belgia (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Mieke mi-ai facut asa de mult pofta de drob ca mi-am sunat prietena si am stabilit sa mergem sa cautam toate cele necesare pt. a face o masa festiva de Pastele nostru...dar poate imi poti spune unde pot gasi ficat si inimi de pui, ca aici nu am vazut in supermarket, nici in GB, nici in Carrefour. O sa incerc sa fac si pasca, nu stiu ce-o iesi ca n-am mai facut pana acum, dar ne-om descurca noi intr-un fel...

Pupici si un weekend mai mult decat placut tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

La Gb-ul meu se gasesc si ficatei de pui si usturoi verde(stiu ca am patit-o eu anul trecut am vrut sa cummpar ceapa verde si ma juns acasa cu usturoi). In Makro se gasesc chiar cutii mari cu ficatei deci se gaseste. Vopsea de oua i-am trimis eu mamei saptamana trecuta mai multe sortimente (din Colruyt)dar se gaseste si in Blokker la raionul de copiii si in ajun de paste la mai toate magazinele. Pentru cele care nu stiu este o piata in Brussel -Abatoir si acolo puteti gasi mai de toate (toate felurile de carne inclusiv carne de mici pe ambalajul careia scrie in romaneste pasta de mici. Tot acolo gasiti si marar.)
Mie imi lipseste mereu si probabil imi va lipsi mereu mersul cu tata si fratiorii la biserica in seara de inviere pentru a aduce Lumina, toata atmosfera aia de reala sarbatoare din care pe meleagurile belgiene a ajuns atat de putin
Am si eu o intrebare pentru cele dinte voi care au satelit ce posturi romanesti prindeti si pe ce satelit ca eu dupa saptamani de incercari tot la tvr international am ramas si e enervant
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

fetele dar nu exista vre-o carte de telefon virtuala unde pot sa o caut dupa nume? vre-un sit ceva?
multumesc frumos pt. raspunsuri.

ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna fetelor,

Andreea ma bucur ca mi-ai raspuns.

Fetelor voi ce faceti de Paste veniti la biserica la slujba de Inviere si ca sa luati lumina? Mai ales pt fetele din Flandra, Aalst-ul e la o aruncatura de bat.

Va pup pe toate.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Scumpi,eu cumpar ficatei si inimi din Delhaize de la pasari.Le fierb le dau prin robot cu verdeata amestec cu oua si dau la cuptor.Pasca o fac din compozitie de chec,o pun intr-o forma rodunda peste care pun o cutie de verse kaas amestecata cu zahar,stafide si esenta de rom.Anul asta este mama aici si va face ea cozonac,mie nu mi-a iesit niciodata si nici nu ma mai chinui sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragele mele,
Parca se simte atmosfera de sarbatoare, nu? Ne scriem mai des, tot mai multe fete participa.....ma bucur nespus.
Mieke, ce idee buna ai avut cu bislook-ul, mie nu mi-ar fi trecut prin cap. Intr-adevar seamana cu unsturoiul la gust si mai e si verde. Perfect!
Carmita draga, o sa faci nunta in curand....FELICITARI si Casa de piatra. Sa fiti fericiti si sa va iubiti ca la inceput.
Se ne trimiti neaparat si noua poze de la nunta. Cand o sa am drum in Antwerpen te voi anunta. La fel i-am promis si lui Scumpi. Poate vom organiza o intalnire in trei. O sa va dau nr meu de tel ca sa punem la punct intalnirea. Dar hai sa mai asteptam putin macar sa se mai incalzeasca putin.
Deci la GB am totusi sanse sa gasesc usturoi verde....o sa merg sa vad.
Noi de regula facem cumparaturile la Delhaize si acolo mereu am vazut ficatei de pasare.
Ange, eu nu stiu de vreo carte de telefon virtuala poate exista, dar in schimb am cartea normala de telefon pe care o primeste toata lumea gratuit. Daca vrei da-ne un nume si poate aflam ceva.
Dar ideea cu Rombel este f buna. Intra acolo si intreaba. www.rombel.com
Acum va pup si va doresc o seara placuta.

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna seara tuturor,

Da, intr-adevar se simte atmosfera de sarbatoare, chiar imi place sa vad atata activitate pe aici...
Mieke, multumesc ca mi-ai raspuns, o sa ma uit mai atent prin supermarket-uri.
Da, si mie mi-e dor nespus de mersul la biserica in seara Invierii pt. a lua Lumina. Eu si verii mei mergeam in fiecare an la mamaita de Paste, mamaita pe care o iubesc nespus si de care mi-e dor mereu, pt. ca mi-a fost ca a doua mama.
Fetelor cu atatea bunatati mi-e sa nu pun la loc kg. de care m-am chinuit sa scap dupa masa festiva de Anul Nou...
Aaa, am vb. cu mama in seara asta si m-a intrebat daca vreau sa-mi trimita cozonac, asa ca masa de Paste va fii aproape completa.
Fetelor, datorita voua am ales sa sarbatoresc aici si Pastele nostru, este primul an in care imi dau interesul...mi-ati facut pofta...va multumesc si un mare pup de la mine

O seara frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Bepii multumesc pentru urare, noi de fapt am facut deja casatoria civila. Insa cu toate ca sunt sotia lui deja abia astept sa facem si cununia religioasa. Cu toate ca nu sunt foarte religioasa din fire (asta insemnand ca nu tin posturile) ma voi simti mult mai bine dupa ce aceasta va fi indeplinita Iar dupa aia vom fi destul de ocupati, luna de miere care cred ca o sa fie in Canada, insa ce ma face cel mai fericita e ca dupa luna de miere planuim un bebe Sunt foarte fericita Iar Oana imi va nasi bebele Cat despre intalnire ramane sa mai vorbim

Si astea fiind zise ma duc la culcarica ca sa fiu fresh maine... Spain here I comeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ypieeeeeeeeeeeee
Va pup fetele motatele si va urez un weekend cat mai placut si mai insorit

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Buna seara fetele mele dragi..

Carmita,sotul meu este belgian si nu nu ma supar ca intrebi,ba din contra imi face placere sa raspund la intrebarile voastre,doar asa putem sa ne cunoastem mai bine..nu?
Eu abia astept sa merg sa ma impartasesc si cred ca am sa merg si de inviere la biserica din Aalst...mai sunt doritoare?Poate Danyelana ne va da mai multe amanunte despre slujba,ca doar ea e implicata direct..of, ce nu fac eu pt printesa mea,poate asa il va revedea pe fratele tau...si-o uita ca-i iese dintisorul nr.6..

Disperata unde esti?Azi nu ne-ai onorat cu prezenta..

Mieke,nici eu nu pot sa ma incumet sa fac cozonac..ca stiu de pe acum ce-ar iesi...iar cand l-am intrebat pe sotul meu dc vrea s-o pun pe mama sa faca,mi-a raspuns ca ce-i asa special la painea aia....asta e pt el cozonacul..o pane

Iaca ma duc la culcarica ca-mi pica ochii in gura de somn.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Carmita cred ca am postat in acelasi timp. Daca am inteles eu bine maine pleci in Spania?Iti doresc vacanta placuta si sa aveti parte de muuult soare.

Mergi la inceput