belgia (4)
Raspunsuri - Pagina 14
carmita_baby spune:
Buna (dimineata ) fetele,
Cu Oana am vorbit acum 2 ore, era pe tren cu colegii ei, se intorceau din tabara de supravietuire. Se duceau sa sarbatoreasca ziua Oanei. Contrar a ce se astepta ea a fost super frumos si distractie in tabara Mai mult o las pe ea sa povesteasca cand va intra pe net
Bepii cred ca e super buna ideea. Facem niste mici ceva.. O sa fie super. Sotul tau e un dragut ca s-a oferit sa ne ajute Cred ca asa e bine pentru toata lumea.
Andreea Vilvoorde e aproape de Mechelen nu?
Cat despre distractie.. da asa zic si eu.. sa ma distrez acum, ca pe urma cine stie ce mi-o rezerva viitorul dupa bebe, deja nu ma mai inchipui haladuind prin cluburi si discoteci
Scumpi unde e Georges asta ca eu chiar nu am habar.. Si cum ma duc destul de des in Bruxel e pacat sa nu cumpere si fata niste mititei. Daca stii adresa, da-mi-o si mie, te rog frumos. Ca eu ma bazez numai pe GPS
Danuta e frumos afara, destul de insorit, bafta la cumparaturi! Te duci singura de obicei la cumparaturi?
Disperata nu e o idee rea sa alergi in aer liber. Uneori cred ca ar fi mai fun sa fac si eu ceva in aer liber si nu la fitness unde vezi aceleasi locuri zi de zi. Da` eu nu`s suficient de curajoasa sa alerg in aer liber.
Va urez o zi cat mai frumoasa si mai insorita
Mello motanelul iubit
Andreea23 spune:
Buna seara fetele!!!
Carmita,nu stiu daca Vilvoorde este aproape,eu stau in Ninove..iar sotul meu mi-a zis ca Ninove nu este departe de Mechelen....dar mai mult nu stiu sa-ti zic,iar este inca la serviciu si nu am pe cine sa intreb,dar iti promit ca indata ce aflu te anunt.Dar dc cumva ai treaba pe aici pe langa mine,te astept la o cafea..
Oana,petrecere frumoasa alaturi de colegi....si treci un pic si pe la noi sa ne povestesti cum a fost,ca suntem curioase foc....(mai ales eu)
Va pup
carmita_baby spune:
Andreea am vrut sa zic Ninove si am scris Vilvoorde Cat despre invitatie, multam frumos. Mi-ar face placere iti voi spune cand ma voi afla prin zona
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
laaaaa multi ani cu saaaaaaaaaaaaaaanaaaaatate, oanei! nu te cunosc, nu ma cunosti, dar iti doresc tot binele din lume si sa se implineasca 90 % din ce-ti doresti ca sa-ti ramana mereu ceva de atins in viata.
goangele mele dragi, nush cum se face ca eu scriu numai la ore imposibile. da nu-i bai, cata vreme scriu, inseamna ca sunt cu voi si voi cu mine:)
mersi de sfaturile cu varza:) o sa incerc. nu prea ma indeamna inima sa pregatesc chestii speciale de paste. e mai greu. sotul meu este evreu, mama catolica- venita in vizita si eu ortodoxa:) va dati seama ce cocktail se face? si cu toate astea e pace in casa doar de sarbatori e cu semn de intrebare. niste iepurasi tot o sa atarn in geam:)
oaaaaaaaaaaaaai, plange bruno, s-a zis cu pauza lucrativa. va pup si somnic usor:)
miri_mik, fericit mamik
scumpi spune:
Buna seara fetele mele dragi,
Ce mai faceti voi?
Dana, ma bucur tare mult ca ne-am intalnit azi, esti f. de treaba, mi-ar face placere sa ne mai intalnim cand ai tu timp...
Carmen, eu nu stiu adresa de la Georges din Brussel, duminica am fost pt. prima oara cu Georgiana si cu sotul ei...Poate stiu celelalte fete adresa de acolo...
Va pupic si noapte buna
ardeiash spune:
fetelor... am deschis un nou subiect care se numeste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72830" target="_blank">fetele din belgia
sper din tot sufletul sa fie la fel de activ ca belgia(4) si sa dea nastere unor prietenii ... in carne si oase, daca se poate spune...
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
carmita baby magazinul georges se afla chiar in statia de metrou clemanceau.... in piata clemanceau .. exact la intrarea in piata, unde se afla 2 boi mari. magazinul e pe stanga. nu stiu alta adresa... dar daca ai rabdare , cred ca ma voi duce chiar in aceasta sambata si voi citi adresa.
miri mik: esti soada... cum e vorba la ardeleni. cum de mama ta e catolica si tu ortodoxa? esti dupa tatal tau botezata? e super daca gasiti o linie comuna de sarbatori.... ca atunci va loviti mai tare de... religie. a propos cum e in casa voastra de paste si de craciun? cred ca imbinati de la fiecare cate ceva, nu?
fetelor... am fost azi la bloker sa-mi iau vopsea de oua... bineinteles ca n-am gasit ... si nici nu puteam sa le intreb p-alea ca am uitat sa ma uit in dictionar dupa cuvantul vopsea.... aveti idee cum se cere?! peinture sau teinture? si daca nu mai au.... ce ma fac?!
s-auzim numai de bine! si
Andreea23 spune:
Disperata,daca totusi nu ai sa gasesti vopsea de oua(incearca si la Aldi),saptamana asta am vazut oua deja vopsite in Carrefour si in Delhaize.Erau foarte frumoase,culori frumoase,simple sau cu modele pe ele(din vopsea,nu aplicate).Sper ca te-am putut ajuta!
magghyc spune:
Bine v-am gasit!
Eu sunt Magg, nu locuiesc in Belgia (as vrea eu...) dar cea mai buna prietena a mea e in BRUXELLES...In numele ei va scriu, ea e si nou mutata in Belgia, in iulie va veni pe lume primul ei bb...
Am o maaaaaare rugaminte la voi, in special la cele care sunt mamici. Voi ce hainutze i-ati luat lui bb si de unde?
Prietena mea vrea sa inceapa pregatirile pt bb (in special la capitolul hainutze, patutz si carutz, si nu prea stie de unde/cum sa inceapa...
Multumim celor care ne vor ajuta!
Magg