belgia (4)
Raspunsuri - Pagina 6
danyelana spune:
Buna dragele mele,
Andreea imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc dar fratele meu a plecat luni in tara si nu va fi aici de Paste. In rest toate vor fi bune, slujba in Sapt Mare, de Inviere si toate cele.
Oricum va voi tine la curent.
Va pupic si mult soare.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Andreea23 spune:
Buna seara fetelor!
Of,of...Danyelana....ne bucuram pt fratele tau ca-si petrece Pastele in Ro si mai suspinam pana la urmatoarea intalnire
In Saptamana Mare vom veni cu siguranta la biserica sa trecem pesub masa si bineinteles si in seara de Inviere.Asa ma bucur..sper sa fie destula lume si sa simtim intr-adevar ca este sarbatoare!!!
In rest fetelor pe unde umblati???Exact cand incepusem si noi sa fim mai active...iar s-a lasat liniste pe topicul nostru..Nu va cunosc eu prea bine...da cand intru si vad ca nu mai scrie nimeni nimic...m-apuca...asa...un dor..
Va pup si numai bine
anneoprea spune:
Multumiri pentru sfaturile referitoare la vopseaua de oua, o sa fiu mai atenta!
Oana – ce sa mai zic despre tabara- descrierea ta m-a facut si mai dornica de drumetie: distractie la greu si sa ne povestesti cum a fost! Iar cu zilele de nastere, parca-i un facut ca nici la noi in familie nu prea avem parte sa le facem impreuna, asa ca te inteleg foarte bine. De cind sintem in Belgia parca ne-am mai adunat cit de cit de pe drumuri, ca au fost citiva ani cind ma vedeam cu sotul in weekend intre doua avioane… Pina la urma am cedat eu, mi-am pus cariera pe planu doi si m-am apucat de facut bebelushi!
Mieke- si eu vreau bunatati de-alea de care povestesti tu – o sa incerc sa fac si eu, ca de iesit acuma nimeni nu are pretentia sa-mi si iasa din prima ! De Craciun am facut prima data cozonac – a crescut frumos si parea tare apetisant…Insa era asa de tare….(i l-am bagat pe git copilului, inmuiat in lapte)
Ange – avem pagini aurii si pagini albe pe net http://www.pagesdor.be/
Bepii – mersi ca te-ai gindit la mine, in ultima vreme n-am fost prea in verva, am facut cunostinta cu sistemul medical belgian care m-a bulversat total, asa ca am schimbat citiva dr pina am inteles cum sta treaba cu mentalitatea occidentala ..Intru pe net cu telefonul mobil (ca stau la orizontala), si mi-e greu sa scriu cu el, ca-s tastele bughinite, softul nu e prea performant si se blocheaza cind ti-e lumea mai draga…
Carmen – Esti foarte draguta, din pacate o sa mergem in Antwerpen mai mult ca trebuie - avem biletele de hotel de la Craciun, au fost un cadou si sint platite deja…Insa cum ii spuneam si lu Bepii nu prea sint in forma in clipa de fatza…Poate ne vedem cu alta ocazie, mi-ar face multa placere ! Vacanta placuta in Spania si mult soare ! In Canada am fost si noi acum citiva ani – o excursie de 3 saptamani – tare, tare frumos. O sa aveti o luna de miere pe cinste ! Noi intitial am vrut sa emigram in Canada, doar ca din momentul in care ne-am depus cererea si pina ne-au iesit actele (cam 3 ani) lucrurile se schimbasera destul de mult si ne-am razgindit – asa ca am folosit viza de rezident pentru a face un concediu !
Danyelana – eu una nu o sa ajung la biserica din pacate, dar cred ca-i tare frumos…
Vergi – esti de groaza, unde ai disparut tocmai acum cind s-a mai infierbintat subiectul ca ne lipseste moderatorul,. Eu zic sa faci bine si sa apari mai des pe net, ca iar ramii singura-n zona…
danyelana spune:
Buna,
Vai fetelor da ce frumos a fost azi. A venit cu adevarat primavara. Eu am venit putin mai devreme de la lucru si am cautat prin casa panea uscata si am coborat la lac sa hranesc ratele. A fost super.
Pupici si mult soare.
Daniela
Andreea23 spune:
Buna ziua fetelor!
Vai,Danyelana unde stai tu de a fost asa frumos?In Ninove a fost o zi de parca s-a suparat DD pe noi....a plouat cu gheata, a batut un vant de credeam ca-mi zboara acoperisul de pe casa,a tunat si fulgerat,iar la ora 13 era cerul asa de negru de parca era seara...A fost oribil...Acum parca s-a mai linistit,dar oricum departe de o zi frumoasa..Am vazut ca au anuntat la meteo ca de maine sau poimaine vine primavara...abia astept ca m-am saturat de ploi si vreme mohorata!!!
danyelana spune:
Andreea eu stau la Louvain la Neuve, la 25 km de Bxl spre Namur. Azi am avut soare si a fost tare cald, 18° C, dar in seara asta, pe la 19 am avut o ploaie cu piatra.
Asa ca sa nu ma mai bucur mult.
Asteptam primavara
scumpi spune:
Buna seara fetele,
Si aici am avut o zi tare frumoasa, a plouat un pic, dar in rest a fost soare si cald. Sper sa tina cat mai mult, pt. ca m-am saturat de frig...Vreau primavara!!!!
Pupici si noapte buna
Bepii spune:
Hello dragele mele,
Anneoprea, sa inteleg ca stai mai mult pe orizontala pt ca ai probleme cu sarcina? In acest caz iti doresc multa sanatate atat tie cat si celui mic si sa auzim numai de bine adica sa auzim ca in curand o sa dai nastere unui copil frumos si sanatos. Sa ma scuzi daca am inteles gresit.
Fetelor, si la noi in Mechelen a fost azi o vreme tipic belgiana: adica a fost cald dar cand stralucea soarele, cand se innora rau de tot si incepea sa ploua. La un moment dat s-a pus pe o furtuna puternica cu ploaie torentiala. Dupa o jumatate de ora s-a inseninat de parca nimic nu se intamplase. Foarte ciudat. Dar ma bucur ca macar s-a mai incalzit si ca in curand poate ne vom intalni.
Vergi, chiar, ce s-a intamplat cu tine? Nu mai dai nici un semn de viata, sper ca esti bine si ca nu ai probleme.
In rest, ce sa va mai zic, observ ca ne apropiem tot mai mult una de alta si prevad ca in curand se vor lega ceva prietenii. Abia astept sa ne vedem si sa schimbam impresii.
Acum plec ca sotul meu care gateste in fiecare seara (slava Domnului !!!) ma cheam la masa.
Va pup pe toate si va doresc tot ce-mi doresc si mei.
Pupici
Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta
Andreea23 spune:
Buna seara la toata lumea!
Mai Bepii,pot sa te invidiez si eu putin?Ce noroc pe capul tau cu asa un sot!La mine intra pe usa seara si atat il rog si eu sa faca biberonul la copchil....iar el deja isi pune in farfurie si bineinteles ca pana la urma tot eu fac si bibe,ca el nu mai poate ...ca i-se raceste mancarea!!! Nu mi-l dai si mie un pic pe sotiorul tau?Macar cateva zile...sa ma mai relaxez si eu.....
Daca mai sut doritoare stati la coada ca eu sunt prima..
Si eu abia astept sa se faca vreme frumoasa sa ne putem intalni..;
Numai bine
Bepii spune:
Andreea, nu stiu ce sa-ti spun.......ti l-as da si nu prea dar apoi imi pun problema: cine imi gateste mie? Ca m-am obisnuit ca zilnic el sa-mi gatesca si eu ma bucur nespus ca sincer vorbind, niciodata nu mi-a placut sa gatesc iar sotul meu dragul de el o face cu asa mare placere.... e un hobby pt el. Nu ca ma laud, dar sti ce-mi spune in fiecare seara cand vine de la servici? "baby, stai la calculator sau la tv ca eu ma apuc sa gatesc". Uneori ma apuca remuscarile si merg in bucatarie sa-l mai ajut dar ma goneste pt ca vrea sa fie surpriza ce face si cum. Sincer vorbind, sunt o norocoasa. Dar ca orice barbat are si el partile lui rele dar nu pot spune ca sunt rele in adevaratul sens al cuvantului. Uneori cred ca sunt eu prea pretentioasa. Sunt sigura ca si sotul tau are parti bune. Chiar daca nu gateste sau nu face biberonul, sunt sigura ca compenseaza cu altele, ca de-aia te-ai maritat cu el, nu? Ne iubim sotii cu toate partile lor rele sau bune. Nici noi nu suntem perfecte la o adica.
Gata, m-am hotarat, nu-l dau !
Oricum propunerea ta m-a magulit desi stiu ca a fost o gluma.
Va doresc la toate tot binele din lume.
Pupici,
Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta