Step by step in sect. 4 !!!

Step by step in sect. 4 !!! | Autor: annablue

Link direct la acest mesaj

Dragele mele mamici,
Avand in vedere ca tocmai ce mi-am inscris pustiul intr-o astfel de gradi in sectorul 6, o prietena de-a mea m-a rugat sa ma interesez de asa o gradi de stat pentru sectorul 4 unde locuieste ea.
Deci, cine stie sa-mi dea si mie un nr. de gradinita cu grupe de step by step, astept cu infrigurare.
Va multumesc !

Ana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Initial creeata de annablue

Dragele mele mamici,
Avand in vedere ca tocmai ce mi-am inscris pustiul intr-o astfel de gradi in sectorul 6, o prietena de-a mea m-a rugat sa ma interesez de asa o gradi de stat pentru sectorul 4 unde locuieste ea.
Deci, cine stie sa-mi dea si mie un nr. de gradinita cu grupe de step by step, astept cu infrigurare.
Va multumesc !

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

din pacate, din cate stiu eu, in sectorul 4 nu exista invatamant alternativ...cel putin nu in gradinitele de stat(si aproape sigura sunt ca nici la gradinitele particulare nu exista step by step). La consfatuirile din toamna trecuta, doamna inspectoare chiar amintea acest fapt ca fiind unul din punctele slabe ale sectorului 4.

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Scuze ca intervin, dar in ce consta mai exact un program de tip step-by-step, pentru ca am auzit ca as putea sa-l inscriu si eu pe Alex tot in sectorul 6. Care ar fi diferenta fata de programul"normal"?

Multumesc,

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria31 spune:

In sistemul step se urmareste aceeasi programa ca si cea din traditional, doar ca tot ceea ce se preda se face intr-un mod mai clar si mai atractiv pentru copii. Totul este centrat pe copil, se urmareste dezvoltarea personalitatii acestuia. Activitatile se fac cu toti copiii dar si cu grupuri de cate 4 sau 5 copii. Aceasta este posibil si datorita mobilierului amplasat in asa fel incat "materiile" sa fie delimitate clar pentru copii. Exista mai multe centre de interes: alfabetizare, matematica, stiinte, nisip si apa, joc de rol, constructii, arta. Intr-o zi de curs un copil poate trece pe la fiecare centru si sa-si aleaga ce vrea sa invete in ziua respectiva.
Asta cam in mare despre step, dar ar fi mai multe de spus.
Cel mai bine puteti merge la gradi nr 209, unde sunt 2 grupe de acest fel si puteti afla mai multe amanunte chiar de la educatoare. Eu ca parinte sunt incantata de ceea ce se invata acolo si mai ales cum se invata.
Va urez mult succes. Apropo, la gr.209 inscrierile incep din 15 iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Scuze ca intru asa rar pe forum, abia acum am vazut ce ati mai zis.
Maria31 v-a spus deja despre ce e vorba in mare la stilul asta de gradi, deci eu nu mai am de adaugat decat ca daca aveti un pusti mai nabadaios ca al meu, va recomand sa-l duceti la asa o grupa, pt ca are mai mare senzatie de "libertate de alegere" si nu se considera ca i se impune totul.
Apropo, Maria31 sa stii ca eu am rezolvat de pe 7 Martie cu gradi, vom fi colegi de la toamna, asta in caz ca si fetita ta e la grupa aia de unde pleaca mai multi copii mari la scoala.
Abia astept sa inceapa fi-miu gradi, poate imi si dai ceva sfaturi/informatii despre eventuale "pregatiri" necesare...
Va pup si va doresc succes in alegerea unei gradinite cat mai bune !

Noi am scapat deja de asta, uuuuffffff..... Ce bine !...

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

suna f interesant, as vrea sa gasesc si eu pentru Maria ,care are 4 ani, o astfel de gradi. unde este, va rog, aceasta gradinita-un reper.
sau daca stiti o astfel de gradi in sect 3 sau 5 ( noi locuim langa Palatul Copiilor), dar am face un efort sa o ducem daca e asa buna gradi..
va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Sunt foarte putine gradinite Step by Step. Incercati sa localizati exact zona de interes sa vedem daca reusim sa gasim ceva... Spre exemplu in sectorul 2 este doar una singura, la Republica, in sectorul 4 nu gasesti nici una de stat, poate de anul acesta sa se infiinteze ceva. O sa ma interesez in 3 si 5 sa vad ce gasesc. In sectorul 6 este gradinita 209, undeva pe la bucla prin Drumul Taberei. Au locuri la grupele de step (se formeaza clasa mica) din ce imi spunea doamna directoare (daca nu s-or fi ocupat intre timp).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

eu locuiesc in zona Nerva Traian (mall) si as vrea sa -mi spuneti care e cel mai apropiat ,,Step de mine . Am o prietena care a vut copilul -in alta localitate si e o alta lume. Nu e nimeni artagos, e ff. curat e prietenie intre copii si educatoare . va rog ajutati-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa13 spune:

buna! am auzit de o cresa ste by step pe bulevardul Burebista (piata Alba Iulia). mai multe detalii nu stiu inca. cat de curand sper sa ajung sa o vizitez si va trimit datele necesare. daca cumva stie cineva cat costa o astfel de cresa? nu stiu daca este de stat sau particulara. mai vorbim

Mergi la inceput

Alexa , neaparat informeaza-te si apoi spune-mi si mie . Dupa ce am citi pe=aici de gradinite mi-a cam pierit cheful de incercari .
Eventual pune si adresa , ma duc si eu sa ved despre ce e vorba . Nu stiu cat Dumnezeu o trebui sa platim la gradi ca sa fim si noi , parintii impacati ca educatoarele sunt civilizate , cu pregtire in psiho-pedagogia copilului mic si fara fite. Vad ca si daca dai un salariu mediu din Romania -300 EURO tot nu-i bine. Cred ca mai am un pic si fac o gradinita ca sa ma stiu linistita.
Astept vesti .

Mergi la inceput

Alexa unde esti , mai vii pe la noi?

Mergi la inceput