belgia (4)
Raspunsuri - Pagina 13
ardeiash spune:
bepii: multumim mult de invitatie. eu una raspund cu DA...
scumpi: de unde ai luat cabanos, ca-mi facui pofta....?!
fetelor, aici se vorbeste in mare parte despre mancare.... sa inteleg ca nu sunteti grase... ci zvelte..... eu una am depasit de mult kg-mele... si nici nu am putere sa slabesc.. am o prietena care imi tot zice ca sunt altele mai grase... ca sunt doar plinuta.... si ea arata zeiss...ma rog... cel gras nu-l intelege pe cel slab.... cel slab nu-l intelege pe cel gras....
voi tineti post? eu nu reusesc... as fi vrut tare mult... dar nu's de ce nu pot...
s-auzim numai de bine! si
mieke spune:
Yank,daca vrei iti fac eu rezervare,spune-mi data cind doresti sa vii si probabil datele personale.Este nevoie de nume,adresa de e-mail si nr.cartii de credit pentru a garanta rezervarea.Nu cred ca vei gasi un hotel facind rezervarea online sa nu iti ceara cartea de credit.
Bepii spune:
Ma alatur si eu cu bucurie corului
LA MULTI ANI OANA
Sa fi sanatoasa, sa fi iubita si fericita
Iti doresc ca viata sa-ti ofere tot ce e mai frumos, sa ai parte de copii frumosi si sanatosi. Si sti de ce? Pentru ca meriti
Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta
anneoprea spune:
Oana
Inteleg ca ai <supravietuit> taberei, sper ca te-ai distrat de minune si ca mai e ceva energie pe fundul sacului pentru a sarbatori ziua cu familia asa cum se cuvine! La multi ani!
PS = Dupa ce scrisesem mesajul asta mi-a aparut o steluta! Deduc ca se lasa cu artificii la ziua Oanei! Distractie placuta!
scumpi spune:
Buna dimineata fetele,
Nu stiu ce se intampla ca de la un timp am inceput sa ma trezesc tare de dimineata cu toate ca merg sa fac nani destul de tarziu...probabil pt. ca se face ziua mai devreme si pt. ca bate soarele in geam...
Bepii, eu gasesc propunerea ta f. buna si mi-ar face mare placere sa ne intalnim cu toate la tine...vom organiza o mica petrecere, de-abia astept..
Andreea, scuze ca ti-am facut pofta, eu am fost f. bucuroasa de faptul ca am gasit produse romanesti care imi lipseau f. mult. Eu am crezut ca voi, pt. ca sunteti de mai mult timp in Belgia stiti deja de locul din Brussel si ca mergeti destul de des acolo...
Disperata, cabanos am cumparat de la Georges...in Brussel, Georgiana a explicat cum se ajunge acolo...
Cat despre silueta, anul trecut depasisem si eu kg. mele(na, ce sa-i faci, sedentarismul), dar am mers la fitness si uite asa am dat jos vreo 6-7 kg.
Georgi, ce faci, te-ai trezit? Te astept sa chatuim...
Va pupicsi va doresc o zi cat mai frumoasa
ardeiash spune:
fetelor.... sa nu va fie de deochi.. vad ca inca de dis de dimineata.... acum se intra pe forum.... miroase a bine... se incheaga.... ceva...
oana... oana.// nici-un semn de viata? noi strigam aici La multi ani in cor.... si tu.. nu-ti revii dupa tabara? nu ne-ai spui cum a fost.... te refaci greu? ca tare a mai plouat... aici in brussel cand calci pe iarba... musteste de atata apa.... acum e soare. sper sa nu mai ploua....
scumpi: da , stiu cum se ajunge la georges....merci.. credeam ca ai mai gasit vreo sursa...
bepii: arata-ne si noua poze cu tine pe moto... daca ai... ma faci curioasa... poate o sa incerc si eu sa incalec una... daca aici in belgia m-am luat de velo.... pana la urma ma iau si de moto. daca-mi zicea cineva ca la 38 de ani o sa merg pe bicicleta.... il impuscam... in romania mi se pare ciudat... insa aici totul e OK... cand pot... incerc zilnic, ma urc pe bicicleta... si ma plimb. eu locuiesc destul de aproape de capatul orasului... in zaventem.. si merg pe un delusor ... sunt numai campuri cu araturi... e un aer asa de curat.. acolo... e superb acum, primavara. multa lume alearga pe acolo. poate o sa ma apuc si eu . sa dau kg jos...
bine... va pup..
ps: aveti idee ce e cu manifestarea despre care zicea yank? ceva cu peste?
s-auzim numai de bine! si
danuta-bel spune:
Buna dimineata si buna sa va fie inima, dragele mele...imi place tare mult ca forumul e asa de activ...
Ar fi tare fain pt. la vara, cu gratarelul si bericica.. Mi-am dorit si eu tare mult sa ma mut la apartament cu gradina, dar costa prea mult si...
Azi sunt tare fericita, ca am o zi libera..Deja ma pregatesc sa dau o raita pe meir, sa vad, poate-poate ma lipesc de ceva...
V-am pe toate!!