belgia (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Buna dimineata, fetele, dragele mele!! Eu ieri am muncit toata ziulica, asa ca nu m-am putut bucura de duminica....dar imi pare bine sa citesc ca voi ati fost destul de ocupate...
Ca tot se comenta pe aici stilul de imbracaminte al belgiencelor...unele se imbraca ciudat tare, dar unele...chiar in jur de 30-40 ani, se imbraca foarte stilat. Si ce-mi place mie cel mai mult e ca aici nu vezi fite , cum e absolut peste tot in ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valer_01 spune:

Buna, fetelor!
Bun venit celor inscrise recent!
Vad ca sunteti toate bine si v-a cuprins deja euforia de "Paste". Eu nu sunt asa de innebunita dupa preparatele romanesti de Paste, asa ca o sa aleg ceva mai special(ce-o fi prin Delhaize semipreparate) si atat. Nici cu biserica nu ma omor si nu sarbatorim de doua ori. Doar cel catolic si atat. Si telefonam in Romania sa uram familiei mele un "Paste fericit!" si atat. Mie imi place sa ies din casa de sarbatori si as fi vrut sa plecam din Belgia, dar nu se poate ca sotul meu va lucra.
Eu as vrea sa intreb fetele din Bruxelles, ca vad ca sunt inscrise destul de multe aici, cine are timp si dispozitia sa iasa la o cafea. Am zile in care sunt singura acasa si ma plictisesc ingrozitor si mi-ar placea sa ies cu cineva, sa mai discutam una, alta. Sa ies din Bruxelles este mai greu ca nu conduc si cu autobuzele mi-e cam greu. Dar poate exista fete de aici care doresc sa iasa. Acum ploua, dar cum vremea e schimbatoare aici, dupa-amiaza poate fi soare.
Citeam comentariile voastre despre moda de aici, si ma alatur fetelor care zic ca e "ciudata" si la inceput mi se parea oribila. Plus ca fetele mi se pareau sterse si neingrijite (nemachiate si nu prea cochete). Insa avea dreptate cineva, ca cele in jur de 40 ani sunt imbracate cu mult bun gust si imi place atitudinea lor. Dar tinerele, uneori, par imbracate in zdrente. In fine, chestie de gust. Ma intreb cum ne vad ele pe noi?
Va pup si pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit fetelor,
N-am intrat o zi pe forum si "v-ati facut de cap" adica ati scris asa de multe ca mi-a trebuit ceva timp sa recuperez. Dar asta nu face decat sa ma bucure. Cred ca sunteti si voi de acord ca acest topic n-a fost niciodata mai animat ca in aceste zile.
Pentru inceput, bine ai venit si din partea mea Clara !!! Intr-adevar nici eu nu cunosc pe cineva din Liege darimi amintesc odata ca am intrat pe "rombel" si era acolo cineva din Liege care voia sa intre in contact cu romani. Sa fi fost tot tu? Daca nu, atunci intra pe www.rombel.com si intreaba acolo. Nu e un site atat de populat ca acesta dar uneori e util.
Anne, draguto, imi pare rau ca ai trecut prin toate acele probleme cu sarcina dar important este ca acum esti bine si-ti doresc in continuare sa fi sanatoasa, sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa dai nastere unui bebe frumos si sanatos.
Carmen, ce viata ai !!! asa cum ar trebui de fapt Si eu dansez cu mare placere si mergem destul de des la petreceri pt ca suntem "party animals" si toti ma stiu ca nu stau nici o clipa pe scaun, daca ma cauti sti unde sa ma gasesti adica pe ringul de dans. Si inca ceva: mersi pt complimente, esti o draguta si la propriu si la figurat. Cursul de kapper este o idee foarte buna dar nu stiu cum sa te ajut. Multa bafta oricum
Disperata, te inteleg ca ti-e frica de viteza. Dupa un accident e firesc si eu cred c-as simti la fel. Dar sa sti ca nu eu conduc ci sotul meu. Pt o femeie ar fi foarte greu sa stapaneasca o motocicleta ca a noastra. Dar imi place f mult sa merg cu el si viteza nu ma sperie. Sambata am fost in Lier la un centru de motociclete pt a ne cumpara echipament nou pt calatoria de Pasti si sti ce am remarcat? toti clientii erau barbati peste 50 ani. Sotul meu a ramas surprins cat de multi oameni la a doua tinerete devin pasionati de motociclism. Sa sti ca nu mai este de mult ceva specific tineretului. Este de fapt un hobby care prinde teren la toate varstele. Eu cred ca e ceva normal sa mergi pe motocicleta la fel ca si masina.
Moda in Belgia....si mie mi s-a parut ciudat la inceput dar acum mi se pare firesc. Si am concluzionat: tinerele de aici nu au gust; se imbraca cu culori triste adica negru, gri si maro, lalai si stau ca naiba pe ele. Sunt foarte multe fete grase aici si parca isi scot ostentativ grasimea in evidenta cu hainele lor. Romancele sunt frumoase si au mai mult bun gust. Evident ca am vazut si aici femei f elegante dar sunt asa de putine in comparatie cu cele care se imbraca parca de la ajutoare desi stiu ce unele din ele au bani dar nu gust.
Scumpi, ma bucur tare mult ca azi am putut sa ne chatuim

Si inca ceva, era sa uit. Ce-ar fi ca mai incolo cand se va incalzi simtitor ca sa putem sta afara, sa veniti la mine in Mechelen? Ne intalnim la mine acasa, am curte cu terasa, putem sta afara la umbra, facem un gratar si desigur puteti sa va aduceti si sotii. Dar mai spre vara ca acum nu e prea timp de stat afara. Sotul meu a venit de altfel cu ideea. O sa mai vorbim despre asta mai incolo si o sa punem un plan la punct, ok?
Pana atunci va pup pe toate si va doresc tot binele din lume

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna dragele mele fete cucuiete

Ce mai faceti?
Mieke si mie imi plac mezelurile, mai ales afumaturile, de ieri de cand am cumparat cabanos pap intr-una...e delicios, nu alta...
Bepii mi-a facut placere sa vb. astazi si mi-au placut pozele tale..supeer..
In legatura cu nasterea acasa, nu este batut in cuie, daca vrei poti alege sa nasti in spital. Vai, aseara am primit fotografii de la o prietena cu bebelul ei nou-nascut... Doamne ce minunatie, de-abia astept sa merg in vizita sa vad ingerasul. Vreau si eu un bebel!!! Cred ca pe la anul ne punem si noi pe treaba...
Da, si eu sunt de parere ca belgiencele in jur de 40 ani se imbraca cu gust.

Fetele vaca fug sa fac dus si apoi trebuie sa fac si un pic ordine prin casa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Buna ziua fetelor!! Vai ce-mi place cand vad atata "actiune" pe aici!!
Carmita,te inteleg perfect...iar daca planuiti un bebe,atunci draga mea,distreaza-te cat mai poti!Asta nu inseamna ca atunci cand ai sa fi mamica ai sa faci "arest la domiciliu"....dar se va schimba ordinea prioritatilor....Iti spun asta din proprie experienta,caci sunt o mamica tinerica....si-mi place asa de tare sa merg in club si sa dansez.....doar ca este mult mai complicat cu bb,mai ales cand nu prea ai cui sa ceri ajutor!!!(sper ca nu este si cazul vostru)

Mai fetelor,Georgiana si Scumpi,nu mai vorbiti de atatea bunatati p'aci...cabanosi,sunca tiganeasca...ca mi-e o pofta de mor..si mi se umfla.......stiti voi ce,ca nu am cum sa ajung in Bruxel prea curand

Miri-mik,incearca sa faci sarmale cu varza creata.Eu am facut si au iesit delicioase.Frunzele nu sunt asa rigide iar la gust nu am simtit nici o diferenta!

Bepii,esti foarte draguta! Multumim pt invitatie!

Danyelana,de cateva zile bune nu ai mai trecut "pe la noi"...sper ca esti doar foarte ocupata...si ca-ti veiface putin timp liber si pt noi

Mai am o intrbae pt voi.Daca azi am pus recomandata mamei mele,aveti idee in cat timp ajunge?De la posta mi-au zis intre 3 si 6 zile,dar vroiam sa stiu daca cineva dintre voi a trimis,cat a durat exact.

Va pup si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Saru`mana fetelor

Pe 9-11 mai este un targ de peste in Bruxelles si nu am mai gasit nici o camera la hoteluri.E posibil ca cineva sa imi gaseasca o camera pentru 3 nopti?Poate sa fie si o pensiune dar mai rasarita.Sintem 3 persoane,si camera sa fie pina in max 150 Euro/noapte.Daca ma poate ajuta cineva sa imi dea un PM.Va multumesc anticipat.O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Yank,intra pe google.be si cauta hotels in Brussel,acolo vei intra pe un link 125 hotels in brussel si vei gasi acolo.Mai sunt 8 hoteluri care au locuri poate poti gasi ceva convenabil.Sofitel si Holiday Inn au cele mai scazute preturi dar sunt la 9 km de Brussel sunt linga Zaventem,linga aeroport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by mieke

Yank,intra pe google.be si cauta hotels in Brussel,acolo vei intra pe un link 125 hotels in brussel si vei gasi acolo.Mai sunt 8 hoteluri care au locuri poate poti gasi ceva convenabil.Sofitel si Holiday Inn au cele mai scazute preturi dar sunt la 9 km de Brussel sunt linga Zaventem,linga aeroport.

Eu azi in 2 ore nu am gasit nicaieri in astea 3 nopti ceva liber.Asa cineva mi-a dat ideea sa postez azi.O sa mai caut...
Vreau sa fie in oras,cit mai apropiat de downtown daca se poate.Plus de asta evit sa fac rezervari cu cardul.Am avut surprize neplacute in trecut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

La multi ani Oana si fie ca noul an din viata ta sa fie plin de impliniri si satisfactii! Sa stii ca sunt mandra ca esti prietena mea!!! Sa fi fericita!!!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana? e ziua ta?

sa fii fericita , sanatoasa [

sa ai parte de o

sa ai un fericit!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput