez putin..te-ai si razgandit.Dar asa e,ai dreptate si sotul meu e baiat bun..si-l iubesc de numai pot...chiar dc face face mancare o data pe luna!!!
Eu maine merg sa-i fac invitatia mamei,dar stiti cumva in cat timp e gata?Eu i-am facut in vara bunicii mele,insa nu-mi mai aduc aminte dc a fost gata pe loc sau a trebuit sa astept..Ma gandesc acu' ca s-ar putea sa difere si de la comuna la comuna...Voi stiti ceva?
Mai fetelor...se simte...asa,mai discret ce-i drept....un aer de primavara..cand ne hotaram la o intalnire??
Disperata, sunt cea zile de cand nu ai mai scris,sper ca totul este bine si ca esti doar foarte ocupata..
Numai bine
pt toate fetele
mieke spune:
Andreea eu nu am facut invitatie mamei mele,noi ne-am horarit intr-o luni sa vina aici ,si-a luat bilet la avion si dupa 5 zile a fost aici.Dar a avut bani .Invitatia o iei pe loc dupa cite imi aduc eu aminte.Trebuie doar fisa de salariu pe ultimele trei luni si cartea de identitate.
carmita_baby spune:
Buna fetelor! Uite ca ma logasi si eu sa semnez condica
Abia acum am ajuns acasa, sunt franta de oboseala, ca suntem pe drum de dimineata. Avionul a avut intarziere 2 ore din pacate, din cauza grevelor din Franta. Ei bine mi-am facut eu de lucru, am mai citit un Cosmopolitan, am mai ascultat niste muzica, insa la final de zi vreau sa va zic ca sunt rupta de oboseala.
Va multumesc pentru urari vremea a fost frumoasa, insa nu foarte insorita. Seara au fost minim 13 grade, iar ziua intre 16 si 22 de grade. Cu toate astea ne-am simtit ffff bine, a fost o vacanta relaxanta intr-o zona turistica a Spaniei cu romantice plimbari pe malul marii si conversatii pana la 4 dimineata cu sotul meu drag
Am cateva intrebari pentru voi, insa le las pe maine. Azi am prea mare putere de concentrare si mi-e teama sa nu scot niste perle
Va pup si pe maine
Somn usor, vise placute, puricii sa va sarute
Mello motanelul iubit
danyelana spune:
Caremen bine ai venit din vacanta. Ma bucur ca te-ai distrat bine si te-ai odihnit.
Pupici.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Andreea23 spune:
Carmen, bine ai venit acasa!Ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta si ca ati avut parte de timp frumos!!!
numai bine
ardeiash spune:
fetelor, va pup..... sunteti niste dragute ca ati intrebat de mine...... ma simt bagata in seama!!!!! glumesc, bineinteles.... vad ca s-au infiripat bine discutiiile pe aici , lucur ce nu poate decat sa ma bucure.... a trebuit sa am ceva timp sa citesc tot ce-ati scris...
carmita deja ai venit? nici nu stiam ca pleci si te-ai si reintors? cum a fost? e o intrebare pleonastica ... a fost super, nu? ti-ai incarcat valizele cu soare.... ca m-am saturat de vremea de aici....?!
bepii: am fost ceva ocupata.... nu mi s-a intamplat nimic, merci de intrebare....
am fost zilele trecute pe la aldi si am vazut cofraje cu oua deja vopsite si mi-am inchipuit ca voi gasi si eu pe aici. nu credeam ca se vopsesc oua si aici... am sa caut si eu la bloker....
mieke: imi pare rau ca fetita ta se imbolnaveste. si al meu a fost bolnav toata toamna si toata iarna... acum vad ca incepe sa se caleasca... vine de la scoala de cate ori ploua cu ciorapii uzi. se baga in toate baltile.... ii urez sanatate.... si ai rabdare pana-si face anticorpi....
mai, ca bine ziceti de usturoi verde.. uitasem de el... cred ca-i scump pe aici. o sa caut. zicea cineva pe aici ca se gaseste la abatoir de toate. stiti cumva unde..... ca-i tare mare locul ala.....
o saptamana frumoasa ... din cea mai ramas!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
fetelor. am citit ca pe 29 martie va fi eclipsa totala de soare. aveti idee in belgia cum va fi? la ce ora????
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
In primul rand vreau sa va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o
Anne nu e nici o problema, o lasam pe alta data cand te vei simti mai in forma. In cazul in care te vei simti mai bine si vei vrea sa ne intalnim, zi-mi si iti trimit numarul de telefon pe PM. Oricum mai vorbim noi pe aici. Cat despre Canada... ce ti-a placut cel mai mult in Canada? In mod normal eu as fi vrut o luna de miere in Caraibe, undeva asa mai exotic, insa iubitul meu sotior uraste soarele, caldura si nici inotul nu prea il pasioneaza, deci Canada ar fi potrivita, zic eu. Stii ceva de viza turistica pentru Canada? E mai dificil de luat decat cea pentru America, ca noi cand am fost in State, am primit viza intr-o zi. Deci a fost foarte usor din fericire
Andreea pe mine poti conta in cazul unei intalniri, pentru ca nu lucrez, ci fac numai ce ma taie pe mine capu`
In legatura cu invitatia, eu i-am trimis invitatia mamei din Olanda, pentru ca chiar daca locuim cea mai mare parte a timpului aici, domiciliul stabil il avem in Olanda(sotiorul meu este olandez). Aici nici macar nu suntem inregistrati la primarie. Invitatia este gata pe loc. Am fost si cu Oana,aici in Antwerpen la 'vreemdelingenzaken' sa ii faca invitatie fratelui ei si a fost deasemenea gata pe loc.
Disperata a fost o vacanta scurta. Adica vreo 3 zile pline. Pe 26 martie am sarbatorit 1 an de la cununia civila, asta a fost motivul vacantei
Oana te-am sunat azi insa aveai telefonul inchis, e totul ok?
In rest ce mai faceti voi fetele Daneylana, Mieke, Bepii, vad ca sunteti cam tacute.
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Bine v-am regasit fetelor,
Bella Georgiana, bine ai venit printre noi. Am sa te intreb direct: in ce zona a Belgiei locuiesti? E foarte important de stiut pt ca noi avem de gand sa ne intalnim si poate vi si tu. Nu stiu cand, unde, cum, dar important este ca ne gandim din ce in ce mai serios la asta.
Disperata, vad ca intrebarea cu eclipsa ai postat-o pe 30 martie si eclipsa a avut loc pe 29. Too late Dar n-ai pierdut nimic pt ca in toata Belgia a fost innorat si nu s-a putut vedea nimic. De altfel noi ne-am aflat intr-un unghi nefavorabil observarii eclipsei si numai cu ceva special s-ar fi putut vedea doar partial daca ar fi fost senin, desigur.
Celelalte fete va pup pe toate si va astept pe forum.
Pupici,
Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta
anneoprea spune:
Carmen
Cu viza de Canada nu stiu cum e, pentru ca noi am avut viza de emigrare, cu o intrare – dar nu vad ce sa fie delicat la obtinerea unei vize turistice, cu atit mai mult cu cit tu presupun ca aplici pentru ea de aici din Belgia! Despre SUA stiam ca s-au inasprit un pic dupa 11 sept, dar cum avem viza inca valabila, nu ne-am prins cit de dure sint noile reglementari – presupun ca acum cer mai multe hirtii dar nu cred sa-l ia din start pe nu in brate…Canadienii e drept ca-s ecoul americanilor, dar a trecut destul de multa vreme de la evenimente… Eu zic sa stai linistita si sa nu-ti faci probleme inutile!
Despre ce mi-a placut mie in Canada ce sa-ti zic – noi am inchiriat o masina, si in 3 saptamani cit a durat vacanta am avut timp de plimbari – am fost in Toronto, Montreal, Quebec City, cascada Niagara, o zi am fost la niste lacuri din nord cu niste amici care faceau camping.
In principal am fost excursionisti de oras – intii bateam la pas centrul (in Toronto am simtit nevoia si de un tur al orasului cu ghid) si in functie de incadrarea in timp ocheam diverse obiective.
In Montreal am stat o zi intreaga la gradina botanica, alta zi la Biodome (care-i absolut fantastic – un fel de gradina zoologica+botanica facuta pe ecosisteme ce reproduce perfect clima/vegetatia din diverse zone). Pur si simplu ai senzatia ca esti la tropice, in antartica sau in stiu eu ce padure si mai vezi si animalele care se plimba liber, maimute pe liane, in timp ce pe tine te trec transpiratiile din cauza umiditatii..
La Niagara am fost in parcul de distractii care imbina parcul propriu-zis cu masinarii pentru adulti/copii cu natura (adica mai treceai pe linga un delfinariu, mai venea o caprioara sa-ti manince din palma..)
Si bineinteles seara vizitam circiumile – destul de multe nu au licenta de alcool, sau nu te lasa sa fumezi… Iar in Toronto am fost la concert la Rolling Stones+ AC/DC – si atunci am inteles de ce nu prea sint ei amatori de alcool: se drogau pe rupte!
In rest, ce sa-ti zic si asa m-am cam intins la povesti – ce e fascinant de-a dreptul si nu o sa gasesti nicaieri in europa – este amabilitatea si bunavointa omului de pe strada ( in special din partea engleza a canadei). Cum am ajuns in aeroport intentionam sa dam un telefon si ne uitam chioris la maruntisul din portofel pentru ca nu cunosteam monezile - s-a oprit un trecator sa ne ajute sa selectam fisele iar pina nu ne-a format si numarul nu a plecat. La Niagara la cascada parcasem masina si apare un grup de pensionari care ne ofera 2 bilete de urcat in turn la observator – noi refuzam politicos…Dar n-am scapat…au insistat ca ei au tensiune si nu urca acolo, ca le au de la nu stiu ce asociatie si ca-s gratis…Am luat biletele si am ramas tablou. Nu mai povestesc – ca iar ma oftic ca din cite locuri misto sint pe pamint, eu am nimerit in Bruxelles! Mare pacat ca Brugge sau Antwerpen nu-s francofone…
Carmen - eu va urez sa aveti parte de o vacanta de vis, sa va simtiti bine si sa va faceti toate poftele! Oricum - Canada are cu ce sa fascineze, chiar daca nu te duce cu gindul din start la ceva romantic! Si pina la urma, in luna de miere, decorul e mai putin important…
Bepii
Mersi pentru urari – sper sa fie bine in cele din urma! Ginduri bune si pentru tine!
Bella
Bine ai venit printre noi! Practic si noi sintem inca la inceput, acuma ne cunoastem, asa ca sa nu fii timida!